• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

öyle düşünme canım belki de sadece hayali olduğu için erkek çocuk istiyordur. bir zamanlar ben de hep erkek olsun istiyordum ama erkek çocukları daha çok seviyordum o yüzden. Allah herkesin gönlüne göre versin. şimdi diyorum olsun sağlıklı hayırlı olsun da kız olsun erkek olsun farketmez :KK39:
Bir şey demedim yahu bana garip geliyor sadece yoksa Allah herkese gönlünce versin.

ben de bu ay olmazsa bir dahaki ay ovu denemeyi düşünüyorum. gitti gidiyorda buldum f,yatlar uygun ama kargo işyerime gelecek mecbur. fatura falan olur mu dışında acaba? başkaları görür die çekiniyorum. alan oldu mu daha önce hiç?
hiç çekinme kapalı geliyor hiç bişey olmuyor ben aldım rhatlıkla alabilirsin

ben de bu ay olmazsa bir dahaki ay ovu denemeyi düşünüyorum. gitti gidiyorda buldum f,yatlar uygun ama kargo işyerime gelecek mecbur. fatura falan olur mu dışında acaba? başkaları görür die çekiniyorum. alan oldu mu daha önce hiç?
Ben de dün sipariş verdim. Henüz elime geçmedi ama paketlemeye özen gösteriyorlar. Sanmıyorum bir sıkıntı yaşayacağını

herkese günaydın hanımlar hastaneden geldim az önce kan verdim.ultrasonla da baktı doktor ama hamilelik var sa bile birkaç gün gecikmeyle ultrasonda belli olmaz dedi haliyle.birde rahim duvarın kalınlaşmış gebelik olabilir ama kan değerine bir bakalım emin olmak için dedi.bakalım ne çıkacak?
İnşallah hamilesindir. Rahim duvarının kalınlaşması buna işaret gibi gözüküyor. Sonucunu paylaş bekliyoruz

CAnım bence madem bugün adet oldun adetinin 2,veya 3. gün git bir doktora eğer yumurta takibi yapacaksa ilaç verecekse o günlerde başlatıyor bu ay ki tedavini kaçırma ozaman derim ben...inşallah cevap alacaksın bu ay ben inanıyorumm:dua::dua:
ya alttan muayene olur mu peki yumurta takibinde şu an

ya alttan muayene olur mu peki yumurta takibinde şu an
Canım doktora göre değişiyor..eski doktorum bakmıyordu takibin ilk başında alttan 10. günden sonra bakıyordu doğru ölçümü yapabilmek için ama bu doktorum adetin 2. gününde gittiğimde ultrasonla alttan baktı canım..bişey olmazz bebişimize kavuşa bilmek için herşeye katlanıyoruz canımm

amin canim insallah miratech adi evet erken gebelik testi.simdi hastahanedeyim kan vercem insallah beni yaniltmamistir test
Ay hadi inşallah :) Senden rica etsem ovu testin de varsa yapabilir misin? hamilelerde o da çünkü çok koyu çıkıyormuş. Merak ettim :)

Canım doktora göre değişiyor..eski doktorum bakmıyordu takibin ilk başında alttan 10. günden sonra bakıyordu doğru ölçümü yapabilmek için ama bu doktorum adetin 2. gününde gittiğimde ultrasonla alttan baktı canım..bişey olmazz bebişimize kavuşa bilmek için herşeye katlanıyoruz canımm
valla aradım randevu alıyorum adetliyken gelin dedi gidiyorum yarın

Ben bu ay mola vereceğim. Eşim bu sürecin beni yıprattığını düşünüyor. Bir ay korunacağız
Canım bence korunmaktan ziyade yumurtlama günlerini takip etmeden istediğiniz zaman ilişkiye girin. Bu ay çocuk düşünmüyprız diyip rahatça ilişki yaşayın.

inşallah canım bende çıkmasını bekliyorum bakalım paylaşırım mutlaka
Ne zaman çıkacak canım sonucun? Bende şimdi doktordan çıktım bana da aynılarını söyledi. Rahim duvarım kalınlaşmış muhtemelen gebelik var dedi. Kan ver sonucu alınca hemen gel konuşalım dedi. 13.30 da çıkacak sonucum bekliyorum sabırsızlıkla

CAnım bence madem bugün adet oldun adetinin 2,veya 3. gün git bir doktora eğer yumurta takibi yapacaksa ilaç verecekse o günlerde başlatıyor bu ay ki tedavini kaçırma ozaman derim ben...inşallah cevap alacaksın bu ay ben inanıyorumm:dua::dua:
aynen öyle randevu aldım şu an İlknur hanımcığım ne olur dua edin bana ne olur

Ne zaman çıkacak canım sonucun? Bende şimdi doktordan çıktım bana da aynılarını söyledi. Rahim duvarım kalınlaşmış muhtemelen gebelik var dedi. Kan ver sonucu alınca hemen gel konuşalım dedi. 13.30 da çıkacak sonucum bekliyorum sabırsızlıkla
benimde öğleden sonra çıkar sanırım bakıyorum ama yok daha canım bana da aynısını söyledi ikimiz için de hayırlısı olsun inşlalah çok heyecanlıyım ben ya :) ben yarın sabah gösterebilirim sonucu doktorum yarım gün çalışıyor sabah yine giderim duruma göre hber ver sen de açıklanınca canım

Back
X