• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

s.a canlar RABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin canlar
benm durumum karışık tüp bebk yaptırıyorum c.tesi yum toplancaktı gittik dr yum toplncagı sıra 5 yum olmuş 3 üicerde catlamış 2 sini almış 3 yuma aşılama yapıldı 1 yum ölmüş işlem görmemiş 1 yum kalmış galiba salı günü o tek yumu transver edecekler hem aşlıma hem tüp yaptırn varmı aranızda dr bna cok ender gözüken bi durum dedi oda sizi buldu dedi ne olur canlar dua edn ALLAH rızası için adım DİLEK bende sizlere dua ederim bu gün aşılamanın 2. günü yarnda nasipse transverim var korkum cokk :KK61:

DİLEKCİM BUGUN SENIN ICIN DUA EDECEGIM... UMUTSUZLUĞU KAPILMA

senin yumurta büyüklüğü de iyiymiş benim 19 mm di.benimde tek yumurtam vardı.kasık ağrsı hamilelik belirtisi oluyor zaten ama ben ilk hamileliğimde hiç kasık ağrısı çekmemiştim.inşallah seninki hamileliktendir.inşallah vardır kuzum ama benim adet ağrılarım başladı gibi.bugün yarın olurum testte de herhangi bir çizgi görmediğimden umudum kalmadı.o yüzden sen beklemekle en iyisini yapmışsın.forumlarda okuyorum 18 güne kadar gecikmesi normalmiş.14.gün gelmedi diye heveslenmeyin demişler.ben test yaptığım için gelmese de sonucu biliyorum ama senin için dua edicem canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Bende ilk hamileliğimde çekmemiştim. Kasık ağrı si yani. Ama öğrendiğim hafta bel ağrısı başlamıştı ta ki 3ay bitene kadar uzandım da uzandım mahvetti beni. Şimdi de beli m ağrıyor iki gündür ara ara bacak ağrı si da var genelde bu adet belirtisi ama hayırlısı ne diyelim belki ikimiz de aynı zamanda güzel haber alırız umudunu yitirme. Belki ikimiz de bu ay böyle geçti deriz kim bilir. Hayırlısı dileyim inşallah olur çift çizgi görürüz hepimiz

Bende ilk hamileliğimde çekmemiştim. Kasık ağrı si yani. Ama öğrendiğim hafta bel ağrısı başlamıştı ta ki 3ay bitene kadar uzandım da uzandım mahvetti beni. Şimdi de beli m ağrıyor iki gündür ara ara bacak ağrı si da var genelde bu adet belirtisi ama hayırlısı ne diyelim belki ikimiz de aynı zamanda güzel haber alırız umudunu yitirme. Belki ikimiz de bu ay böyle geçti deriz kim bilir. Hayırlısı dileyim inşallah olur çift çizgi görürüz hepimiz
inşallah canım ya Allah sevindirsin hepimizi inşallah.sende ayın 25 inde olmuştun iğneyi dimi ?

selam kizlar esimin degerleri düşük çıktığı icin varikosel den ameliyat olucak. ne zaman iyilesir de ne zaman bebek olur artk kismet , Allah bilir. kimseye soylemicez o arada da bebek sormaya devam edicekler :(((

Nasil bi problem canim?

Ben kürünü yapmiyorum ama yumurtlama donemlerimde günde bikac kuru incir yerim
normalde bebek düşünmediğimiz dönemlerde korunurken yani rahim içi kuruluğu olmuyordu ve akıntım oluyordu adet dönemim bittikten sonra şeffaf akıntı bu ay hiç akıntım olmadı ve şu an 19. günde idim normalde böyle birşey olmuyordu incir kürünü de bu ay yapmaya başladım.

selam kizlar esimin degerleri düşük çıktığı icin varikosel den ameliyat olucak. ne zaman iyilesir de ne zaman bebek olur artk kismet , Allah bilir. kimseye soylemicez o arada da bebek sormaya devam edicekler :KK43:((
rabbim şifa versin. biz de 1 yıllık evliyiz. evlenmeden önce eşime varikosel denilmiş... eşimde başka bir rahatsızlığından dolayı sarımsaklı kür almış evlenmemize yakın... o sarımsaklı kürü içtiği aşamada biz evlilik kararı aldık vs. sonra 2 ay içinde evlendik ve evliliğimiz ilk aylarında benim ısrarım üzerine eşim sperm tahlili yaptırdı ve sperm değeri 36 milyon çıktı :))) doktor varikosel yok demiş vs...eşim inanmadı doktor bilmiyor dedi tabili sonra 2 kez daha doktora gittik varikosel yok şu an :) size tavsiye ederim bizimde çocuğumuz olmadı ama bunun nedeni ben bıu süreçte miyom ameliyatı geçirdim. şimdi testlerimiz temiz doğal yoldan gebelik bekliyoruz :) aşılama vs için başvurduk ama doktor aşılama yapmadı doğal gebelik olur dedi :) sizede tavsiye ederim açıkçası araştırın güvenilir bir yerden alın isterseniz ve düzenli kullanın... ama şu yan etkisi de var eşim şu an sarımsaktan tiskinmiş D: bu da dipnot

normalde bebek düşünmediğimiz dönemlerde korunurken yani rahim içi kuruluğu olmuyordu ve akıntım oluyordu adet dönemim bittikten sonra şeffaf akıntı bu ay hiç akıntım olmadı ve şu an 19. günde idim normalde böyle birşey olmuyordu incir kürünü de bu ay yapmaya başladım.
Canim akintiya cok takilma gunasiri calismaya devam et incir kürü yapip hamile kalan cok sanada vesile olsun insallah. bat ne zaman?

Back
X