Bence sen doktorla görüş , eşinin kullanması gereken bir ilaç falan varsa gizlice yemeğine falan kat . Bir de yumurtlama günlerini iyice takip et en muhtemel günde yap .aynen canım benimki biraz çok rahat dünya yansa umrunda olmaz öyle diyim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen doktorla görüş , eşinin kullanması gereken bir ilaç falan varsa gizlice yemeğine falan kat . Bir de yumurtlama günlerini iyice takip et en muhtemel günde yap .aynen canım benimki biraz çok rahat dünya yansa umrunda olmaz öyle diyim ben
canım eşime keçiboynuzu yediremiyorum istemiyor zorlayınca kızıyor bende diyette olduğum için incir kürü yapamıyorum bide benim eşim her gün ilişkiye karşı o yüzden ben eşimden çok çekiyorum her zaman ALLAHIMa sığınmışımdır zaten aklıma geldikçe meryem suresini okurum dua ederim hersey rabbimden zaten ol derse olur olma derse olmaz ona yapacak birşeyim yok
ayyy canım biz onda bile ne kavgalar ediyoruz o gn geliyor afedersin adamın canının itemeyeceği tutuor :)Bence sen doktorla görüş , eşinin kullanması gereken bir ilaç falan varsa gizlice yemeğine falan kat . Bir de yumurtlama günlerini iyice takip et en muhtemel günde yap .
bitter çikolata yedirebilirim bak onun ne özelliği varCnm bnm hergün ilişkiye Grek yok boşuna vücudunu yorma bizimki de can yumrta zaten 12 24 saat yaşıyor sperm de 24 36 saat belki daha fazla yaşıyor boşver hergün ilişkiyi gün aşırı yeter eşine ozaman şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata yedir ben öyle yapmıştım bi de yumrtlama zamanı ben muz yemistim tabi ki bunları yapıp tevekkül edecez doğru zamanı Rabbim bilir
Kızlar ben de Allah'ın izniyle bu ay hamile kaldım sizlere yardımcı olmak amacıyla çok erken de olsa belirti olabileceğini düşündüğüm şeyleri paylaşmak istedim . Ben iki ay önce düşük yapmıştım . Üstüne görme dedikleri şeyi yaşadığım için hamile olduğumu çok geç öğrendim . Ben öğrendiğimde 11 haftalıktı bu yüzden dikkatsizlik ve ağır iş yaptığım için düşük yaptım . Doktor bana tekrardan hemen hamile kalabileceğimi söyledi . Bu ay aynen öncekindeki gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım bu ağrılar adet belirtilerine çok benziyor ama az da olsa ayırt edilebiliyor . Kasıkta sancı yerine batmalar saplanmalar oluyor belde ise sanki ağır bir şey taşıyrmuşsunuz gibi . Ya da bir şeyler aşağıya doğru çekiyor gibi . Onun dışında benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı çünkü diğer gebeliğimde de oldu . En ufak bir şeyde küt küt oluyor kalbim . Bu ay farklı olarak dudağımda uçuk çıktı hormonların ani değişmesinden dolayı oluyormuş . Diş etlerimde ve dişlerimin dibinde çok fazla sızlama oluyordu . Göğüslerimde henüz bi değişme yok sadece azıcık ağırlaştılar gibi . Bir de karnım çok çabuk acıkıyor ve aniden rahatsızlık derecesinde kazınıyor gibi oluyor diğerinde de böyle olmuştu . Bir de çok yrgun hissediyorum . Benim şimdilik belirtilerim bu kadar :)
Hayirli olsun:) testinin markasi ne acaba.erken gebelik testimiEki Görüntüle 1905435 Kızlar bugün sabah yaptığım test böyle çıktı adetime daha 5 gün var.
kuru inciri kaynatmadan yesem nasıl olurkiBence sen doktorla görüş , eşinin kullanması gereken bir ilaç falan varsa gizlice yemeğine falan kat . Bir de yumurtlama günlerini iyice takip et en muhtemel günde yap .
üzülme canım bidahaki ay olur inşaallahKoskoca bir negatifffff.![]()
Koskoca bir negatifffff.![]()
Canım bazen hiç belirti olmuyor kimisinde . Bazen de kişiye özel bir belirti oluyr moralini bozma hiç belli olmaz .Canım hayırlısı olsun hakkında kucağına da almak nasip etsin Rabbim Allah nasip ederse ediyor ve sen ne yaparsan yap oluyor bu belirtilerin hepsini hemen hemen yaşadım kaç aydan beri ama bilmiyorum herşey hakkımızda hayırlısı demekten alamıyorum kendimi . Bu ay için 2 ay olucak eşim bana da destek veriyor keçiboynuzu kürü uyguluyor ben geçen aylarda soğan kürü ve incir kürü kullandım ama bu ay ne olucak şu 2 gün geçsin öğreneyim iyi haberleri yoksa cuma günü her ihtimala karşı doktora randevu aldım yoksa doktora gitcem .![]()
Onu tam bilmiyorum belki oluyordur sen bi araştır istersenkuru inciri kaynatmadan yesem nasıl olurki
Ben iki üö gün önce erken gebelik testi aldım ovula markası . Onda silik ikinci çizgi öıktı . Bugün de albi denilen bi adet sonrası gebelik testi aldım . Böyle çıktı .Hayirli olsun:) testinin markasi ne acaba.erken gebelik testimi
Bende siZdenim bat 2 kasıma
ynı bende sendenim canım bendede u belirtiler var 2 kasım bat
Az once yaptim dun batti gelmedi vardir dedim ama yokAl benden de o kadarBugün mü test yaptın?
Insallah canim hayirlisi artik ne denir kiüzülme canım bidahaki ay olur inşaallah
İnşaAllah vardır canım bazılarında hcg değeri düşük olabiliyor bir kaç gün sonra olmazsan yine tekrarlaAz once yaptim dun batti gelmedi vardir dedim ama yok![]()
Belirtide yok ki o kadar temizlik yaptim aç kaldim bi tarafim agrimadi belim bile agrimadi sadece süt gibi yumuşak krem tarzi bi akintim var surekli baskada hic bi belirti yok bunyede .s yok galiba olsa cikardi zatenİnşaAllah vardır canım bazılarında hcg değeri düşük olabiliyor bir kaç gün sonra olmazsan yine tekrarla
Himm anladim bende dayanamiyorum da 6 gun var :)Ben iki üö gün önce erken gebelik testi aldım ovula markası . Onda silik ikinci çizgi öıktı . Bugün de albi denilen bi adet sonrası gebelik testi aldım . Böyle çıktı .
ne zamandır istiyorsun bebekAz once yaptim dun batti gelmedi vardir dedim ama yok![]()