- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
adet olacağım zaman hiç olmazdım ben böyle bu ay oldu buda sabahtan beri kasık ağrım var ara ara ama bir geliyor bir gidiyor ama adet olmadımben adet olacağım zaman öyle oluyorum ne yazıkki ısınmıyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet olacağım zaman hiç olmazdım ben böyle bu ay oldu buda sabahtan beri kasık ağrım var ara ara ama bir geliyor bir gidiyor ama adet olmadımben adet olacağım zaman öyle oluyorum ne yazıkki ısınmıyorlar![]()
bende anlam veremedim birkaç gündür böyle önceden olmazdı üşüsem her tarafım üşür sadece ayklar üşümez ki dimiBenimde bacaklarım öyleydi ya ısıtıcının yanında duruyorum ısınmıyor
senin ne zaman günün canımBende oyleyim el ayak buz arada ısınıyor ama genelde soğuk
Ya benim çok var daha. 16 kasım ama kasiklarimda batmalarlar var bir de eğildiğinde zaman rahimdede acı hissediyorum goguslerimde hafif bir dolgunluk ve bel ağrı var 4 gündür. Bakalım bekleyeceğiz.senin ne zaman günün canım
Profilinden yapıyorsun canim. Kişisel bilgilerin bölümünden.ya kızlar bişi sorcam bu hamilelik takvımını nasıl ekliyorsunuz...? ben bir türlü yapamıyorum. bu mesajların altında çıkan..ben bir turlu yapamıyorum onu...
İnşallah hamişsindirde ondandır canım seninki ya .sanki öyle bişey okumuşmuydum acaba araştır istersen belirtide olabilir belli olmaz :) bat kaçbende anlam veremedim birkaç gündür böyle önceden olmazdı üşüsem her tarafım üşür sadece ayklar üşümez ki dimi
Profilinden yapıyorsun canim. Kişisel bilgilerin bölümünden.
bat bugün tatlım ağrı oluyor bir kaç gündür kasıklarımda bugünde ara ara gelip gidiyor ağrılar ama olmadım henüz bakalım umutluyum aslındaİnşallah hamişsindirde ondandır canım seninki ya .sanki öyle bişey okumuşmuydum acaba araştır istersen belirtide olabilir belli olmaz :) bat kaç
Canımmm benimmm ya çok sağolmelegini_bekliyor takvim çok yakışmış canım kan testiyle de kesinleştirirsin inşallah inan çok mutlu oldum senin adına dualarım seninle sende bize dua et :)
ne zamandı bat canımKızlar ben test yapsam mı
benimde bu adette birden öyle oldu ve adetim geldi.bende anlam veremedim birkaç gündür böyle önceden olmazdı üşüsem her tarafım üşür sadece ayklar üşümez ki dimi
haklısın belki de boşuna umutlanıyoruz hayırlısı olsun canım diyeceğimiz tek şey bubenimde bu adette birden öyle oldu ve adetim geldi.
İdrar testi mi yaptın canım? Eğer değerin düşükse idrarda hemen çıkmaz. Benim 101 ken çok silik çıkmıştı@Busra ozsoy34 benimde bat 1 gun gecti ve test negatif yani olmadigi kesin.. bu zamana kadar en gec 31.gun adet oldum ve bugunde 31.gunum o yuzden bugun gelir insallah diye umuyorum.
Bu ay bicok kiside gecikme oldu adet olsakta baslasak calismalara.
sen yazınca bende yazayım dedimYa benim çok var daha. 16 kasım ama kasiklarimda batmalarlar var bir de eğildiğinde zaman rahimdede acı hissediyorum goguslerimde hafif bir dolgunluk ve bel ağrı var 4 gündür. Bakalım bekleyeceğiz.
8kasım. Ama benım 10 ekımde adetım bitti ve bir hafta sonra hemen yapıskan akıntı vd yumurtlama belirtilerim basladı bıkac gun sonra degerlendırmeye başladık ve o zamandan bu yana akıntım kesılmedı suan bıle bir hafta var adet oldum sanıp lavobya gıdıyorum hemenne zamandı bat canım