• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah vardir canim benim de eger psikolojik degilse sol tarafimda arada batma ve ağırlık var ikimiz de hamis olalim hayırlısıyla
Insallah canim ya ben de mide yanmasi ve gogsumde asiri hassaslıkta var aciyo dokunsam . insallah psikolojik degildir ikimiznde aminnn

Canim ya kendimi cok kotu hissediyorum kesin birsey soylemek icin yarin ki test sonuclarini beklicez fakat kist olusumuda pozitif sonuc almanizi saglar testlerde dedi kasigimin altinda sislik varmis yarin belli olur bebek diyemeyiz dedi agzinda geveledi sanirim uzulmemem icin ama ben gercekten cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Ne bebek dedi ne kist dedi yarin tekrar muayene ve test sonuclari var ve ben gitmek istemiyorummm:KK43::KK43::KK43: :KK43: hayatimin kotu bir ani. :KK43:
Canim benim ya kiyamam. Ne diyeyim bilemiyorum ama bebek yok da dememiş ki cok zor haklisin ama ne var ne yok ogrenmelisin. Insallah sonuclar iyi cikar oyle umut edelim tatlim :110::110::dua:

Canim ya kendimi cok kotu hissediyorum kesin birsey soylemek icin yarin ki test sonuclarini beklicez fakat kist olusumuda pozitif sonuc almanizi saglar testlerde dedi kasigimin altinda sislik varmis yarin belli olur bebek diyemeyiz dedi agzinda geveledi sanirim uzulmemem icin ama ben gercekten cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Ne bebek dedi ne kist dedi yarin tekrar muayene ve test sonuclari var ve ben gitmek istemiyorummm:KK43::KK43::KK43: :KK43: hayatimin kotu bir ani. :KK43:
canım sakın üzülme daha kesin birşey yokki bu da bir sınav senin için içini ferah tut bol bol dua et inşAllah yarın güzel haberler alacaksın ve yazacaksın buraya.

Bunda daha net canim bence hamilesin ama erken ogrenmek bazen kötü olabiliyor sabredebilirsen bekle birkac gun daha. Peki hic belirtin var mi tahmini yumurtlama gunun ne zaman
Yumurtlama günümü tam takip edemedim ama 24-25 i gibiydi galiba o aralar birleşme olmuştu. Sadece sol kasığımda ağrı gibi batma gibi bişey var. Ve şu an hastaneye gidiyoruz kan vermeye bekleyemedim yaa

Başka bi doktora gitseydin keşke canım ya

Ya kızlar size bişey sorcam gercemten ilişkiden sonra hemen ayaga kalkmak ya da ayakları havaya dikmek etkili mi? " hamile kalan arkadaslar bunları yaptı mı? , bende sabaha kadar yatıyorum öyle ayaklarımı dikiyorum ama kalkınca yine bir sürü çıkıyor sperm hatta hepsi çıkmış gibi geliyor . Doktor bu ayda olmazsa türlerine bakalım dedi bilmiyorum o nasıl oluyor acaba tüplerim mi tıkalı

Ya kızlar size bişey sorcam gercemten ilişkiden sonra hemen ayaga kalkmak ya da ayakları havaya dikmek etkili mi? " hamile kalan arkadaslar bunları yaptı mı? , bende sabaha kadar yatıyorum öyle ayaklarımı dikiyorum ama kalkınca yine bir sürü çıkıyor sperm hatta hepsi çıkmış gibi geliyor . Doktor bu ayda olmazsa türlerine bakalım dedi bilmiyorum o nasıl oluyor acaba tüplerim mi tıkalı
canım ayağa kalktığımızda hep çıkıyor ayaklarını dikende çok var sonuç alanda ama o çıkanlar sperm değil onlar çoookkktttaaan ileri fırlamış oluyor tatlım :)

Gerçi bu ayda hiç belirti yok değilim kesin daha 10 gün var ama hissetmiyorum hiç belirti olmayan var mı hamileliğinde

canım ayağa kalktığımızda hep çıkıyor ayaklarını dikende çok var sonuç alanda ama o çıkanlar sperm değil onlar çoookkktttaaan ileri fırlamış oluyor tatlım :)
Öyle mi diyorsun canım:) doğru okumuştum hiç yatmadım bile dyip hamile kalan olcak olduktan sonra . Yastık koysanda yatsanda olmuyo olmayacaksa da

@Busra ozsoy34 canim oncelikle uzulme. test fotonu gordum bu testin markasi miratech ve ben bu testi ne zaman yapsam pozitif cikiyor hatta senin testinden daha koyu haliyle cikiyor benim.
Kist kaynakli degil. testin kendisi sorunlu. idrar akisi basladigi anda 2. cizgi olusuyor ve devaminda silik olarak kaliyor. ben daha once yasadim. hatta buradaki kizlara da bariz bir sekilde bu markaya guvenmemelerini israrla belirtmistim. Hatta testin fotosunu da sakliyorum hep. Hayirlisi hakkinda olsun uzme bu kadar kendini. sonuc kac ciktiki

Gerçi bu ayda hiç belirti yok değilim kesin daha 10 gün var ama hissetmiyorum hiç belirti olmayan var mı hamileliğinde
Sadece göğüslerim ağrıdı canım. Kasık ağrısı çom nadir arada bir. Sivilce de 1 tane çıktı. Başka da hiçbir belirti yok :) iyi düşün iyi olsun

@Busra ozsoy34 canim oncelikle uzulme. test fotonu gordum bu testin markasi miratech ve ben bu testi ne zaman yapsam pozitif cikiyor hatta senin testinden daha koyu haliyle cikiyor benim.
Kist kaynakli degil. testin kendisi sorunlu. idrar akisi basladigi anda 2. cizgi olusuyor ve devaminda silik olarak kaliyor. ben daha once yasadim. hatta buradaki kizlara da bariz bir sekilde bu markaya guvenmemelerini israrla belirtmistim. Hatta testin fotosunu da sakliyorum hep. Hayirlisi hakkinda olsun uzme bu kadar kendini. sonuc kac ciktiki
bende hep miratech kullanıyorum ama hiç yanlış sonuç vermedi yoksa yok varsa var gösterdi geçen ay pozitifti ama kimyasal oldu... bence genelleme yapmamak lazım şans işi belki bozuk çıkıyor

MAŞALLAH Benim göğüsler hiç ağrımaz acımazz rengi değişmez :) ) en büyük belirti göğüs diyolar çünkü o zaman ben de
Mesela ilk hamileliğimde göğüs uçlarım çok acımıştı. Kıyafetim bile değse canım acıyordu. Şimdi öyle değil etrafı acıyor. Ve diğerinde kasıklarım daha çok ağrıyordu. Şu an kasıklarım o kadar ağrımıyor. Arada bir ağrı giriyor o kadar. Aynı kişide bile hamileliklerde farklılık olabiliyor ki kişiden kişiye zate değişiyor

Back
X