• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

selam canımmm, bir sorum olacaktı, benim yumurtlama testimde iki çizginin aynı koyulukta olduğu gn bu ayın 22siydi, 29 normal adet günümdü. ancak hala adet olmadım, dün test yaptığımda negatifti. sence ben geç yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi?
Canım aynen, öyle olabilir. Çünkü yumurtlamanın üstünden dediğine göre 7 gün geçmiş. Zaten normal şartlarda en erken 6 gün içinde kana geçen hcg hormonu, bir 6-7 gün daha sonra (yani yumurtlamadan 14-15 gün) sonra idrara geçiyor. O yüzden kesin çözüm için ya kan testi yaptır canım, ya da bir kaç gün daha bekle. 4-5 gün içinde regl olmazsan idrar testini tekrar et canım.

Selamun aleyküm hanımlar
Bu sayfaya ilk gelenlerdenim
beni bilenler bilir reglim çok gecikmişti bat'ı en eski olan kişi benim
8 eylülde olmuştum ve hiç bu kadar gecikmemişti ve enteresanki bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım adet gelmedi ama bebek de yoktu:KK43: kafaları yedim burayı da bıraktım epeydir girmiyodum...ve bu gecikme yüzünden doktora gittiğimde bambaşka bi sorunum olduğunu öğrendim:KK43: ama adet gecikmem hakkında bişey demediler sinir küpüne döndüm ve daha önceki gittiğim doktorlar bu sorundan bahsetmemişlerdi
resmen 1 yılım çöpe gitti doktorların yüzünden
Siz siz olun onlara kanıp boşuna beklemeyin insanı oyalıyor çoğu...
bendeki şey tam olarak hastalıktan ziyade doğuştan olan bi sorunmuş o yüzden operasyon olmam gerekiyormuş gün verdiler bekliyorum inşaAllah hayırlısıyla atlatırım :cry:
Eğer zamanında adet görüyorsanız şükredin gerçekten bu büyük bir nimet.... nihayet çok şükür 51.günde adet oldum ve sadece ilk gün çok yoğun geçti ama diğer günler sadece kahve lekeler oldu şuan 3.günüm kısa sürdü nedense bilemiyorum bu ayki gariplikler beni çok gerdi... bidaha o çörekotu kürünü de yapmicam
Şuan tek düşündüğüm şu operasyon :KK43:
Ve size tavsiyem bedeninizdeki herşeyi hamileliğe yormayın yoksa siz üzülürsünüz ben bu durumu çok yaşadığım için biliyorum
Bu arada bizim eskilerden kızların durumları ne bilmiyorum
@Senur94 @Gamzecannn @melegini_bekliyor @bebegim-gel @Selinokay S selifor @MelekDiliyorum @EceCigdem @Babies16
Ve diğer sayamadıklarım...
acil şifalar diliyorum. umarım bi an önce bu günleri atlatır sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. her şey Allahtan dermansız dert vermesin allahım kimselere

Peki spermle birleşip birleşmesini nasıl anlaşılır ?
canım gebelik oluşması için yumurtanın çatlaması lazım...çatlayan yumurta hücresi 24 saat canlı kalabildiği için bu sürede sperm ile birleşmesi lazım anca o şekilde gebelik olur..yumurtanın çatlaması tek başına yeterli değil.. döllenen yumurta rahime tutunup yerleştikten sonra anca gebelik anlaşılır..buda hemen hemen beklenen adet tarihine denk geliyor testlerden başka anlama yöntemi yok malesef

Evettt hala adet olmadım simdi psikolojim bozuldu testler negatif adetim 3 gun gecikti akinti var bugun yaptigim testte ilk 1 dakika icinde pazitif e dakika sonra negatif oldu suan mala bagladim acaba icerde neler oluyo :D :D :D

Adetin gecmesini beklemen lazim onu anlayamaz doktorlar Allahtan baska kimse anlayamaz suanda:) yeni mi olmus catlama peki
Adetim zaten 12 gündür gecti ve hala olmadım tatlım 25 ekimde ogendik çatlak olduğunu. Ve o hafta sperm ile buluşmuş olabilir ilişkilerden dolayı diye tahmin ediyorum.bugun kan testi yaptırdım akşam Sonic belli olacak hamile olma ihtimal yüzde kaç ?

Canım aynen, öyle olabilir. Çünkü yumurtlamanın üstünden dediğine göre 7 gün geçmiş. Zaten normal şartlarda en erken 6 gün içinde kana geçen hcg hormonu, bir 6-7 gün daha sonra (yani yumurtlamadan 14-15 gün) sonra idrara geçiyor. O yüzden kesin çözüm için ya kan testi yaptır canım, ya da bir kaç gün daha bekle. 4-5 gün içinde regl olmazsan idrar testini tekrar et canım.
canımmm cevabın için teşekkür ederimm, inşallah adet olmazsam haftasonu doktora gidicem. çok sağol

Adetim zaten 12 gündür gecti ve hala olmadım tatlım 25 ekimde ogendik çatlak olduğunu. Ve o hafta sperm ile buluşmuş olabilir ilişkilerden dolayı diye tahmin ediyorum.bugun kan testi yaptırdım akşam Sonic belli olacak hamile olma ihtimal yüzde kaç ?
Eger sperm le bulustuysa gebelik vardir suan da belirtin falan var mi canim gec dollenme olabilir bak Allahim hayirlisini versin insallah

Ne bilrym ya kendimi şartlandırma istemiyorum hem. Ama hem belirtiler var hem adet olmadım hem çatlama var hem akintim çok ayyyy bunlarda çok insanı umutlandırıyor işte ya
Vallahi ben bugun pozitifi gordum agliyim mi guliyimm mi bilmiyorum sanirim test bozuktu yarin sabah tekrar yapicam :) inanmiyorum olucagina ama kismet insallah vardir :)

Vallahi ben bugun pozitifi gordum agliyim mi guliyimm mi bilmiyorum sanirim test bozuktu yarin sabah tekrar yapicam :) inanmiyorum olucagina ama kismet insallah vardir :)
İnşallah bozuk değildir ve hamilesindir :) bugün kan testi yaptırdigmda doktor banada çatlamalar sadece gebelik olursa oluyor dedi bende unutkansin bugün negatij olursa haftaya bdaha yatiricam eğer adet hala olmazisem .. cokda istiyorum hamile kalmayı.

İnşallah bozuk değildir ve hamilesindir :) bugün kan testi yaptırdigmda doktor banada çatlamalar sadece gebelik olursa oluyor dedi bende unutkansin bugün negatij olursa haftaya bdaha yatiricam eğer adet hala olmazisem .. cokda istiyorum hamile kalmayı.
Canim benim ya Rabbim artik versin hepimize aratmasin hic beklemek cok zor :)

Back
X