• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adetimin bitiminden bu yana 16 gun gecti belirti hissetmem herrhalde piskolojik diyorum ama gogus agrisi iki gundur ve dunden bugunede hafif midemde rahatsizlik hissediyorum 12 13 gun oncede iki gun boyunca kasik agrisi cektim..ve bugun surekli esniyorum sizcede cok erken degilmi

Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu dün gece çok az kahverengi leke geldi ama çok azdı daha bişe gelmedi adet sancısı gibi sancilarimda war yerleşme sırasında gelmiş olabilirmi testte negatif çıktı hamileysemde cikmamasi normalmi cevap werirseniz çok sewinicem

Adetimin bitiminden bu yana 16 gun gecti belirti hissetmem herrhalde piskolojik diyorum ama gogus agrisi iki gundur ve dunden bugunede hafif midemde rahatsizlik hissediyorum 12 13 gun oncede iki gun boyunca kasik agrisi cektim..ve bugun surekli esniyorum sizcede cok erken degilmi
Canım adetin başladığı günden itibaren kaç gün geçti toplam

Offf offf nerelere vuram kafami :KK43:disim bayagi problemli kizlar cekilmesi lazim cumartesi cekilcek tabi kadin dogum doktorum izin verirse :KK43: kan da verdim bakalim degerim yukseldi mi :sus:

Ne guzel gorunuyo var bence
Ayy canım benim ağzından bal damlıyor. Allah ım isteyen herkese versin inşallah. Hamile olanların da sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Daha kan testi yaptırmadım. Ne zamn yaptırıcam karar da veremedim ama bakalım

İyi akşamlar kızlar. Adete 4 gün kala test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı, adet olmadım 1 gün gecikti bugün yine yaptım yine silik çizgi çıktı yarın hastaneye gidicem inşallah vardır bebiş[/QUOTvardir canim insAllah silik olanlarin cogu hamile cikiyo

Canım benim bi kaybım var ya o yüzden bi tarafım git yarın sabah hemen kab ver diyor diğer tarafım da bekle dior. Nabıcam bilmiyorım. Daha eşimin de haberi yok
Ona soyleme git ver nolucak sanki varsa sagliklimi takip ederler ihmal etme git bence kesinlesincede esine soylersin

Kızlar 2 ay önce 8 gün adet gecikmem oldu . 1 ay önce ise erken adet oldum ve bunun icin doktora gitmistim.hamilelik varmi diye ultrasondan baktılar ve kan verdim negatif çıkmıştı..Ve bugün horman testi için kan verdim, iki gün sonra sonuçları alacağım..bundan sonra ne bekliyor beni, bileniniz varmi kızlar

Back
X