- 15 Ekim 2016
- 68
- 87
- 88
- 33
Ne guzel canimm keske bizde verebilseydik mutlu haberi ins saglicakla al kucaginaKızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel canimm keske bizde verebilseydik mutlu haberi ins saglicakla al kucaginaKızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...![]()
Insalllahhh bu adetim olsun oburu bebisten dolayi olmasin seninde butun isteyenlerinde uzulmek istemiorum ama elimde degil istehayıııırrr umutsuzluk yoookkseni anlıyorum ilk olmadığını öğrendğin an çok kötü oluyosun özelliklede bukadar hayal kurmuşsan, ama güçlü olmalısın, bukadar sıkıntı yapıp üzülerek bile hormonlarınla oynuyosun ve erteliyosun bebeğinin gelmesni, oyüzden şuan sakin olmalısın ve artık kendini dinlememelisin, rahat olsun kafan ki adetin de gelebilsin, sonra yeni ay yeni umut
![]()
demekki hayırlısı bu ay bebek olmasında değilmiş izme kendini ne olur . folik asit kullan yataktan hemen kalkma gerekirse sabaha kadar öyle uyu sabah duş alırsın. ben bunları yaptım. bide yemene içmene dikkat et. baklagiller çok önemliymş
önümüzdeki ay bu mutlu haberi ilk bana vermeni istiyorum sevgiliNe guzel canimm keske bizde verebilseydik mutlu haberi ins saglicakla al kucagina
aminnnnnnnSon 4 gn kzlar inslh burda hamilyim diyebilirm dua edin bana rabbim isteyen herkesi hayrlsyla cocuk sahbi yapsn rabbim bizi evlatla snamasn kmsenin kucagnı bos brakmasn![]()
Hayırlı olsun. ultrasonda keseyi mi gördünüz? kalp atışı duydunuz mu? birde karından mi bakıldı? bende doktora gideceğim ama erteliyorumKızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...![]()
siyah bi karartı ben pek benzetemedim ama minicik bişe doktor kese dedi. ultrason görüntüsünü verdi. evet karnımdan baktı. kan testi yaptık. haftaya pazaretsi gelin kalp atışlarını dinleyelimve testler var onları yapalım dedi. çok teşekkürler. senin de hayırlı olsunHayırlı olsun. ultrasonda keseyi mi gördünüz? kalp atışı duydunuz mu? birde karından mi bakıldı? bende doktora gideceğim ama erteliyorum
Insallahh eger adet olursam umut edicem canim ama gelen giden bisey yok
Hemende kalkmadim canimm ya cok ustuen dustum ama nasipten ote yol yok iste hayirlisi ins bidahaki aya yazarim buraya bende hamileyim diyedemekki hayırlısı bu ay bebek olmasında değilmiş izme kendini ne olur . folik asit kullan yataktan hemen kalkma gerekirse sabaha kadar öyle uyu sabah duş alırsın. ben bunları yaptım. bide yemene içmene dikkat et. baklagiller çok önemliymş
inşallah. ama umudumuzu hiç bir zaman kaybetmemeliyizHemende kalkmadim canimm ya cok ustuen dustum ama nasipten ote yol yok iste hayirlisi ins bidahaki aya yazarim buraya bende hamileyim diye![]()
Insallah canimmm sende saglicakla al bebisini kicaginainşallah. ama umudumuzu hiç bir zaman kaybetmemeliyiz
aminnn teşekkür ederim.Insallah canimmm sende saglicakla al bebisini kicagina
ilişki süresi diye birşey var mı canım benimde 12 kasım ama ben adet olana kadar gün aşırı ilişki oluyoBat 11 kasım inş. Olmam.saymaya başladık dün ilişki süresi bittibebeğimizi bekliyoruz
Google play da takvimim diye bir uygulama var onu indir ona göre dene olur mu?ilişki süresi diye birşey var mı canım benimde 12 kasım ama ben adet olana kadar gün aşırı ilişki oluyo
tamam canım indircem. var mı süre gerçekten ben gün aşırı diye uğrasıyorum adet olana kadar ama sonuc yine aynı tabikisi:)Google play da takvimim diye bir uygulama var onu indir ona göre dene olur mu?
ayy maşallahhh Rabbim sağlıcakla versin kucağına:) çook sevindim . Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinKızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...![]()
hayırlı olsun canım nasipse bende o gün gidicem kalp atışı için hayırlısıyla duyarız inşallahsiyah bi karartı ben pek benzetemedim ama minicik bişe doktor kese dedi. ultrason görüntüsünü verdi. evet karnımdan baktı. kan testi yaptık. haftaya pazaretsi gelin kalp atışlarını dinleyelimve testler var onları yapalım dedi. çok teşekkürler. senin de hayırlı olsun