• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Acilllll... kızzlar son adetim 23 eylül. Ve hala olmadım 25 ekim kan testi yaptırdım negatif cikti değerin 0 di. Ve bugun yeninden kan testi bhcg testini yaptırdım sizce çıkarma ve 12 gun gecti adetim lütfen acil cevap istiyorum
Canım bence doktora gitmelisin muayene eder tekrar kan testi verirsin bişey yoksa adet olman için ilaç verir bikaç ay önce benim adetim 16 gün gecti bişey yoktu adet söktürücü verdi doktor adet oldum sonra

Canım bence doktora gitmelisin muayene eder tekrar kan testi verirsin bişey yoksa adet olman için ilaç verir bikaç ay önce benim adetim 16 gün gecti bişey yoktu adet söktürücü verdi doktor adet oldum sonra
Canım muayene etti zaten sol yumurtaligimda çatlama varmış 3cm.ee çatlama hamilelik olmuyor mu zaten ?

kızlar bana yardım eder misiniz bende pko var normalde her ay 2.çizgi çok belirginleşirdi bu ay böyle oldu ben anlamdım sizce ovulasyon olmuşmu? bu ay soğan suyu ve macun kullanmıştım etkisi olmuşmudur birde ben genelde geç yumurtlarım pko dan dolayı.

Eklentiler

• 14914713_10209109241420617_653734334_n.webp
    14914713_10209109241420617_653734334_n.webp
    6 KB · Görüntüleme: 53
kızlar bana yardım eder misiniz bende pko var normalde her ay 2.çizgi çok belirginleşirdi bu ay böyle oldu ben anlamdım sizce ovulasyon olmuşmu? bu ay soğan suyu ve macun kullanmıştım etkisi olmuşmudur birde ben genelde geç yumurtlarım pko dan dolayı.
Canım evet renkler çok koyu değil ama bunların içinde en koyusu 15. gün. Sonrasındaki ondan daha silik çünkü. Ama sen test yapmaya devam et. Daha koyu yakalayabilirsin. Henüz yumurta çatlmamamış olabilir. Ama sen yine de riske atma gün aşırı devam ;)

Yumurtan yeni mi çatlamış
25 ekimde ultrasnla baktığında çatlak olduğunu öğrendik işte. Ama gebelik degl sadece ilişkilerle alakalı dedi çok sacma deglmi ilişkiye girmek yumurtayı asla catlatmaz ve çatlama olayı sadece gebelikte olur baska doktora gittim o da bana hamile olabilirsiniz ama bu hemen gözükmez haftaya bdaha bhcg testi yap dedi bende bugün sabah yaptım.

Canım evet renkler çok koyu değil ama bunların içinde en koyusu 15. gün. Sonrasındaki ondan daha silik çünkü. Ama sen test yapmaya devam et. Daha koyu yakalayabilirsin. Henüz yumurta çatlmamamış olabilir. Ama sen yine de riske atma gün aşırı devam :KK66:

bende anlamadım ilk defa böyle bişey oluyo herzaman çok çok net olurdu çizgiler ve birkaç gün öyle kalırdı bende seviniyorum koyulaşıyo ne güzel diye dün akşamki en son olan bakalım bugün nasıl çıkıcak:)

Canım evet renkler çok koyu değil ama bunların içinde en koyusu 15. gün. Sonrasındaki ondan daha silik çünkü. Ama sen test yapmaya devam et. Daha koyu yakalayabilirsin. Henüz yumurta çatlmamamış olabilir. Ama sen yine de riske atma gün aşırı devam :KK66:
selam canımmm, bir sorum olacaktı, benim yumurtlama testimde iki çizginin aynı koyulukta olduğu gn bu ayın 22siydi, 29 normal adet günümdü. ancak hala adet olmadım, dün test yaptığımda negatifti. sence ben geç yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi?

25 ekimde ultrasnla baktığında çatlak olduğunu öğrendik işte. Ama gebelik degl sadece ilişkilerle alakalı dedi çok sacma deglmi ilişkiye girmek yumurtayı asla catlatmaz ve çatlama olayı sadece gebelikte olur baska doktora gittim o da bana hamile olabilirsiniz ama bu hemen gözükmez haftaya bdaha bhcg testi yap dedi bende bugün sabah yaptım.
Sperm yumurta ile birleşir ve döllenme olursa hamile olursun catladigini görüp hamile diyemez canım geç çatlamış yumurtan o zaman 1 hafta sonra varsa anca belli olur

Back
X