• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

DSC_0002.webp
arkadaşlar anlayananınız varmı?

senzalize33 senzalize33 arkadaşım senin durumlar ne oldu durdumu kanaman iyisin inşallah merak ettim
Canım ben yatmaya devam.dün degerim 473 olmuştu.dr sağlıklı gebeliğe dönüyor dedi.kanamam çok az kaldı canim.peceteye geliyor sadece.iyiyim çok tskederim.sen nasılsın paylastigin test ne testi

Hemsire bugun cok fazla beta oldugunu soyledi. bugun beta gunu dedi. :)
Sanırım bu ay da hamile ayı :) ayın başında kaç hamile haberi verdik maşallah :nazar::nazar: Hep devam etsin herkes biran önce hamile kalıp sağsalim bebişlerine kavuşsunlar , hepimiz kavuşalım :dua::dua:

Canım ben 6.haftada görmüştüm. 10 gün sonra da yani bu salı kalp atışlarını duymaya gitcez inşallah
Insallah bebeğim 2 hafta var daha o zaman insallah her sey yolundadir. Tekrar idrar testi yapcam bakim koyulasma var mi

İnşallah önümüzdeki ay verirsin bize müjdeyi. Sendeki bu metanete bayılıyorum ben ya. Keşke bende de biraz olsaydı :)
:)) ya napayım ya, öyle de böyle de sonuç aynı :) şimdi kendimi sıksam, moralimi bozsam pat diye hamile mi kalcam, üzülüyorum tabi ben de ama olumlu telkini kendime ilke edindim. Çok kısa bi dumura uğruyorum sonra yeni umutlarla tekrar yola çıkıyorum, çıkmak zorundayım daha doğrusu :)

İnşallah, hayırlı sağlıklı olacaksa vereyim o mutlu haberleri, hepinizden de bol gülücüklü haberler alayım ben de inşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım gözün aydin inşallah böyle güzel güzel artar benimde 473 en son değer çarşamba gideceğim...seninle aynı sayiliriz...hayirlisiyla kucagimiza alalim
İnşallah canım hayırlısıyla sağ salim alalım kucaklarımıza:dua::dua: senin ilk kan sonucun mu 473

Benim bat 13 Kasım bu hafta başından beri goguslerim dolgun ve ağrılı, ayrıca halsiz hissediyorum ve agir is yapınca agir kaldırınca kasiklarimda batma oluyor hatta durduk yere sol kasigim batıyor kas ağrım da var sizce gebelik olsa şimdiden belirti olabilir mi yoksa neden oluyor bilmiyorum adet bile olsa bu kadar gün once başlar mi rahatsizlik

Benim sol kasığımda 2 gündür ağrı var. Bugün bir de göğüs ağrısı başladı. Ayrıca şiş olduklarını fark ettim. Bende başka da bir belirti yok. İnşallah hamileyizdir.

Benimde bir sorum var canlar adetim yeni bitti ama yumurtlama dönemi gibi kasık agrim var sol göğüs ucum aciyor dokununca dün iliski olmustu ağrı ondan kaynakli degildir saniyorum üsutme desem corapsiz gezmem ve mide yanmam bulantim var yediklerimle alakali olabilir bu durum tabi ki birde bogazimda garip bir tat var anlamlandiramadigim üstüne görme yasadim diyemem baya adet kanamasiydi kırmızı bol kanlı ayy vücudm benle dalga geçiyor resmen:deli:

Benimde bir sorum var canlar adetim yeni bitti ama yumurtlama dönemi gibi kasık agrim var sol göğüs ucum aciyor dokununca dün iliski olmustu ağrı ondan kaynakli degildir saniyorum üsutme desem corapsiz gezmem ve mide yanmam bulantim var yediklerimle alakali olabilir bu durum tabi ki birde bogazimda garip bir tat var anlamlandiramadigim üstüne görme yasadim diyemem baya adet kanamasiydi kırmızı bol kanlı ayy vücudm benle dalga geçiyor resmen:deli:

Vücudun yumurtlama çalışmalarını başlatmış olabilir mi acaba? :halay:

Back
X