• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim. Biraz rahatsızlandım birkaç gündür soğuk almıştık anne oğul. Artık acile gittik nefesim daraldı. Önce test yaptı ilaç vermeden koskoca negatif çıktı. Hayırlısı artık
günaydın canım.öncelikle çok geçmiş olsun.üzüldüm yaaa ben senden umutluydum gerçekten.hayırlısı artık napalım daha zamanı var demek ki.bende bu sabah :duduk: yedim :( umutlar yine kaldı bu aya.cumartesi günü doktora gideceğim.muhtelemen yine klomen+iğne verecek.

Gunaydin kizlar bata kaldi 3 gun. Kasik batmalari,goguste dolgunluk ve agri devam ediyor. Bel agrisi da listeye eklendi sanirim bariz sekilde adet olacagim. Beni tek suphelendiren bu ay adetime 10 gun kala basladi kasik agri ve batmalari bir de goguslerde dolgunluk ve agrisi. Normalde adet olacagim gun kasik agrisi cekerdim enteresan. Bir de rahimde sanki agirlik hissi var oturamiyorum bile.Hayirlisi olsun bakalim. Allah isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin insallah :KK59:

Ben kirmiziyi yedim tam gunumde dizensiz olmadigim icin sevindim aslinda neyse nasip degilmis onumuzdeki aya insAllah yeni bat aralik 3 hayirlisi artik

Gunaydin kizlar bata kaldi 3 gun. Kasik batmalari,goguste dolgunluk ve agri devam ediyor. Bel agrisi da listeye eklendi sanirim bariz sekilde adet olacagim. Beni tek suphelendiren bu ay adetime 10 gun kala basladi kasik agri ve batmalari bir de goguslerde dolgunluk ve agrisi. Normalde adet olacagim gun kasik agrisi cekerdim enteresan. Bir de rahimde sanki agirlik hissi var oturamiyorum bile.Hayirlisi olsun bakalim. Allah isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin insallah :KK59:
Bende de o ağırlık var ilişkiye girdim de ilk kez sanki bi duvara çarptı eşim canm acıdı neden acaba bu ay tam çalıştık gün atlamadık OVULASYON diye diye adamın da işine geldi inşallah bu sefer olmuştur bat 19 ooof cok merak ediyorum

Merhaba kizlar.
Bat tarihim cumartesi ya da pazar.
Ama ben psikolojik olarak kotuyjm..dun aksam saatlerce agladjm. yani suan ndredeysd eminjm hamile ddgilim. cunku hic bir belirti yok. ne goguslerde hassasiyet ne siskinlik. ne uyku. ne kasik agrisi...
Bu ayda gecti. bekleyio gorecem artik...
Bana bir seyler diyin ama iyi bir seyler olsun... beklemek zor bekleyip olmamasi ayri zor. Allaha isyan etmiyorum. baska derdimi anlayan da yok ondan baska. diyorum demek ki zamani gelmemis..
Siz olmadiginda nasil kotive ediyorsunuz kendinizi? neler diyorsunuz? (bu arada bu aglamakli ve uzgun halim adetin geldcdgininde habercisi buyuk ijtimalle..)

Kızlar adetim gecikmeden kan testi yapsam çıkar mı sonuç daha 9 gün var bat a ama merak ediyorum umutlanıyorum da bide. Ne bilim ya ne olsa ona yoruyorum negatifse bilirim ona göre davranayım diye düşünüyorum bazen karnımla konuşuyorum sonra ya yoksa diyorum :(

Ya o kadar sinirlerim bozukki anlatamam esim gece cslisiyo 2 gundr kv nin misafirleri vardi yaklasamadik bugun kahvaltidan sonra beraber odadaydk tm biseyler olck kv kapiya vurmadsn acmaya zorluyo Allahtan kilitliydi israrla acmaya calisiyo kslktm hmn toparlandm kapiyi actm yastik kilifini soruyor bna soyledim gitti dondum esime bagrdm bnde gelmiyrm yanina dedim sakin 3 gun boyunca yaklasma bna dye ve bu sabah o yumurta aki gibi akintm gelmisti yine 2 gundr zatn iliski yoktu bu gunde yok bide cocuk istyrz ya bu nasil is artk olsada olmasada yapck biseym yok yeter ya bu nadl bi insan anlmdm bi kadn oglunu kiskanrmi bu kadar yaaaa
Anneme gitmeyi dusunuyrm iki uc gun orda kalsam iyi olck banyo yaparkn bile sinirdn agladm belkide yumurtlama donemimdi bidaha onuda kacirdim offff Allah ne zmn verrse o zamn olsn ilgilnmcm artk:kızgın::kızgın::KK42:

Bende de o ağırlık var ilişkiye girdim de ilk kez sanki bi duvara çarptı eşim canm acıdı neden acaba bu ay tam çalıştık gün atlamadık OVULASYON diye diye adamın da işine geldi inşallah bu sefer olmuştur bat 19 ooof cok merak ediyorum
Insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz beklemek de zor su batlari:110:

Kızlar adetim gecikmeden kan testi yapsam çıkar mı sonuç daha 9 gün var bat a ama merak ediyorum umutlanıyorum da bide. Ne bilim ya ne olsa ona yoruyorum negatifse bilirim ona göre davranayım diye düşünüyorum bazen karnımla konuşuyorum sonra ya yoksa diyorum :KK43:
daha test icin çooook erken çıkmaz canım kanda.en erken 5 gün kala çıkar ama o da çok düşük ihtimal.zaten en zorlu dönem bu bekleme dönemi :) Allah kolaylik versin.

Kızlar adetim gecikmeden kan testi yapsam çıkar mı sonuç daha 9 gün var bat a ama merak ediyorum umutlanıyorum da bide. Ne bilim ya ne olsa ona yoruyorum negatifse bilirim ona göre davranayım diye düşünüyorum bazen karnımla konuşuyorum sonra ya yoksa diyorum :KK43:
Bence biraz daha sabretmekte fayda var ya sonra negatif cikinca birkac gun sonra gec dollenme mi oyle mi boyle mi diye daha cok kafaniz mesgul olur bence adet gununuz bir gecsin de insallah oyle yaptirin insallah umutlariniz ve emekleriniz bosa cikmaz

Ya o kadar sinirlerim bozukki anlatamam esim gece cslisiyo 2 gundr kv nin misafirleri vardi yaklasamadik bugun kahvaltidan sonra beraber odadaydk tm biseyler olck kv kapiya vurmadsn acmaya zorluyo Allahtan kilitliydi israrla acmaya calisiyo kslktm hmn toparlandm kapiyi actm yastik kilifini soruyor bna soyledim gitti dondum esime bagrdm bnde gelmiyrm yanina dedim sakin 3 gun boyunca yaklasma bna dye ve bu sabah o yumurta aki gibi akintm gelmisti yine 2 gundr zatn iliski yoktu bu gunde yok bide cocuk istyrz ya bu nasil is artk olsada olmasada yapck biseym yok yeter ya bu nadl bi insan anlmdm bi kadn oglunu kiskanrmi bu kadar yaaaa
Anneme gitmeyi dusunuyrm iki uc gun orda kalsam iyi olck banyo yaparkn bile sinirdn agladm belkide yumurtlama donemimdi bidaha onuda kacirdim offff Allah ne zmn verrse o zamn olsn ilgilnmcm artk:kızgın::kızgın::KK42:
canım eşine neden bagirdin?benim bi arkadaşımın kayinvalidesi de çok koskanc.disari kaçarak gidiuorlar resmen.ama eşine destek olman gerek onun elinde değil sonuçta.ya da konuya mi hakim değilim suan

Sakin olun Allah verecek olduktan sonra kayinvalide kapiya orduyla gelse kac yazar Kayinvalide ile beraber mi oturuyorsunuz

Back
X