• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

selam canımm öncelikle tebrik ederimm:) akıntı belirtiler arasında demişsin, acaba nasıl bir akıntı bu. yumurtlama döneminde olduğu gibi mi
Bu akıntı bebek rahme yerleşir yerleşmez vajinanın salgıladığı bir akıntı canım bebeği mikroplardan korumak için

Canım ben internette okudum adetten 3-4 gün öncesinde silik de olsa ikinci çizgi yüksek ihtimalle çıkıyormuş ama tabii ki çıkmayan da var
aynen canım dediğin gibi çıkmayan da oluyor sabır edemiyoruz işte bu tarz şeylerde napacağımı şaşırdım aylardır umut ediyoruz ama sanki bu ay farklı gibi benim için rüyalar falan değişik duygulardayım işte.

hepinize merhaba kızlar bekleyenlerden biri de benim bat yarın ama sabırsızlanmamak elde değil gerçekten birkaç belirtim var ona yormaya çalışmasamda yoruyorum napacağım ben ya test yapsam mı akşam ya da yarın akşam yapılan çıkar mı ki
Belirtilerin neler canim?? Biraz daha bekle zor ama biliyorum.

Yok canım acımıyor sadece biraz sertleşmiş o kadar . Kasık ve bel ağrım var batmalar oluyor . Yorgunluğum var biraz . Kalp çarpıntım var çok fazla . Dişlerim ve diş etlerim sızlıyor ve gariptir ki dudağımda uçuk çıktı internetten baktım o da hamilelik belirtisiymiş .
Bende binlarin hicbiri yok iste .s

aynen canım dediğin gibi çıkmayan da oluyor sabır edemiyoruz işte bu tarz şeylerde napacağımı şaşırdım aylardır umut ediyoruz ama sanki bu ay farklı gibi benim için rüyalar falan değişik duygulardayım işte.
Eğer çok merak ediyorsan erken gebelik testleri var adetten bir hafta öncesini de söylüyor ben onlardan almıştım

Tesekkur ederim canim git bir an once kan testi yaptir :)
kan testini idrarda yaptıktan sonra gitsem diyorum ama çalışıyorum işten boşuna izin almış olmayayım bakalım umut benimkisi.takmıyordum aslında birkaç aydır ama bir haftadır kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor ara ara baş dönmem oldu.göğüslerimde hassasiyet ve şişme oldu.ve rüya görmeyen görsede hatırlamayan ben 3 gündür ne rüyalar görüyorum dua etmiştim geçenlerde Allah'ım bu kez olduysa varsa bana göster diye ertesi gün bebkle ilgili şeyler gördüm rüyamda eşimde görmüş o günlerde ama tam söylemiyor.

el ayak üşümesidemi belirti kızlar yaa benimde çok üşüyor hiç ısınmıyor ama ben hep havaların soğukluğundan dedim hatta gerçi burda hava 30 derece ama evin içi soğuk galiba diyorum hep
Bende bilemiyorum ya yumurtlama ya hamilelik belirtisi. Belimde agriyinca hamilelik belirtisi mi diyorum ama beklemek lazim yani cok cok var benim daha..

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında onerebileceginiz hastane var mı şuan kimden memnun değilim hic

Belirtilerin neler canim?? Biraz daha bekle zor ama biliyorum.
bende yumurtlama gününden sonra başlayan kasık ağrısı oldu ama hamileliğe yormadım hiç.aklıma gelmedi.bata 1 hafta kala göğüslerimde hassasiyet oldu birkaç gün geçende fark ettim koyu tarafı iyice büyümüş biraz da şişlik var.baş dönmem oldu ama çok değil.cumartesi günü de lavaboya gittiğimde kahverengi akıntı geldi dedim hasta oluyorum sanırım o gün bir kaç kez geldi bir daha gelmedi.kasıklarım hala ağrıyor.birde vücudum sıcak ama ayaklarım resmen donuyor.

Bende bilemiyorum ya yumurtlama ya hamilelik belirtisi. Belimde agriyinca hamilelik belirtisi mi diyorum ama beklemek lazim yani cok cok var benim daha..
benim yumurtlama geçti zaten hamilelik olabileceğini pek düşünmüyorum ben :) ben normal anlamda üşüyoruz biz :):halay:

Surekli tokken bile karın gurultusu var iki gundur ama oda normaldir diyorum bebege yormak istemiyorum artik sol tarafima bicak saplaniyo gibi oluyo arada bir geciyo hemen
Zaten hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı bi gelir bi gider batma şeklindedir ve aniden bıçak saplanır gibi olur . Adet sancısı farklıdır batmalar farklı . Adet sancısı uzun sürelidir devmlı olur ama gebelik belirtisi olanı öyle değil canım .

bende yumurtlama gününden sonra başlayan kasık ağrısı oldu ama hamileliğe yormadım hiç.aklıma gelmedi.bata 1 hafta kala göğüslerimde hassasiyet oldu birkaç gün geçende fark ettim koyu tarafı iyice büyümüş biraz da şişlik var.baş dönmem oldu ama çok değil.cumartesi günü de lavaboya gittiğimde kahverengi akıntı geldi dedim hasta oluyorum sanırım o gün bir kaç kez geldi bir daha gelmedi.kasıklarım hala ağrıyor.birde vücudum sıcak ama ayaklarım resmen donuyor.
Test yapsana canım belirtilerin gayet fazla . Ben çatlamıştım meraktan senin yeride olsaydım

Back
X