- 24 Temmuz 2016
- 4.230
- 4.197
- 83
:))) ay cok mutluyummİnsallah canimmm insallahhh :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) ay cok mutluyummİnsallah canimmm insallahhh :)))
cok sevindim canim tebrikler. yaşadıklarına üzüldüm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:))) ay cok mutluyumm
Yaaaa inanmiyorum bu mukemmel ya cok mutlu oldm ya iste bu masallah ya cok istydm senn pozitif olmasini kurban oldugum Allah cok sukur gozlerim doldu sanki bnm gibi cok sevndm insallah gilecek yuzun insallah cnm bnm Rabbim seni ve melegini korusun cooooook opuyoruuuuumHamileyim sanirim:)
Gulucek cnm bana bak sakin olumsuz ters bisey dusunme sakinKizlar melegime dua edin nlur yuzum gulsun bu sefer ...
Tesskr ederim cnmmm benim insallh insallhhh olumsuzluk yokkk artikGulucek cnm bana bak sakin olumsuz ters bisey dusunme sakinyoksa
Hersey cok guzel olacak rabbim yaninda acina su serpicek iste tmm mi hep dua edicm![]()
Ay cok duygulandim mesajina Allah razj olsun sanki oz kardesim gbi yorum yapmissin cok tesekkr ederim rabbim tum isteyenlere bu duyguyu tattrr insallh bnm duamda sizlerle iyi ki varsinizz yaaaYaaaa inanmiyorum bu mukemmel ya cok mutlu oldm ya iste bu masallah ya cok istydm senn pozitif olmasini kurban oldugum Allah cok sukur gozlerim doldu sanki bnm gibi cok sevndm insallah gilecek yuzun insallah cnm bnm Rabbim seni ve melegini korusun cooooook opuyoruuuuum![]()
Amiiin insallhhh cnm cok tesekr ederimmmcok sevindim canim tebrikler. yaşadıklarına üzüldüm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :) :) :)Amiiin insallhhh cnm cok tesekr ederimmm
Amimm cnm insallhhhtebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :) :) :)
allahım isteyen herkese bu duyguyu er ya da geç yaşatsın inşallah
Hamileyim sanirim:)
Cok tesekkr ederimm darisi tum isteyenlerin basina insallhhhCanimm cok sevindim kendim kalmis kadar:)) insaallah saglikla dogar acilariniza su serpilir cok sevindim![]()
Canm hamiş misin cok sevindım rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versınCok tesekkr ederimm darisi tum isteyenlerin basina insallhhh
Canm adetin kesik kesik gelmesi kafayi cok bebege vererekte etkiliyor olabiliyoruz ama sen yinede bnce bi doktora git dokulemiyrsn gibi geldi bnaKızlar selam,
Bana yardımcı olur musunuz. Benim dün yani cuma adet olma günümdü. Fakat çarşamba perşembe ve cuma sadece az bisey kan geliyordu o da sadece peceteye. Bugün uyandığımda malesef kırmızılar gördüm, ama pedimde bisey olmuyor. Normal adetimin ilk günü cok kanama olurdu. Bu 3 aydır ilk günler az gelir oldu. Ne yapmalıyım sizce? Ve bu arada çocuğumuz olsun istiyoruz
Aynen benim de çok kasık ağrısı var ya kafaya takmamaya çalışıyorum ama nafile. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum o güne kadar da vardı çarşamba perşembe hiç olmadı dün bugün yine var neden anlamadımKızlar cok kasık agrım oldu bu aksam![]()
Bende anlamadım canım sadece yatıp ayaklarımı karnıma dogru cekınce gecıyo biraz onun harıcınde yürür ken bıle acı verıyorAynen benim de çok kasık ağrısı var ya kafaya takmamaya çalışıyorum ama nafile. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum o güne kadar da vardı çarşamba perşembe hiç olmadı dün bugün yine var neden anlamadım