• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

6 ay önce gitmiştim eşimin spermiyogramına baktılar bnmde hormnlrıma normal dediler olmazsa 6 ay sonra tekrar gel dediler
Canım ben her şeyin Allah tan olduğuna inanıyorum ve gerçekten teslim olmak gerekiyor . Erkeğin sperm sayısını artırmak ve hızlandırmak için keçiboynuzu kürü var . Kadının yumurtasını sağlıklı bir hale getirip çatlamasını sağlamak için ise incir kürü var . Bunları mutlaka dene . Çünkü bunlar Allah ın bize verdiği nimetler ve yarattığı her şeyin bir sebvi var mutlaka . İki günde bir değil , her gün düzenli olarak aynı saatte ilişkiye girmeye çalış çünkü iki günde bir yapınca yumurtalama günü kaçabiliyor yumurta sadece bir gün yaşıyor unutma . Ayrıca ilişkiden sonra hiç kalkma direk yat uyu çünkü spermler yumurtaya yaklaşık 45 dakika içinde ulaşıyor . Ayrıca yumurtanın sağlığı için ayaklarını sımsıkı tut. . Ve geldik en sondaki tavsiyeme . Bütün bunları yaptıktan sonra Allah a dua et ve teslim ol . Meryem suresini oku bolca hem türkçe hem de arapça olrak . Hz.Zekeriyanın duası var . Sonra bebekle mühdelenmesi var .

Şimdi beta testi min sonucunu öğrendim 155 olmuş.cumartesi den beri .drum u aradım iyi bir yükselme olmamış dedi.çarşamba tekrar gidecem.aceba yukselir mi iyi bir şekilde.
Canım hurma ye . Hurma bebeğe çok iyi geliyor diye biliyorum . Ama Peygamberimizin dediği gibi 3-5-7 gibi tek sayılar halinde ye .

Canım ben her şeyin Allah tan olduğuna inanıyorum ve gerçekten teslim olmak gerekiyor . Erkeğin sperm sayısını artırmak ve hızlandırmak için keçiboynuzu kürü var . Kadının yumurtasını sağlıklı bir hale getirip çatlamasını canım ağlamak için ise incir kürü var . Bunları mutlaka dene . Çünkü bunlar Allah ın bize verdiği nimetler ve yarattığı her şeyin bir sebvi var mutlaka . İki günde bir değil , her gün düzenli olarak aynı saatte ilişkiye girmeye çalış çünkü iki günde bir yapınca yumurtalama günü kaçabiliyor yumurta sadece bir gün yaşıyor unutma . Ayrıca ilişkiden sonra hiç kalkma direk yat uyu çünkü spermler yumurtaya yaklaşık 45 dakika içinde ulaşıyor . Ayrıca yumurtanın sağlığı için ayaklarını sımsıkı tut. . Ve geldik en sondaki tavsiyeme . Bütün bunları yaptıktan sonra Allah a dua et ve teslim ol . Meryem suresini oku bolca hem türkçe hem de arapça olrak . Hz.Zekeriyanın duası var . Sonra bebekle mühdelenmesi var .
canım eşime keçiboynuzu yediremiyorum istemiyor zorlayınca kızıyor bende diyette olduğum için incir kürü yapamıyorum bide benim eşim her gün ilişkiye karşı o yüzden ben eşimden çok çekiyorum her zaman ALLAHIMa sığınmışımdır zaten aklıma geldikçe meryem suresini okurum dua ederim hersey rabbimden zaten ol derse olur olma derse olmaz ona yapacak birşeyim yok

canım eşime keçiboynuzu yediremiyorum istemiyor zorlayınca kızıyor bende diyette olduğum için incir kürü yapamıyorum bide benim eşim her gün ilişkiye karşı o yüzden ben eşimden çok çekiyorum her zaman ALLAHIMa sığınmışımdır zaten aklıma geldikçe meryem suresini okurum dua ederim hersey rabbimden zaten ol derse olur olma derse olmaz ona yapacak birşeyim yok
Keciboynuzunun ve incirin reçeli var ya az da olsa günde bir iki kaşık yediremez misin

Keciboynuzunun ve incirin reçeli var ya az da olsa günde bir iki kaşık yediremez misin
yaa normalde bir ürün var reshi mantarlı oun için gebe kalmada yardımcı falan demişlerdi kahvesini çayını tabletini aldım bi dünya para verdim onda bile kem küm etti hep kendim kullandım

yaa normalde bir ürün var reshi mantarlı oun için gebe kalmada yardımcı falan demişlerdi kahvesini çayını tabletini aldım bi dünya para verdim onda bile kem küm etti hep kendim kullandım
Ama işte öyle olmaz ki eşinle konuş . Birbirinizden başka kiminiz var destek olacak . Sonuçta bebek ikinizin olacak birlikte çıkmalısınız bu yola

Ama işte öyle olmaz ki eşinle konuş . Birbirinizden başka kiminiz var destek olacak . Sonuçta bebek ikinizin olacak birlikte çıkmalısınız bu yola
yaa konuşuyorum her gün konuşuyorum ben bebekken annem vefat etmiş bide benim ona bunu sürekli anlatıyorum hani eksik büyüdüm zaten bebekte olmazsa psikolojik olarak yıkalacağımı anlatıyorum ama o olmazsa hiç önemli değil ALLAHIN takdiri flan diyor

ben incr kürünü nasıl yapıcam canım
İnternette var canım tam tarifine ordan bakabilirsin kaç günde bir içildiğini tam bilmiyorum ama inciri kaynatıp içiyorsun . Ayrıca Allah Kuran da incirin üzerine yemin ediyor . Mutlaka bir hikmeti vardır.

bilmez miyim bende çok sıkıntı çektim çok strese giriyor insan adetin ne kadar gerekli olduğunu anlıyorsun
15 gun once kan testı yaptım bısey cıkmadı ama adet olmadıgım ıcınde sureklı tedırgınım hamılemıyım acaba dıye.sımdı tekrar yaptırsammı kı..aksam ıdrarımı tutamadım ve kasıklarda agrı var sızce enfeksıyon olabılırmı

yaa konuşuyorum her gün konuşuyorum ben bebekken annem vefat etmiş bide benim ona bunu sürekli anlatıyorum hani eksik büyüdüm zaten bebekte olmazsa psikolojik olarak yıkalacağımı anlatıyorum ama o olmazsa hiç önemli değil ALLAHIN takdiri flan diyor
Elbette Allah ın takdiri ama biz harekete geçmeden Allah yattığımız yerden verecek değil ya .

15 gun once kan testı yaptım bısey cıkmadı ama adet olmadıgım ıcınde sureklı tedırgınım hamılemıyım acaba dıye.sımdı tekrar yaptırsammı kı..aksam ıdrarımı tutamadım ve kasıklarda agrı var sızce enfeksıyon olabılırmı
Enfeksiyon da olabilir bi kan testi yaptır mutlaka geciktirme . İltihap olunca yumurtalıkları çok tembelleştiriyor

Back
X