• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah birşey olmaz çok sinir oldum kıza allahım yavrumu korısın inşallah

Beddua edene geri doner canim.ne hasetler kimler icin beddua ediyor dussun diye de bisi olmuyor.herkes sen ben biz degil bebek konusunun onemini hassasiyetini bilsin bir cana kiyiyor bir de sana beddua ediyor.yazik.merak etme oyle bi insanin bedduasi tutmaz Allahin izniyle.o bebeğin yasayacak nefesi kısmeti varsa butun cihan bir araya gelse bisi olmaz.takma kafana salla:halay:

Beddua edene geri doner canim.ne hasetler kimler icin beddua ediyor dussun diye de bisi olmuyor.herkes sen ben biz degil bebek konusunun onemini hassasiyetini bilsin bir cana kiyiyor bir de sana beddua ediyor.yazik.merak etme oyle bi insanin bedduasi tutmaz Allahin izniyle.o bebeğin yasayacak nefesi kısmeti varsa butun cihan bir araya gelse bisi olmaz.takma kafana salla:halay:
İnşallah canı. Sımsıkı tutunur inşallah rabbim yavrumu bana kavustursun inşallah

aynen canım . çatlayamış yumurta kisti vardı bn de adet olmadım tarlusal verdi dr. ilac bitti yine olmadım dr bu defa yasmin verdi son 6 hap artık salı günü randevum var dr da bakalım kist erimişmi. . aşırı derecede mide bulantım oluyor ve bel ağrım var. ilaç kullandığım için gebelik değil bu ama yan etkisi çok kötü etti beni 2 kilo aldım :KK43:
Evet malesef o ilaclarin oyle yan etkileri var

İnsal
Amin cnm Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Benimde belimden kalçama vuruyor kuyruk sokumuna. Şen'inle aynı şeyleri yaşıyoruz bende çok açım her daim :KK70: senin kaç gün var bat'a? Gelmez inşallah kırmızılar :dua:
insallah hayirlisiyla gelmez canim kirmizilar.Benim 9 gun var bata 18 kasim adet tarihim canim.Bugun yemek yerkende arada icim bulaniyor gibi oldu ama ben hala adet olucam diye bekliyorum kendimi cok kaptirmak istemiyorum canim hatta el isiyle flan ugrasiyorum ki surekli kendimi dinlemeyim diye.

Ayy beklemeli misin bilemedim ama ikinci cizgi cok hafifse bile gebelik var demektir benim bildigim. Hadi hayırlısı insallah güzel haberlerini alalım :)
Yarın regli tarihim olmazsam elimde bi tane daha gebelik testi var onu yapicam yarin bakalim insallah olur bu ay allah herkese yasatsin bana da

foto atılmayınca ne desek yalan olur o buharlaşma çizgisini 2 sefer gördüm ben ve negatifti bence reglin bir gün dahi olsa geçsin bekle öyle kan testi yaptır ya da idrar testini tekrarla... bu arada belirti arama göğüs ağrısı bile yeter... benimde bu ay göğüs ağrım hiç yok sabah bebiş yok heralde dedim sonra boşver belirti arama belkide vardır dedim:KK48:
Ya belirti aramiyorum aslinda agrisindan rahatsiz oluyodum bu yuzden bilmiyorum en iysi yarini beklemek canim yarin bir daha yapicam test elimde var insallah vadir seninde bebisin ya belirti olmadan hamile olanda var allah bize sabir versin beklemek ne zor :kahve:

canim hayırlı olsun ya aklima geldin hep dua ettim cok şükür bebeğin seninle kalp atışını da duycan hayırlısıyla
canimmmm çok saol...Allah razı olsun...bende hepiniz için dua ediyorum.2 hafta sonra randevum.iğne ye basladik haftada 1.progestana devam.coraspirin...birde idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye çünkü idrarim kokuyor 3 günlük ilaç....sen nasılsın nasıl gidiyor

Ya kizlar cok ozur dileyerek birsey sormak istyrum..
Aklima baska sorck bi yer ve kimse gelmedi.
Afginiza siginarak soruyorum hepimiz yasiyoruz sonucta iliskiye girdiginiz ertesi gunu sperm gelirmi ve gelirse yumurta aki gibi seffaf ve uzayan mi olur yanitlarsaniz sevinirim..:oops::oops::oops::KK19::KK19::KK19:????????????????

Gelen uzayan ve seffaf akinti sperm olabilir mi? KAFAM ALLAK BULLAK OLDU SIMDI BENIM?

canimmmm çok saol...Allah razı olsun...bende hepiniz için dua ediyorum.2 hafta sonra randevum.iğne ye basladik haftada 1.progestana devam.coraspirin...birde idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye çünkü idrarim kokuyor 3 günlük ilaç....sen nasılsın nasıl gidiyor
RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDESIM.... INSALLAH SAGLIKLICA DOGURURSUN BEBISINI ANNESI..:KK19:

İnsal
insallah hayirlisiyla gelmez canim kirmizilar.Benim 9 gun var bata 18 kasim adet tarihim canim.Bugun yemek yerkende arada icim bulaniyor gibi oldu ama ben hala adet olucam diye bekliyorum kendimi cok kaptirmak istemiyorum canim hatta el isiyle flan ugrasiyorum ki surekli kendimi dinlemeyim diye.
Aynen bende canım benim gecikmemin ikinci günü dün idrar testinde çıkmadı ama hala olmadım. Bende senin gibi el işiyle uğraşıyorum kanaviçe yapıyorum kafam başka türlü dağılmıyor siteden ayrılmıyorum yoksa :D

Back
X