- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
Sende korunmussun ozaman canim bu aymalesef cnm o ilacı bilmiyorum . bende kist vardı bu ay yasmin verdi onu kullanıyorum son 6 hap kaldı ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende korunmussun ozaman canim bu aymalesef cnm o ilacı bilmiyorum . bende kist vardı bu ay yasmin verdi onu kullanıyorum son 6 hap kaldı ..
Alayim o zaman bir deneyiyim bakalim. Iliskiden 10 gun gectikten sonra kanda cikiyor diyorlar ama bilmiyorum bklm nasip![]()
düne kadar vardı ama bugün hiç bir belirtim olmadı canım... normalde bebek düşünmediğimiz zaman adete 1 hafta kala kasıklarım ağrır göğüsüm şişerdi onlar bile yok anlamadım gittiBelirtiler var mi canim senin bat ayni galiba?
ayy alma alma canım ya ben 7 gün kala yaptım yine üzülüyo insan negatif oluncaTest yapmayayim diyorum ama dayanamiyorum da erken gebelik testi alsam mi kizlar?? Ne diyorsunuz 6 gun var bat a?
aynen canım . çatlayamış yumurta kisti vardı bn de adet olmadım tarlusal verdi dr. ilac bitti yine olmadım dr bu defa yasmin verdi son 6 hap artık salı günü randevum var dr da bakalım kist erimişmi. . aşırı derecede mide bulantım oluyor ve bel ağrım var. ilaç kullandığım için gebelik değil bu ama yan etkisi çok kötü etti beni 2 kilo aldımSende korunmussun ozaman canim bu ay
Canim normal yumurta artığı kistse gebelige engel degil korkma. bahsettigin ilac nedir bilgim yok canim. insallah vardir.inşallah ya benim hiç umudum yok bu ay kistte vard ya birde doktor bana primolt-n diye bir ilaç verdi bilgin varmı hiç bugün bitti:)
Hadi yap artik bi test canim ya sabrina hayranim Allah ne yazdiysa o, en azindan ogrenirsin insallah gelmistir bebisinAy kızlar çok tuvaletim geldi girmişken yapsam mı bı test
Amin canim o zaman gunasiri calismalara devam et tatlimAnladım canım çok teşekkür ederim bu ay acemilikten sıkıntılı oldu ama önümüz ay daha dikkat edicem inşallah gerek kalmaz daha yumurtlamadığımı düşünüyorum ama nasip kısmet herşey
Ay hala tutuyorum tuvaletımı karar veremedimHadi yap artik bi test canim ya sabrina hayranim Allah ne yazdiysa o, en azindan ogrenirsin insallah gelmistir bebisin
bende oyleyim canim korkuyorum ama kalp atisini duydum. herkes ayni degil sanırımKızlar ya bende bi anormallik olduğunu düşünüyorum hala bulantılarım başlamadı bir sorun mu var acaba ya ?
Galiba canım bide az önce bi başlıkta bi kız bebegini aldırmak istiyo diye çok kızdım evlide degilmiş kız beddua etti bebegini inş kucagına alamazsın dedi çok moralim bozukbende oyleyim canim korkuyorum ama kalp atisini duydum. herkes ayni degil sanırım
canim hayırlı olsun ya aklima geldin hep dua ettim cok şükür bebeğin seninle kalp atışını da duycan hayırlısıylaaminnn saol canim allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
sinirle söyleniyor işte canim ya üzülme sen. hem bak bize tutunsunlar, kalp atışını duyalım, dünyaya getirelim, kucağımıza alalım diye nekadar üzülüyoruz endişeleniyoruz. rabbimin verdiği cana kıymakta sinirlendiriyor bizi haliyleGaliba canım bide az önce bi başlıkta bi kız bebegini aldırmak istiyo diye çok kızdım evlide degilmiş kız beddua etti bebegini inş kucagına alamazsın dedi çok moralim bozuk
İnşallah birşey olmaz çok sinir oldum kıza allahım yavrumu korısın inşallahsinirle söyleniyor işte canim ya üzülme sen. hem bak bize tutunsunlar, kalp atışını duyalım, dünyaya getirelim, kucağımıza alalım diye nekadar üzülüyoruz endişeleniyoruz. rabbimin verdiği cana kıymakta sinirlendiriyor bizi haliyle
Canim bende o konudaydim hemen k.i.b tusuna bastim sikayet ettim sende et uzme tatli canini onun demesiyle olsaydi...Galiba canım bide az önce bi başlıkta bi kız bebegini aldırmak istiyo diye çok kızdım evlide degilmiş kız beddua etti bebegini inş kucagına alamazsın dedi çok moralim bozuk
Ettim zayen canım ama sinirimi yatıştıramıyorum bide simdi inkar ediyo ben bebeği istemiyorum mu dedim diyo terbiyesizCanim bende o konudaydim hemen k.i.b tusuna bastim sikayet ettim sende et uzme tatli canini onun demesiyle olsaydi...
Hic girme hic muhattap olma seni etiketlese de bakma yazdigina zaten hassassin gormemezlikten gelEttim zayen canım ama sinirimi yatıştıramıyorum bide simdi inkar ediyo ben bebeği istemiyorum mu dedim diyo terbiyesiz
Öyle yapıcam canım dediğin gibiHic girme hic muhattap olma seni etiketlese de bakma yazdigina zaten hassassin gormemezlikten gel