• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gunun mujdesiiii

Kizlar 2 gün adetim geçilmişti, az önce test yaptim pozitif cikti elhamdülillah. Rabbim herkese hayirlisini versin. Hepinizi opuyorum. Resim atamadim testi atmak isterdim.
Gozunaydiiiin canimmm Allah bizlerede nasip etsin bu aya ozel bisey yaptin mi belirtilerin neler?

Gunaydin kizlar.benimde iki gun onceydi adet gunum kan vermstm negatif cikmsti.hala adet olmadim adet sancim falan da yok ama gec yumurtlamistm o yuzden gecikti kesin.bi an once olsam da yeni yumurtlama donemi gelse:işsiz:

Canım keseyi görmüşsün ne güzel :) sevindim senin adına. Hadi bakalım darısı kalp atışına inşallah :dua::dua:
saol canım cokkk tskederim....sen nasılsın...geceleri hiç rahat uyuyamiyorum.çok dönüyorum.sola yatmaya çalışıyorum genelde ama bi o tarafa bi oralara dönüyorum hep.sende oylemisin

Gunun mujdesiiii

Kizlar 2 gün adetim geçilmişti, az önce test yaptim pozitif cikti elhamdülillah. Rabbim herkese hayirlisini versin. Hepinizi opuyorum. Resim atamadim testi atmak isterdim.
gözün aydin canim.nekadar güzel bir haber ...allahım sagsalim kucağına almayi nasip etsin

saol canım cokkk tskederim....sen nasılsın...geceleri hiç rahat uyuyamiyorum.çok dönüyorum.sola yatmaya çalışıyorum genelde ama bi o tarafa bi oralara dönüyorum hep.sende oylemisin
:) evet canım bende öyleyim. Dün sol tarafıma yatıp eşime sarılayım dedim sonra rahat edemiyorum ben dedim sağ tarafıma döndüm :) bende sağ tarafımda daha rahat yatıyorum. Ama bugün uyuyakaldım, eşim işe geç kaldı diye ani kalktım yataktan, mekik çekersin ya hani o şekilde zorladım. Sonra da çok korktum bişey oldu mu acaba diye :(

İnsal
insallah hayirlisiyla gelmez canim kirmizilar.Benim 9 gun var bata 18 kasim adet tarihim canim.Bugun yemek yerkende arada icim bulaniyor gibi oldu ama ben hala adet olucam diye bekliyorum kendimi cok kaptirmak istemiyorum canim hatta el isiyle flan ugrasiyorum ki surekli kendimi dinlemeyim diye.
Ben maalesef adet oldum cnm bi daha mart a kadar da şansımız olmicak :( hayırlısı buymuş inşallah senin vardır bebiş

:) evet canım bende öyleyim. Dün sol tarafıma yatıp eşime sarılayım dedim sonra rahat edemiyorum ben dedim sağ tarafıma döndüm :) bende sağ tarafımda daha rahat yatıyorum. Ama bugün uyuyakaldım, eşim işe geç kaldı diye ani kalktım yataktan, mekik çekersin ya hani o şekilde zorladım. Sonra da çok korktum bişey oldu mu acaba diye :KK43:
dikkat et canımm.bende kiloluyum ya dönerken bişe olurmu diye korkuyorum oyüzden uyuyamiyorum :)

Back
X