Ayrıca gecikmişsin de test yapsan mutlaka çıkar .Kızlar kasık ağrısı ve batması belirti midir bat 26 sıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca gecikmişsin de test yapsan mutlaka çıkar .Kızlar kasık ağrısı ve batması belirti midir bat 26 sıydı
Adet değişimleri arada oluyor öyle kadının yumurtlamasına göre değişiyor . Belki vücudun iltihap atıyor da olabilir çünkü genelde öyle oluyor ve sonrasında hamile kalmak daha kolay oluyor bildiğim kadarıylaSlm aleykum kizlar. Ben bu ay cok umutluydum adetlerim 37 ve 42 gun arasi ama ilk defa 27. Gun adet oldum pembe basladi sonra kahverengi akinti son iki gndurde silince kirmizi kan.. Sizdede oldumu 10 gun once geldi
Yeni bat 26 Kasım canım@FM_ist 8 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@aybukegok16 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
@nazife_fth 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@zuzum87 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
ECEdeniz8107 26 Ekim
@Amasyali05 27 Ekim
@ay__060 27 Ekim
@sweet 27 Ekim
Güzel haberleri olan var mı ne durumdasiniz canlar![]()
Hadi hayırlısı inş görmezsin umarım kırmızıları.Canim yarin bat ne agri var ne bisey .s bende bekliyorum kirmizilar henuz yok belirtiside yok
Evet canim aynen öyle oluyor test yapıcam bugünEvet canım hem de ilk belirtiler arasında . Bebek rahime yerleşir yerleşmez kasık ve bel ağrısı başlıyor . Bıçak saplanır gibi aniden oluyor .
Evet canım hem de ilk belirtiler arasında . Bebek rahime yerleşir yerleşmez kasık ve bel ağrısı başlıyor . Bıçak saplanır gibi aniden oluyor .
inşallah canım,sağ salim kuçağına almanı nasip etsin Allah'ım.Hadi hayırlısı inş görmezsin umarım kırmızıları.
Burdayım canım ya pek giremiyorum, rahatsızım son zamanlarda ondan dolayı ben yokken naptınız kimler hamiş tanıdıklardan az sevinelim var mı güzel haberlerCanısı nerlerdesın sen
aminnn darısı tüm istiyenlere inşallahAminnnn ağzına yüreğine saglıkkk inşallahhh çok çok sağolll valla. Yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah. Hayırlı vicdanlı sağlıklı ve bahtı güzel olsun inşallahhhh
bu uygulama nasıl yapılıyr. yarın test sonuçlarını aldıktan sonra müjdeli haberi vericem galibaKızlar günaydın yok mu test yapan bize müjdeler verecek olan![]()
Senin adina uzuldum canim ins bu ay alirsin mutlu haberi ben daha yapmadim ama yok gibi geliyo sadece tek supelendigim sari akintim var yogun adet olcam saniyorum hep ins vardir bi hafta ici yapmayi dusuniyorum artik ins hayal kirikligina ugramam yacanım maalesef ben oldum bu 3. günüm hattakısmet değilmş dedik ve diğer aya umut bağladık ,canım senin baya bi geçtii nasıl duruyorsun test yapmadan bence yapp artık bende cok merak etti nşalah hamişsindir yaaa
![]()
Pek bılgım yok canısı telefonu degıstırdıgımden berı bnde fazla gıremıyorum. Bende bu ay olumlu sonuc beklıyorum bakalm hayırlısıBurdayım canım ya pek giremiyorum, rahatsızım son zamanlarda ondan dolayı ben yokken naptınız kimler hamiş tanıdıklardan az sevinelim var mı güzel haberler
Profiline girip yapıyorsun canımbu uygulama nasıl yapılıyr. yarın test sonuçlarını aldıktan sonra müjdeli haberi vericem galiba
Değerin küçüktü yanlış hatırlamıyorsam. Adetini bekle anca idrarda görünür. Benim 101ken çok silik çıkmıştıGünaydın sabah yaptım negatif 5 gün var erkenmi yapiyom artık umitlerimizi bitiyo
Sayfanın üzerinde gelen kutusunun yanında ismin yazıyor ya ona tıkla kişisel bilgilerimi tıkla. Ordan sayfayı aşağı kaydır canım zaten hesaplama yapabilirsin oradan yönlendircek senibu uygulama nasıl yapılıyr. yarın test sonuçlarını aldıktan sonra müjdeli haberi vericem galiba
canim günün bitincemi yaptinDeğerin küçüktü yanlış hatırlamıyorsam. Adetini bekle anca idrarda görünür. Benim 101ken çok silik çıkmıştı