- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar erkenmi canım ya daha yeni bitti ama olabilir de erken yumurtlayanlar varVücudun yumurtlama çalışmalarını başlatmış olabilir mi acaba?![]()
İnşallah inşallah hayirlisiylaBenim sol kasığımda 2 gündür ağrı var. Bugün bir de göğüs ağrısı başladı. Ayrıca şiş olduklarını fark ettim. Bende başka da bir belirti yok. İnşallah hamileyizdir.
Bilmem canim ama sanmiyorum etkilemez heraldeKızlar ya ben bugün test yapıcaktm .afedersnz dün gece ilişki oldu.yıkandm ama içimde kalmışmıdır spermler.kaldıysa testi etkiler mi .idrarı biriktirdm şu an içimde ama napayım bat 2
Bende bir suredir belirti yasiyorum benimde bat 15 kasim bakalim biraz daha beklemek lazım canimBenim bat 13 Kasım bu hafta başından beri goguslerim dolgun ve ağrılı, ayrıca halsiz hissediyorum ve agir is yapınca agir kaldırınca kasiklarimda batma oluyor hatta durduk yere sol kasigim batıyor kas ağrım da var sizce gebelik olsa şimdiden belirti olabilir mi yoksa neden oluyor bilmiyorum adet bile olsa bu kadar gün once başlar mi rahatsizlik
Baş dönmesi düşük tansiyondan da olabilir tansiyonunuzu bir ölçün benceBirde arada baş dönmesi yaşıyorum sanırım nörolojik bir sorunum var doktora gitmeliyim![]()
Allah razi olsun canim saolasin korkuyodun gelişmesine skntı verirmi dieAtesin 38 zi asmadikca bebege zarari yok dikkat etmeli ilik su icmeli ve limon suyu tuketmelisin canim
Allah hepimize hayırlısiyla nasip eder inşallahBende bir suredir belirti yasiyorum benimde bat 15 kasim bakalim biraz daha beklemek lazım canim
İhmal etme sakın doktora git bir an önce cnm geçmiş olsnBirde arada baş dönmesi yaşıyorum sanırım nörolojik bir sorunum var doktora gitmeliyim![]()
Canimm tebrik ederim cok cok sevindim yaa.Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Amin insallah nasip diyelimmAllah hepimize hayırlısiyla nasip eder inşallah![]()