• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yani çok ağır iş yapma tabi ama çok da soyutlama kendini. Ben normal yaşamıma döndüm ama temizlik yapamıyorum. Çamaşır yıkıyorum eşime taşıtıp astırıyorum. Ayakta çok kalmıyorum ama arada bir yürüyorum. Sakınan göze çöp batar diye bir deyim varya işte o olmasın diye uğraşıyorum
Senin de tüp bebek mi canım? Tüp bebekte çoğu doktor dört gün tuvalet hariç kalkma diyor.

Oyle mi dersin yerimde duramiyorum ki icim icimi yiyor sabredebilirsem durim bakim
Canım dur sen bak bende de bu koyulukta çıkmadı kanda. Bu koyuluktan 2 gün sonra idrarda sonra da kanda çıktı. LH HCG den önce yükseliyor yok yere moral bozukluğu yaşama. Önce bir pedictor falan yaparsın gerekirse sonra kan ver.
Üzülme isttemiyorum kuzum bende üzülürüm emin olmak gerek..

ayyy canım benim inşallah sana sımsıkı tutunurlar :dua:
İnşallah canım. Her şey normal olsa da bir yıldır bebeğiniz olmuyorsa gidin bir tüp bebek bölümüne. İnanılmaz umut oluyor insana. Ben üç yıl bekledim. Nasıl olsa sorun yok diye düşündüm. Tüp bebeği hiç yumurtası olamayanlar yaptırıyor sanıyordum. Oysa Allah bize de nasip etmedi işte ne yapalım.

Canım dur sen bak bende de bu koyulukta çıkmadı kanda. Bu koyuluktan 2 gün sonra idrarda sonra da kanda çıktı. LH HCG den önce yükseliyor yok yere moral bozukluğu yaşama. Önce bir pedictor falan yaparsın gerekirse sonra kan ver.
Üzülme isttemiyorum kuzum bende üzülürüm emin olmak gerek..
Tamam kuzum pazartesi giderim eger yükselirse

Canım bu sanırım mevsim geçişinden. Forumda bir çok kişi ben de dahil gecikme yaşadık. İdrar testi yaptım iki kez güvenmedim kan testi de yaptırdım o da negatif. Sen test yapmış mıydın?
Yapmistim ama test pozitifti ve bozukmus.s kan testi yaptirdim carsamba gunu oda 0.1

arkadaşlar aranızda folik trio kullanıp hamile kalan var mı?
Canım bu sadece bir vitamin. Dünya Sağlık Örgütü tarafından tavsiye ediliyor. Ama bebeğin daha zeki olmasını falan sağlamıyor. Çoğu insan kulaktan dolma bilgi ile buna inanıyor.
Doğrusu: omurilik açıklığı, damak yarıklığı gibi fiziksel anormallikleri engelliyor.

Back
X