• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynı zamanlarda başlamışız :) klomen tedavisi duymadın daha önce. ne için öyle bir tedavi alıyorsun tatlım

benim eşimin testinde biraz sorun çıkmıştı canım..bende de doktor yok diyor ama hafif pco var gibi.
doktor önce sana 3 ay klomen tedavisi uygulayalım eğer sonuç alamazsak eşini ürolojiye gönderelim dedi.
klomen yumurtaların gelişimini destekleyen bir hap ama doktor kontrolünde kullanılmalı kist oluşabilir.
zaten klomen den sonrada doktor tarih verip çağırıyor o gün de çatlatma iğnesini yapıyor ve ilişki için saat söylüyor.
ben eylül ayında ilk kullandım kimyasal yada düşük gibi bişey geçirdim doktor da pek anlayamadı.
o yüzden ekim ayında vücut dinlensin kendini toparlasın demişti şimdi bu ay 2. kez klomen kullanmaya başladım inşallah üç olmadan kavuşayım bebeğime :) inşallah hepimiz kavuşlım :)

Ayy canım benim ne güzel anlatmışsın ya zahmet edip. Allah razı olsun.:KK200::KK200::KK200:
Çok şükür evimizde televizyon izlenmiyor. Kitap okuyorum, internetten bebek bakımıyla ilgili araştırma yapıyorum, saatte bir kalkıp çamaşır, bulaşık makinesi çalıştırıyorum. Öyle geçiyor bakalım şimdilik . Senin nasıl gidiyor? BAT ne zaman
Estagfurullah bebislerin tutsunda hikayede yazarim ben uzun uzun:KK48: benim bat 15 kasim su an bisi yok gecen aya baktimda agrilarim falan baya varmis takvimim uygulamasina not almisim:deli: bu ay sakinim heralde ondan belirtim yok zaten regl olursam da uzulmucem gun asiri degerlendirdik nasip bakalim takdir Allah'in

Canım sitede sürekli yat diyorlar, doktor yarın normal hayatına dön dedi. Banyo yapma diyorlar, doktor yarın yap dedi. Sadece ağır kaldırma dedi. Bilmiyorum yani kafam karışık. İnşallah tutunmuşlardır

ayyy canım benim inşallah sana sımsıkı tutunurlar :dua:

yok canım bu dediğim olay eylül ayındaydı.ovulasyon testi ile ilgili yorum yapan arkadaşa örnek olsun diye yazdım.çatlatma iğnesinden sonra ben hiçbişey kullanmadım doktor herhangi bir ilaç da vermedi.sadece dün ve bugün sabah idrar testi yaptım kendim
Anladım canım. İnşallah bu ay gerek kalmaz öyle şeylere. Bana verdi ilac da bakalım kanda 12gün çıkar diyorlar ama beklemek en iyisi galiba. Hayırlısı inşallah

Rahim duvarinizmi ince.benimkide oyle onerdiginiz bisey varmi dr lar pek aciklama yapmiyor
Hyr ya aksine kalin benim.doktorda bu cok iyi falan diyince bosuna heveslenmistim.rahim duvari ince olanlar ilk etapta progesteron ihtiva eden ilaclar kullaniyorlar ama dr unz demistir zaten size

Bisey yapmadim kuzum hala adet olmadim gelsin diye bekliyorum 6. Gün bugün karnim cok agriyo ama gelmiyo akintida durdu
Ben göremedim yazılarını canım test yapmıştın hastaneye gidecektin anladığım kadarıyla üzücü haber :KK35: Kıyamam canım üzülme sıkma kendini kasım ayı var daha iyi değerlendirirsin psikolojini düzetmeye çalış psikolojik gelmediği de oluyor :KK42:

Kızlar bugün doktora gittim doktor değerletin güzel ilerliyo dedi ama kese gözükmedi henüz rahimde kaşınlaşma gözüküyo sadece doktor haftaya cuma gel o zaman kesin gözükür kese dedi sizde ne zaman gözüktü kese ?
6. Hafta bitmişti canım. Haftaya da kalp atışlarını duymak için çağırdı. Haftaya 8 bitmek üzere olacak

Canım sitede sürekli yat diyorlar, doktor yarın normal hayatına dön dedi. Banyo yapma diyorlar, doktor yarın yap dedi. Sadece ağır kaldırma dedi. Bilmiyorum yani kafam karışık. İnşallah tutunmuşlardır
Yani çok ağır iş yapma tabi ama çok da soyutlama kendini. Ben normal yaşamıma döndüm ama temizlik yapamıyorum. Çamaşır yıkıyorum eşime taşıtıp astırıyorum. Ayakta çok kalmıyorum ama arada bir yürüyorum. Sakınan göze çöp batar diye bir deyim varya işte o olmasın diye uğraşıyorum

Kızlar bugün doktora gittim doktor değerletin güzel ilerliyo dedi ama kese gözükmedi henüz rahimde kaşınlaşma gözüküyo sadece doktor haftaya cuma gel o zaman kesin gözükür kese dedi sizde ne zaman gözüktü kese ?
Canım benim kese 4+ 5 de gözüktü pazartesi yani haftaya cumada kalp atısını ve bebişi görmeye gideceğiz 6+3 de yani seninde gözükür merak etme stres yapma :KK56:kendine

Anladım canım. İnşallah bu ay gerek kalmaz öyle şeylere. Bana verdi ilac da bakalım kanda 12gün çıkar diyorlar ama beklemek en iyisi galiba. Hayırlısı inşallah
ay inşallah canım ya araya haftasonu giriyor evde olunca zaman daha çabuk geçiyor işten güçten çocukla ilgilenmekten daha az düşünüyorum.şu haftasonunu da bir atlatırsak tamamdır iyi haberler alırız inşallah.:dua:sende sonucunu mutlaka paylaş benimle canım merak ederim.bende paylaşırım:KK200:

kizlarrrr ben yine geldim...Bugün dr a gittim rahim kalinligi yumurtaliklar iyiymiş.gebelik degerim çarşamba 255 di 473 olmuş bugün.kanamam hala devam ediyor ama Dr um normal gebeliğe dönüyor dedi.çarşamba tekrar çağırdı.ayyy dua edin ne olur.bende hepinize dua ediyorum...

Kizlaar cok heyecan yaptim bata 5 gun var en alttaki bugunun ovu testi usttekiler 6. 7. Gunden kalanlar. O onurumbenim ve diger kizlar bi fikriniz var mi sizce oldu mi bu ay

Eklentiler

• IMG_20161104_142129.webp
    IMG_20161104_142129.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 68
ay inşallah canım ya araya haftasonu giriyor evde olunca zaman daha çabuk geçiyor işten güçten çocukla ilgilenmekten daha az düşünüyorum.şu haftasonunu da bir atlatırsak tamamdır iyi haberler alırız inşallah.:dua:sende sonucunu mutlaka paylaş benimle canım merak ederim.bende paylaşırım:KK200:
İnşallah canım gebelik haberi beklediğimiz gibi hamileliği de beraber geçiririz

Back
X