- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahim ağzı yetmezligim var canım belli aya ve ağırlığa gelince rahim taşımıyor.3cu de ameliyat oldum ama 14cu haftada 2 cm açılma olunca olmuştum tutmadi.şimdi 11 ci haftada olacamKayıplarının nedenini arşatırdınmı cnm
bizim buralarda mersinde yani tibika diyorlar.yaptırdım ben bu sefer allahım yer gök dua ile inşallah çok inanıyorum.çok duydum burda.yaptırdım allahın izni ileBende yok canim bende bugun ogrendim biraz arastrinca baya onemli biseymis..hocalar biliyordur civardaki cami hocasina bile yazdrabilirsin belki
Canım kırmızılar gelmeden umudunu kesme yine de daha altı gün varmışBidaha hicbir belirtiye inanmam bu ay bu belirtilerle olmadıysa doger aylar hic umudum yok. Bat a 6 gun var sanirim
Aynen benim de oyle ağırlık var gibi orda hep inofolic kullandim ben bi de o da cok yararlı aksatmadan tam 6 ay ictiminsaAllah canım yoksa da sağlık olsun ve sık idrara çıkma var daha demin gectim yine geldi baskı hissediyorum tuvaletim varmis gibi sonra geliyor zaten bu da belirti olabilir mi
Aynen bende manevi rahatsizliklara cok inanan biriyimbizim buralarda mersinde yani tibika diyorlar.yaptırdım ben bu sefer allahım yer gök dua ile inşallah çok inanıyorum.çok duydum burda.yaptırdım allahın izni ile
Bende de var ama ne zaman baslasam icmeye canımAynen benim de oyle ağırlık var gibi orda hep inofolic kullandim ben bi de o da cok yararlı aksatmadan tam 6 ay ictim
bana sanki yerlesme lekesi gibi geldi ...inşallah canım yaaa..sen bi kan testi yaptir.belki hamissindir ona göre önlemini alirsinEki Görüntüle 1907925
Canlar kusura bakmayın böyle atıyorum ama demin tuvalete gectigimde sildim ve böyleydi tam anlatbilmek icin attım ne ola ki bu ya![]()
Eki Görüntüle 1907925
Canlar kusura bakmayın böyle atıyorum ama demin tuvalete gectigimde sildim ve böyleydi tam anlatbilmek icin attım ne ola ki bu ya![]()
bana sanki yerlesme lekesi gibi geldi ...inşallah canım yaaa..sen bi kan testi yaptir.belki hamissindir ona göre önlemini alirsin
Adetim yeni bitti 2 gün oldu yumurtlama zamanindan sanırım ama hiçte olmadı şimdiye kadar böyle birşey yarın test yapicam sonuç ne olursa olsun şuandada sağ kasığımda batma var ya üsutme ya yumurtlama ya da düşük bir ihtimal bebisten artık kismette ne varsa canlarYumurtlama gunun gecti mi eger gecmediyse yumurtlama zamaninda akintiyla boyle lekelenme oluyor korkma eger bat yaklastiysa test yapip bakabilirsin bana yerlesme kanamasi gibi gelmedi o daha pembemsi oluyor..
Olurmu dersin ya acaba degeri bukadar az cikipta adet tarhinden sonra yukselen varmidirCanım kırmızılar gelmeden umudunu kesme yine de daha altı gün varmış
Allah yardimcın olsun arkadaşımrahim ağzı yetmezligim var canım belli aya ve ağırlığa gelince rahim taşımıyor.3cu de ameliyat oldum ama 14cu haftada 2 cm açılma olunca olmuştum tutmadi.şimdi 11 ci haftada olacam
Canım regl gününe kac gün var ? Ben üc ayda iki defa kendiliginden sonlanan iki kimyalsal gebelik yasadim inşallah senin bu lekelenmen yerlesme dendir regl zamanina bir kac gün kala yerlesme kanamasi olabilir inşallah öyle birseydirEki Görüntüle 1907925
Rabbim bebeginizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallahrahim ağzı yetmezligim var canım belli aya ve ağırlığa gelince rahim taşımıyor.3cu de ameliyat oldum ama 14cu haftada 2 cm açılma olunca olmuştum tutmadi.şimdi 11 ci haftada olacam
Evde hic Test yaptinmi canım.Kizlar yardim.....
Daha oncede yazmistim...
Adet gunum ayin 25 i ve ben hala regl olmadim...doktora gttim bebek cikmadi kanda ama gec dollenme olmjs olabilir dedi bekleyelim dedi bu arada ayin 23 benden kahverebgi leke geldi su anda kasik agrilarim bacak kemik agrilarim var ya bi yardim edin hamilem
Aminnnnnnnnnnnnn canim aminGözümüz gönlümüz açılsın uğurlu gelsinler bıze masaAllah ya hepside yemelik ısırmalık Allahım cennet kokulumuz olsun bızlerınde ya Rabbim işiten duyansın merhametı sonsuz hikmeti sonsuz Allahım duamızı kabul et saglıklı hayırlı güzel huylu evlatlar nasip et![]()