• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar şuan aşırı derece de sırt agrim ve karım agrim var adetim dediğim gibi gecikti olmuş mudur acaba hamilelik ben adet öncesi böyle sancılar hiç hissetmezdim ya bilmiyorum kafam allak bullak
Canım bizi de meraklandirdin test varsa yapsana inşallah güzel haberler verirsin bize de umut olursun

yok sanırım testte negatif çıkıp sonra hamile kaldığını öğrenen belirti yaşamayan:(( bu aydan sonra aşılama olcak çok heyecanlıyım. önce tüplerime bakılcak hsg dediğiniz sanırım.

Bende istemsizce gerindim sonra korktum bişey oldumu diye.daha çok bişey hissetmeyince unutuyoruz sanırım
Evet canım ani hareketlerimiz oluyor kendimize gelince de aklımızı bişeyler kemiriyor acaba bişey olur mu diye. Allah ım korusun inşallah meleklerimizi :dua::dua:

benim bata 4 gün kaldı ama hiç bir belirti yok gayet iyiyim:) zaten erken gebelik testi yaptığım için pek ümidim yok ama işte kırmızılar gelene kadar ümitli olalım diyo herkes o yüzden bi umut işte bekliyorum bat'ı. inşallah olur bu ay yaaaa :KK43:(( Genelde adete bir hafta kala hamileler kasık ağrısı çekmiş,göğüslerde hassasiyet olmuş . o yüzden kesin yine olmadı. var mıydı benim gibi olan arkadaşlar hiç bir belirti yaşamadan 8 gün kala erken gebelik testi yapan sonra yine hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen:)) bende biraz saçmalamışım sanırım
Canım çok kişi var öyle herkes belirti yaşamıyor ki. Testi de çok erken yapmışsın

Canim arkadasimin da gecen hafta adete 1 kala persemde 20 cikti.dr kimyasaldir bidaha bakarz demis hastanede calisiyor zaten..pazartesi 253 cikmis..insallah seninde vardir dusuk diye uzulme deger hic obemli deil artmasi onemli

Ayyyy muhteşem bi umut oldu bana bu :))) burdan bi arkadaşımında 21 gibi bişi çıkmış onunda yükselmiş.
Fazla sevinemedim ben emin olmadığım için inşallah yükselir çok teşekkür ederim....

Adetlerimde azalma olmadi benim canim. ilk adetimi 40.gunde; 2. adetimi 29. gunde; son adetimi de 31.gunde oldum. oncesinde de ya 30 ya da 31 gunde adet olurdum. senin kanamada azalma varsa danış istersen bi dr.una.
evet canım benimkilerde azalma var normal dedi zamanla düzene girermiş bu ay adet olursam belki daha yoğun olur diye düşünüyorum yapışıklıktan korkuyorum dedim 3kürtajdan sonra yapışıklık olabilir dedi hakkımızda hayırlısı

BOY 1,70 KİLO 62 .

1.60 boy 57.5 kilo :KK43: kilo verip hamile kalmam lazımdı ama olmadı. Yakında beni yuvarlarlar top gibi :KK70: bide benim vücut orantısız. Kilo alınca sadece karın bölgem ve basenlerim alıyor. Kilo verince de direk yüzüm çöküyor. O yüzden göbek ve basen fazlalığım var

herkese günaydın. benim boy 1.64 kilo 43 . benimde kilo alma sorunum var :KK43:
Kızlar kilolarınız cok nolmal hatta az bıle bazılarınızın ben ılk hamılelıgıme 72 kıloda kaldım 82 kılo ıle doğurdum

Burcu251 Burcu251 dün kalp atisi icin dr gidecektin tatlım merak ettim durumunu duymuşsundur insallah
Canım ya yazmayı unuttum kusmalarım mide bulantım basladı çok rahatsızlandım ondan yazamadım dün gittik bebişide gördük kalbimizide duyduk çok şükür darısı sizlere canım :anneadayı::KK200:

BOY 1,70 KİLO 62 .

1.60 boy 57.5 kilo :KK43: kilo verip hamile kalmam lazımdı ama olmadı. Yakında beni yuvarlarlar top gibi :KK70: bide benim vücut orantısız. Kilo alınca sadece karın bölgem ve basenlerim alıyor. Kilo verince de direk yüzüm çöküyor. O yüzden göbek ve basen fazlalığım var

Kızlar kilolarınız cok nolmal hatta az bıle bazılarınızın ben ılk hamılelıgıme 72 kıloda kaldım 82 kılo ıle doğurdum

BOY 1,70 KİLO 62 .

Canım ya yazmayı unuttum kusmalarım mide bulantım basladı çok rahatsızlandım ondan yazamadım dün gittik bebişide gördük kalbimizide duyduk çok şükür darısı sizlere canım :anneadayı::KK200:
Çok sevindim canım hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua etmeyi unutma

Ben evlenmeden once cok aktıf bırıydım. Normalde de kıloluydum ama cok degıl. 1.65 boyum var esımle kacmadan once 58-60kg arasıydım evlendım bır ayda 72 kılo oldum kactım uzak bı yere geldım dıye herkes ustume dustu ye ye dıye e tabı pek sosyal olsun dısarısı olsun oyle hayatta durdu hep evdeyım sonra bıde hammıle kalınca oldum mu 82 kılo. Dogumdan snra 73 e kadar dustum ama sımdı tekrar 78 falanım yanı. Sosyal hayatta yok sporda yok kıs geldı zaten hep evdeyım bnde dıyete baslayacagım bakalm ne kadar. Ise yarayacak

Ayy çok sevindim canım ya. Bize de dua et bizde duyalım kalp atışımızı. Sağlıklı bir şekilde ilerlesin hamileliğimiz inşallah

10 Kilo almıssın cok ıyı ya , ben hıc dogum yapmadan lıse sonda 80i gormustum :olamaz: potansıyel oldugu ıcın cok korkuyorum 20-30 kılo alırım dıye :KK70:
Canım aslında bende 10 dan fazla aldım ama zor bır hamılelık gecırdım oglum hep kılo aldı cok sukur ama ben bı sure hep kılo verdım dusun sımdı 46-48 beden gıyıyorum ama hamıleyken 42 bıle gıyıyordum kendım cok zayıflamıstım :-):-)

Back
X