• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok cnm adetim değil en son kan testi yaptırmam bir hafta geçti yoksa adetim hala 12 gündür yok ve çatlama olayım var şuan dün testte tek çizgi çıktı zaten hemen gözükmez dedi doktor bu sabah kan testi yapti

Hastane bana o kadar uzak ki havada soguk usendim vallahi :) bide negatifi gorup hastanede uzulmek daha cok koyuyo acaba gec mi yumurtladim ki
geç yumurtlamışta olabilirsin ama en net sonuç kanda çıkıyor diye söyledim...beklemek çok zor biliyorum ben dün kanda öğrendim adetime 3 gün kala hemde :) darısı sizlere ve tüm isteyenlere olsun inşallahhh

Benimde yarın belli olcak bakalım kanamam azaldı ama beta degerim 100 den 155 olmus 2 katı olmasi gerekirken.dr um progestani folik asidi kesmemi söyledi.yarın tekrar degerime bakilacak..

Benimde yarın belli olcak bakalım kanamam azaldı ama beta degerim 100 den 155 olmus 2 katı olmasi gerekirken.dr um progestani folik asidi kesmemi söyledi.yarın tekrar degerime bakilacak..
Allah yardımcın olsun canım inşallah yükselmiştir.gönlünü ferah tut.benim de bat bugün kasık ağrılarım var hala devam eden.ama gelen giden yok.sanki adet olmuşum gibi ağrıyor.önceden bu kadar ağrım olmazdı adet olduktan sonra başlardı ama bakalım hayırlısı

Kizlar merhaba yeni katildim araniza hep uzaktan takip ediyodum aslinda:)) bizde yaklasik 6 aydir bebek istiyoruz ama bi olmadi bat a 4 gun kaldi bugun. Dun test alip yaptim sanki golge bi cozgi goruyorum yada gormek istegim sey bilmiyorum bi bakarmisiniz sizde yakinlasinca anlasiliyo sanki

Eklentiler

• IMG_3902.webp
    IMG_3902.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 97
Kizlar merhaba yeni katildim araniza hep uzaktan takip ediyodum aslinda:)) bizde yaklasik 6 aydir bebek istiyoruz ama bi olmadi bat a 4 gun kaldi bugun. Dun test alip yaptim sanki golge bi cozgi goruyorum yada gormek istegim sey bilmiyorum bi bakarmisiniz sizde yakinlasinca anlasiliyo sanki

Insalllah yukselme olur canim dualrimiz seninle

Allah yardımcın olsun canım inşallah yükselmiştir.gönlünü ferah tut.benim de bat bugün kasık ağrılarım var hala devam eden.ama gelen giden yok.sanki adet olmuşum gibi ağrıyor.önceden bu kadar ağrım olmazdı adet olduktan sonra başlardı ama bakalım hayırlısı
aminnn inşallah tskederim kizlar..inşallah hamile siniz dir...dualarim sizlerle

ya ben tam göremedim aslında sanki silik bi çizgi var gibi. ya da öyle görmek istedğim için. adetin geçsin öyle yap bence. ben 3 gün geçmişti yaptığımda hemen 2 çizgi oldu. inşallah hamilesindir. dileyen herkesin kucağı boş kalmasın

Canım fotodan da olabilir ama ben böyle silik çıkınca testleri göremiyorum, bunda da çizgiyi göremedim. Ama burda ben göremediğim halde çizgi var diyenler oldu ve o kişi hamile olduğunu öğrendi sonraki günlerde :KK70: Elindeki testi günşe falan tut, sen daha net görüyorsun çıplak göze sonuçta :) İnşallah vardır, hayırlısı olsun hakkında :)

ya ben tam göremedim aslında sanki silik bi çizgi var gibi. ya da öyle görmek istedğim için. adetin geçsin öyle yap bence. ben 3 gün geçmişti yaptığımda hemen 2 çizgi oldu. inşallah hamilesindir. dileyen herkesin kucağı boş kalmasın
Valla daha zamanım olduğu için umudumu kaybetmiyorum bekleyelim bakalim hayirlisi :KK200:

Canm sende benım gıbısın. Benımde 2 bucuk yasında bır oglum var bjzde artık ıkıncıyı ıstıyoruz mayıs ayında bıraktık korunmayı doktor da hıcbır sorun yok dedi ama hala olmadı bısey hayırlısı bakalm rabbım evlatlarımızın oömrunu uzun versın ınsallah
Evet canım Hayırlısı olsun Hakkımızda Rabbim hiç olmayanlara da nasıp etsin bi tane var çocuğumuz ama ikincinin de artık zamanı dıye düşünüyoruz cok da istıyoruz rabbım hayırlısıyla Versın

Canım fotodan da olabilir ama ben böyle silik çıkınca testleri göremiyorum, bunda da çizgiyi göremedim. Ama burda ben göremediğim halde çizgi var diyenler oldu ve o kişi hamile olduğunu öğrendi sonraki günlerde :KK70: Elindeki testi günşe falan tut, sen daha net görüyorsun çıplak göze sonuçta :) İnşallah vardır, hayırlısı olsun hakkında :)
Insallah canim ama kasiklarimdan agriyo sanki adet olacak gibi en iyisi beklemek erkenden su testleri yapmamak aslindaa

@aysntrk 14 Ekim

@melekistiyorum 15 Ekim

@ayllllliiiin35 17 Ekim

@Karpatyam 18 Ekim

@Ayla ak 20 Ekim

@ilkemmmmm 20 Ekim

@sukrancemal 22 Ekim

@Gamzecannn 23 Ekim

@ay__060 27 Ekim

@Emineeemm 28 Ekim

@derya6129 28 Ekim

@Ozlmugr 29 Ekim

@ALYALAL 29 Ekim

@Ellydncr 29 Ekim

@ayavuz18 29 Ekim

@Sarisinbebek 29 Ekim

M mavs 24 30 Ekim

@glmserser 30 Ekim

@ayca152012 30 Ekim

@Asimisa 31 Ekim

@friendly8584 31 Ekim

@Kardelen1510 31 Ekim

Canlar güzel haberleri olan var mı yoksa da üzülmek pes etmek yok kirmizilari gormeden umut hep var ki gorulse bile devam elbet bir gün bizde anne olacağız ömrumuz yeterse kaderimizde varsa:KK68:
Ben kan verdim öğleden sonra belli olacak adet olmadım hala 30 ekimdi

Son düzenleme:
Back
X