Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hırlı olsun canımEki Görüntüle 1907305 kizlar dün testim silinmisti bugun tam koyu olmus![]()
Canim bende duzenli adet olan biri deilim pko var ilk korunmayi biraktigimda 4 ay ustune adet oldum..ama tabi her halimize sukur...nasipten ote yol yok sonuctaCanım sizin her ay yumurtalarınız kendiliğinden büyüyor halinize bence şükredin ne var ki bu ay olmazsa bidahaki ay denersin.benm yumurtalarım iğneyle büyüyor iğnesiz hiç yok.bence yakınmayın dua edin inşallah tez vakitte olur
Canim bu ovulasyon testi malesef gebelik deilHırlı olsun canım![]()
Hırlı olsun canım![]()
bugünü ve yarını değerlendir canım...Eki Görüntüle 1907305 kizlar dün testim silinmisti bugun tam koyu olmus![]()
Bende bir an gebelik testi sandımCanim bu ovulasyon testi malesef gebelik deil![]()
bugünü ve yarını değerlendir canım...
Allah razi olsun kuzum duan icin insallah vardir Rabbim nasip eder hepimize insallahcanım inşallah vardır ya![]()
olabilir canım bizim grubumuzdan bir arkadaşımız bu şekilde hamile kaldı... inşallah sana da vesile olur yaptığın kür... sen her ihtimale karşı değerlendir ve test yapmaya devam et bakarsın 20. günde koyulaşır bazen olabiliyor benimde normalde 17. gün yumurtlamam olur bu ay hem 17sinde hemde 20sinde koyulaştı testim...Oyle yapicazda normalde ben 35 gunden once adet olmazdim.olayisiyla adetimin 20. gunu yumurtluyordum ama simdi adetimin 14. gunu..1 hafta neden erkek oldugunu anlayamadim.bal tarcin c.otu kürü mu bukadar hizlandirdi acaba![]()
İnşallah güzel bir sekilde yükselmeye devam eder canımKızlar bende öğrendim kesin sonucumu. Ptsi 39 du şimdi 470 olmuuuus
Bu seneyi bos kapatirsakta yeni topik acicam canım adaylar ve hamileleride oraya aktaricam listede gelicek bizimle yani ve orda kendimizi elbet görücez Allahin izniyle tabiki birbirimizi bırakmak yok hamile kalana kadar kalsakta isteyen arkadaslari yalniz birakmicaz umut olucaz51 gebemiz olmuskendimi o listede gorebilecekmiyim acaba şu ahir ömrümde
![]()
Insallah canim ya hergun devam edicem artik test yapmayaolabilir canım bizim grubumuzdan bir arkadaşımız bu şekilde hamile kaldı... inşallah sana da vesile olur yaptığın kür... sen her ihtimale karşı değerlendir ve test yapmaya devam et bakarsın 20. günde koyulaşır bazen olabiliyor benimde normalde 17. gün yumurtlamam olur bu ay hem 17sinde hemde 20sinde koyulaştı testim...
hahaha çok iyi olur canım :)Bu seneyi bos kapatirsakta yeni topik acicam canım adaylar ve hamileleride oraya aktaricam listede gelicek bizimle yani ve orda kendimizi elbet görücez Allahin izniyle tabiki birbirimizi bırakmak yok hamile kalana kadar kalsakta isteyen arkadaslari yalniz birakmicaz umut olucaz![]()
çok iyi canım artarak devam eder inşallahKızlar bende öğrendim kesin sonucumu. Ptsi 39 du şimdi 470 olmuuuus
Umarim bu ay bitmeden hamisler cogaliiir herkesin kucagi dolar yeni topik hamile olarak girerizBu seneyi bos kapatirsakta yeni topik acicam canım adaylar ve hamileleride oraya aktaricam listede gelicek bizimle yani ve orda kendimizi elbet görücez Allahin izniyle tabiki birbirimizi bırakmak yok hamile kalana kadar kalsakta isteyen arkadaslari yalniz birakmicaz umut olucaz![]()
Bencede burda bilgi paylaşımı olduğu kadar samimi arladaşlıkşarda kuruluyoBu seneyi bos kapatirsakta yeni topik acicam canım adaylar ve hamileleride oraya aktaricam listede gelicek bizimle yani ve orda kendimizi elbet görücez Allahin izniyle tabiki birbirimizi bırakmak yok hamile kalana kadar kalsakta isteyen arkadaslari yalniz birakmicaz umut olucaz![]()
evet canım aslında erken değil bir çok kişinin böyle gözüküyor emin ol senin de gözükürAy inşallah seninki erken gözükmüş çok iyi![]()