• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cok kotu bi duygu hani duyunca resmen yikildim cunku bebek icin seviniyosun gidiyosun ve kistten bahsediyo.s gercekten anne olmayi bu kadar cok isterken kist olma ihtimali beni hirpaladi. Kolay kolay duzelebilecegimi sanmiyorum eger kistse
Canım kötü düşünme yine de esin bişey dememiş doktor bebişin seninledir inşallah iyi düşünelim iyi olsn üzme kendini

M mavs 24 canim oncelikle uzulme. test fotonu gordum bu testin markasi miratech ve ben bu testi ne zaman yapsam pozitif cikiyor hatta senin testinden daha koyu haliyle cikiyor benim.
Kist kaynakli degil. testin kendisi sorunlu. idrar akisi basladigi anda 2. cizgi olusuyor ve devaminda silik olarak kaliyor. ben daha once yasadim. hatta buradaki kizlara da bariz bir sekilde bu markaya guvenmemelerini israrla belirtmistim. Hatta testin fotosunu da sakliyorum hep. Hayirlisi hakkinda olsun uzme bu kadar kendini. sonuc kac ciktiki
Sonucu soylemedi yarin tekrar gel akinti testiyle birlikte soyliycem dedi

bende hep miratech kullanıyorum ama hiç yanlış sonuç vermedi yoksa yok varsa var gösterdi geçen ay pozitifti ama kimyasal oldu... bence genelleme yapmamak lazım şans işi belki bozuk çıkıyor
Ya bilmiyorum kafam cok karisti simdi kist mi bisey yok test mi yanlis anlamadim kist olmasinda bebek her zaman olur ama kist bi sure bebegede engel

Bugün adet başladı yarım saat önce bi et parçası düştü eşini aradım geliyo uç ay önce dusuk yasamistim bunu bilen varmı acil cvp verin dojtuira gidiyimmi acile

Bugün adet başladı yarım saat önce bi et parçası düştü eşini aradım geliyo uç ay önce dusuk yasamistim bunu bilen varmı acil cvp verin dojtuira gidiyimmi acile
hamile miydin? bendende önce minicik kan pıhtısı düştü etrafında şeffaf sıvı vardı. ertesi gün kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim

Back
X