• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Valla canım bat geçeli 1-2 gün oluyor, kahverengi akıntım var, eli kulağında bugün yarın gelir :KK66: 9. ay bu ay. HSG çekinmiştim. Ama kısmet olmadı galiba bu ay, havalardan falan geciktim herhalde. Gerçi hiç gecikmemiştim ama, bunu da tecrübe etmiş oldum :) hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)
BElki olmazsn bekle umudunu kesme kendini her türlü sonuca hazrla ama umarm olmazsn ve güzel haberlerini alrz :-)benmde 2 gün kaldi sonra yine devam canm :-)

Yarin kismetse test alip yapicam canlar simdiden hayalini kurmaya başladım üstüne görme yasamisimda test koyu sekilde pozitif cikicak falan filan hayal umut işte sanmıyorum ya neyse:cry:
Kuzum rabbim in takdiri neden olmasin Rabbim yüzünü guldursun insallah. Adet olacak gbi agri beni de suphelendirmisti ve gaz sorunu var kuzum

Kuzum rabbim in takdiri neden olmasin Rabbim yüzünü guldursun insallah. Adet olacak gbi agri beni de suphelendirmisti ve gaz sorunu var kuzum
insaAllah canım yoksa da sağlık olsun ve sık idrara çıkma var daha demin gectim yine geldi baskı hissediyorum tuvaletim varmis gibi sonra geliyor zaten bu da belirti olabilir mi

Su sogan kurunu bi anlatsaniz ya ne zaman ne kadar nasil yapiliyor

Adetin 7.gunu başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır yemeklik dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanilir. Iki su bardağı hazir au kaynatılır Soğanlarn kabugu soyulur dorde bolunur suya atılır kapağı kapali bes dk kaynatilir süzülür ilik içilir. Sabah aksam ac içilir taze hazırlanır

Valla canım bat geçeli 1-2 gün oluyor, kahverengi akıntım var, eli kulağında bugün yarın gelir :KK66: 9. ay bu ay. HSG çekinmiştim. Ama kısmet olmadı galiba bu ay, havalardan falan geciktim herhalde. Gerçi hiç gecikmemiştim ama, bunu da tecrübe etmiş oldum :) hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)
Canim benimde hsg cekildigim ay 5 gun gecikmem olmustu hsg sonrasi olabiliyomus

Adetin 7.gunu başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır yemeklik dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanilir. Iki su bardağı hazir au kaynatılır Soğanlarn kabugu soyulur dorde bolunur suya atılır kapağı kapali bes dk kaynatilir süzülür ilik içilir. Sabah aksam ac içilir taze hazırlanır

Tesekkurler.sabah olmasaymis keske cok mesakkatliymis :) ben ise giderken tek gozumu anca acabiliyorum zor yetisiyorum:D

Kizlaaaaaar ben geldim. Bayadir yazamiyodum ne cok hamisimiz var hepsi icin cok sevindim tebrik ediyorum saglikla alin insallah kucaginiza darisida bizim gibi isteyenlere olsuuuuun :) bu arada benim bat 17 kasim ovu testinde bi tuhaflik sezdim yorumlarmisiniz bi sanki iki kez yumurtluyomusum gibi bu arada benim bu aydan cok umudumda yok degerlendiremedim yumurtlama zamanimi hayırlısı artik

Back
X