• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy canım ya sen o kadar bekle stres yap Test al ve tam günü gelmis kapiya dayanmis kocana kiz ve hem kendi zevkinden ol hemde adamda zevk birakma.olacak seymi :KK12:valla benim yumutlama zamanim gelince kavgali olsak bile Ben leylalasiyorum doktorlar bile o günlerde sevk alman daha cabuk hamile kalmayi sagliyor sende esine yumurtlama zamanin bitikten sonra kiz o da istedigi kadar triplere girsin Allah hayirlisini nasip etsin inşallah canım.
Yok yine iliski oluyor olduktan sonra kiziyorum niye beni beklemedin diye:KK23:..normalde o konuda sikintimiz hic olmuyor ama yumurtlama gunleri ben cok stres yapiyorum ya bi turlu odaklanamiyorum o 2 3 gun..dunde tam koyu cizgiyi gordum bugun silinmis.ama ikisindede ben zevk falan alamadim bide dun sakayla karisik sanki bu onun sucu gibi tokat attim.bugunde baya terslendim...bak simdi vicdan yaptim yaa yazik dustan sonra biraz soylendi ne bu yumurtlama ne bicim bisey ona goremi yasiycaz falan :KK70:neyse yarin alirim gonlunu:KK68:

Yok yine iliski oluyor olduktan sonra kiziyorum niye beni beklemedin diye:KK23:..normalde o konuda sikintimiz hic olmuyor ama yumurtlama gunleri ben cok stres yapiyorum ya bi turlu odaklanamiyorum o 2 3 gun..dunde tam koyu cizgiyi gordum bugun silinmis.ama ikisindede ben zevk falan alamadim bide dun sakayla karisik sanki bu onun sucu gibi tokat attim.bugunde baya terslendim...bak simdi vicdan yaptim yaa yazik dustan sonra biraz soylendi ne bu yumurtlama ne bicim bisey ona goremi yasiycaz falan :KK70:neyse yarin alirim gonlunu:KK68:
Yazik gönlünü al:silah:bu hamilelik konusu pisikoloji olarak bizi etkiliyor bide eslerimizi depresyona sokuyoruz yazik benim esim bu yumutlama zamani gelince ne oldu canım hormonlarin Gene halay basini cekiyorlar deyip dalga geciyor Allah en kisa zamanda inşallah hamilelik nasip etsin :KK36:

Yazik gönlünü al:silah:bu hamilelik konusu pisikoloji olarak bizi etkiliyor bide eslerimizi depresyona sokuyoruz yazik benim esim bu yumutlama zamani gelince ne oldu canım hormonlarin Gene halay basini cekiyorlar deyip dalga geciyor Allah en kisa zamanda inşallah hamilelik nasip etsin :KK36:

Aynen universitede dersimize giren kadin dogumcu demisti kadinlar 1 hafta adet sendromu 1 hafta adet oncesi sendromu 1 hafta yumurtlama sendromu derken 3 5 gun normal geziyolar hakliymis adam :) :KK70:

Screenshot_2016-11-06-01-44-06-1.webp

Kızlar merhaba biz aralik ayinda basliyoruz nasipse 16sindan 22sine kadar mi degerlendirilmeli dize danismak istedim:dua:

Eki Görüntüle 1908010
Kızlar merhaba biz aralik ayinda basliyoruz nasipse 16sindan 22sine kadar mi degerlendirilmeli dize danismak istedim:dua:
Adetten sonra gun asiri yap 20 21 22 ard arda yap canim sora yine gun asiri devam et meye calis yeni adete kadar ...ama ozellikle 20 21 22 yi degerlendir..eger duzenli aset goruyorsan hep burdaki tarihler dogrudur

Adetten sonra gun asiri yap 20 21 22 ard arda yap canim sora yine gun asiri devam et meye calis yeni adete kadar ...ama ozellikle 20 21 22 yi degerlendir..eger duzenli aset goruyorsan hep burdaki tarihler dogrudur
Duzenli kuzum cok sukur tamam ozmn ben adet bitsin basliyim 1 gun arayla ama 20 21 22 ust uste olsun gelecek regliyi ayin 4nde olursun diyo ozmna kadar devam edym en iyisi dimi? canim bide o ara verdgm günde yumurtlama olursa kacrms olurmuyum ?

Işıktan çok belli olmuyor ama silik çizgi ama bundan bi tık koyu.10dk olunca cok az daha koyulaştı

Duzenli kuzum cok sukur tamam ozmn ben adet bitsin basliyim 1 gun arayla ama 20 21 22 ust uste olsun gelecek regliyi ayin 4nde olursun diyo ozmna kadar devam edym en iyisi dimi? canim bide o ara verdgm günde yumurtlama olursa kacrms olurmuyum ?
Bu sekilde yaparsan kacirmazsin canim zaten spermler 5 gune kadar yasayabiliyor bu garanti olsun diye

Canim idrarin yogunluguna gore 1 gun icerisinde deisiklik gostrebilir yeni oldugu icin.sabah ilk idrarinda simdiki oyle deildir daha az tutmussundur falan kan ver sen en kisa zamanda boyle stres yapma :)
Buda ilk idrar değilmi canım .bugün vericem inşallah dünki test yanılmış olmasın diye tekrarlayayım dedimde :) silikte olsa çıktı çok şükür

Back
X