• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydınn kızlar,
dün bir soru sormuştum ama arada kaynamış sanırım, , benim bat cumartesi günüydü ama henuz olmadim, yalnizayni yumurtlama doneminde oldugu gibi su gibI iki parmak arasinda uzatan bir akinti geliyor ve kasıklarım yaklasık 2 haftadır inanılmaz ağrıyor, Sizce bu bir belirti mi? Yoksa adet olacagimi mi gosterir,

20161031_104557.webp

Kızlar sizce çok hafif bir çizgi var mı ?

Var canım umutlanmanı istemem ama bende gordum erken gebelik testi alip yapsana bide
Şu an daha da belirginleşti net çizgiyi görebiliyorum şu an elimdeki testle. Varsa da geç döllenme sanırım. Günüm geçti diye normal evdeki testle yaptım ama erken gebelik testi alayım bide

Günaydınn kızlar,
dün bir soru sormuştum ama arada kaynamış sanırım, , benim bat cumartesi günüydü ama henuz olmadim, yalnizayni yumurtlama doneminde oldugu gibi su gibI iki parmak arasinda uzatan bir akinti geliyor ve kasıklarım yaklasık 2 haftadır inanılmaz ağrıyor, Sizce bu bir belirti mi? Yoksa adet olacagimi mi gosterir,
merhaba ilk yasadığım hamilelikte bende o sekılde olmustum sulu bir akıntı oluyor adet geldi sanıp wc ye gıdıyordum. bence bir test yapın :)

Bence var cnm bende bu şekilde öğrenmiştim hayırlı olsun şimdiden ama bi kan tahlili yaptir kesinleşsin
Geçen hamileliğimi de böyle erken öğrendim aslında. Her hafta doktora gitmek kese oluştu mu bebek oluştu mu kalp atışı var mı diye beklemek çok stresliydi.Bu sefer erken öğrenip doktora gitmek istemiyordum ama yine dayanamadım. Bilmiyorum ne zaman kan tahlili versem. Kötü olacak yine sonu diye korkuyorum ama aklıma da getirmek istemiyorum

Geçen hamileliğimi de böyle erken öğrendim aslında. Her hafta doktora gitmek kese oluştu mu bebek oluştu mu kalp atışı var mı diye beklemek çok stresliydi.Bu sefer erken öğrenip doktora gitmek istemiyordum ama yine dayanamadım. Bilmiyorum ne zaman kan tahlili versem. Kötü olacak yine sonu diye korkuyorum ama aklıma da getirmek istemiyorum
canım Allah korusun, güzel düşün güzel olsun. anın keyfini çıkar.. belirtilerin nelerdi canım paylaşabilir misin?

Bnm de ilk hamileligimde kürtajla sonlandı şuan bende de o korkular var ama yapacak bise yok kaderimizi yaşıyoruz allahım sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin hepimize inşallah

canım Allah korusun, güzel düşün güzel olsun. anın keyfini çıkar.. belirtilerin nelerdi canım paylaşabilir misin?
Valla bu ay hiç hamilelik düşünmedim hatta bu siteye bile girmedim. İlk hamileliğimde de kafamdan tamamen silince kalmıştım çünkü. Ama yumurtlama günlerinde geçen aylardaki gibi 2 günde bir ilişki olmadı bazen 3. Günü ilişkiye girdik. Hatta buraya yazmıştım bi kere bu ay da hamile kalamıcam ben eşim tam yumurtlama günümde dışıma boşaldı diye. Çok moralim bozuldu o gün ve ondan sonraki günlerde zaten olmayacak bu ay diye anı yaşadım. Öyle bi olay da olunca tamamen silindi kafamdan. Sadece göğüs ağrısı yaşadım ama uçları depildi bu sefer ağrıyan. Kasık aprım da sürekli değil arada bir ağrıyup sonra geçiyor. Sivilce çıktı 1-2 tane onlar kurumadan normalde adet olurdum ama kurudu bile :) başka da hiçbir belirtim yok

aa hiç duymadım bilmiyorum. ben yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum biter bitmez dr gidecem . kist gitmişse klomen ve iğne ye başlatacak . sana verdiği ne ki acaba. ?? merak ettim şikayetin neydi de onu verdi?

araştırdım zaman rahim duvarıyla alkalı bişey olduğunu anladım ama araştırmadım daha çok bu ay umudum olmadığı için:) klomen kullandım 3 ay 1 ayda gonal f iğne bu ay artık ne olur bilmiyorum hiç fikir yürütemiyorum:):) bende çatlama problemi olmadığı için iğne vermiyodu ama tesadüfen bu ay çatlamadı ve kist oluştu.

Back
X