• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya o kadar sinirlerim bozukki anlatamam esim gece cslisiyo 2 gundr kv nin misafirleri vardi yaklasamadik bugun kahvaltidan sonra beraber odadaydk tm biseyler olck kv kapiya vurmadsn acmaya zorluyo Allahtan kilitliydi israrla acmaya calisiyo kslktm hmn toparlandm kapiyi actm yastik kilifini soruyor bna soyledim gitti dondum esime bagrdm bnde gelmiyrm yanina dedim sakin 3 gun boyunca yaklasma bna dye ve bu sabah o yumurta aki gibi akintm gelmisti yine 2 gundr zatn iliski yoktu bu gunde yok bide cocuk istyrz ya bu nasil is artk olsada olmasada yapck biseym yok yeter ya bu nadl bi insan anlmdm bi kadn oglunu kiskanrmi bu kadar yaaaa
Anneme gitmeyi dusunuyrm iki uc gun orda kalsam iyi olck banyo yaparkn bile sinirdn agladm belkide yumurtlama donemimdi bidaha onuda kacirdim offff Allah ne zmn verrse o zamn olsn ilgilnmcm artk:kızgın::kızgın::KK42:

Merhaba kizlar.
Bat tarihim cumartesi ya da pazar.
Ama ben psikolojik olarak kotuyjm..dun aksam saatlerce agladjm. yani suan ndredeysd eminjm hamile ddgilim. cunku hic bir belirti yok. ne goguslerde hassasiyet ne siskinlik. ne uyku. ne kasik agrisi...
Bu ayda gecti. bekleyio gorecem artik...
Bana bir seyler diyin ama iyi bir seyler olsun... beklemek zor bekleyip olmamasi ayri zor. Allaha isyan etmiyorum. baska derdimi anlayan da yok ondan baska. diyorum demek ki zamani gelmemis..
Siz olmadiginda nasil kotive ediyorsunuz kendinizi? neler diyorsunuz? (bu arada bu aglamakli ve uzgun halim adetin geldcdgininde habercisi buyuk ijtimalle..)
Lutfen uzulmeyin verecek olan Allah bir kul yaratmak istedikten sonra hicbir engel olamaz kafanizi rahat tutun kendinizi surekli cocuga odakladiktan sonra inanin olmuyor cevreden cok duyuyorum cunku stres yapiyorsunuz ve tum hormonlariniz etkileniyor. guzelce kafanizi baska seylere verin gezin esinizle vakit gecirin el isi falan yapin farkli ugraslarla kafanizi mesgale edin kafanizdan tamamen cikarin inanin o zaman kendiliginden olacak Allahin izniyle ben cevreden hep duyuyorum sikmayin caninizi

günaydın canım.öncelikle çok geçmiş olsun.üzüldüm yaaa ben senden umutluydum gerçekten.hayırlısı artık napalım daha zamanı var demek ki.bende bu sabah :duduk: yedim :KK43: umutlar yine kaldı bu aya.cumartesi günü doktora gideceğim.muhtelemen yine klomen+iğne verecek.
Allah razi olsun canım. Ben henüz olmadım ama olurum artık. Kısmet. Üzülmedim desem yalan olur ama artık yapacak birşey yok. İnşallah bir dahaki ay beraber güzel hayırlı haber alırız.

Ya Allah yardımcın olsun .peki kilitli olmasaydı .ne garip cahil insanlar ya. Stres yapma demek istiyorum ne guzel de akıntın gelmişken. Ben de bekliyorum oakıntıyı.hakkımızda hayırlısı .

Bence biraz daha sabretmekte fayda var ya sonra negatif cikinca birkac gun sonra gec dollenme mi oyle mi boyle mi diye daha cok kafaniz mesgul olur bence adet gununuz bir gecsin de insallah oyle yaptirin insallah umutlariniz ve emekleriniz bosa cikmaz
Amin o kadar uğraştık ki eşimle kimsenin umudu emeği boşa çıkmasın inş

BATLAR
S selifor 4 Aralık
@nisandeniz Tüp Bebek Tedavisi:nazar:
@Cennet irmagi 10 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
@purki90 11 Kasım
@befer 11 Kasım
@Brunettex 11 Kasım
@yelsem 12 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Miyequape 12 Kasım
@Semaa166 12 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@bitanecikk 13 Kasım
Byn_Ckc Byn_Ckc 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@xecexeza 14 Kasım
@aybkmst 14 Kasım
@bengisucuk 14 Kasım
@GorTuu 14 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
@Masalll92 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
@Yasmnn__ 15 Kasım
@Melek Karakan 15 Kasım
@bir garip oblomov 15 Kasım
@rhevrann 15 Kasım
@nida16 16 Kasım
@SUU 16 Kasım
@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
T tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
Eceikrahaluk Eceikrahaluk 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
@mavitosbaa 21 Kasım
@Aschil07 22 Kasım
@Miss_bonn 22 Kasım
@obsesif89 22 Kasım
@kafamdasorular_ 22 Kasım
@nevergiveup33 22 Kasım
@siyahinci021 23 Kasım
@celine20 23 Kasım
@merve714 24 Kasım
@tomrs 25 Kasım
@ECEdeniz8107 26 Kasım
@Zanamm174 27 Kasım
@Asimisa 27 Kasım
@Nurumcan94 27 Kasım
@Aylini1981 28 Kasım
@eflasun 29 Kasım
@yagmur_20 29 Kasım
@Ozlmugr 29 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
@alars 29 Kasım
@fatmaelifnur 30 Kasım
@ayllllliiiin35 1 Aralık
@friendly8584 1 Aralık
@tugce-27 1 Aralık
@lale_cik 1 Aralık
@cigdemmm26 2 Aralık
@Nrshkya 2 Aralık
@hafsa nil 3 Aralık
@Ay-n ilk Hali 3 Aralık
@zyekici 4 Aralık
@Assos 5 Aralık
@Pirdin 5 Aralık
@Kuebak 5 Aralık
@kutuphanekedisi 6 Aralık
@Busra ozsoy34 6 Aralık
@Sevda8888 6 Aralık
@maya_gallo 7 Aralık
@Selinokay 9 Aralık

HAMİLELER
@Dontsay :anneadayı:
@Sup3risi :anneadayı:
@madame wuu :anneadayı:
@Frkzhd :anneadayı:
@Gunayfur :anneadayı:
@Misk-i amber :anneadayı:
@nannen1 :anneadayı:
@Ulya90 :anneadayı:
@onurumbenim :anneadayı:
@lucccck :anneadayı:
@Gulalp35 :anneadayı:
@er_sev :anneadayı:
@angelina 34 :anneadayı:
@ladys_girl :anneadayı:
@coffee84 :anneadayı:
@Bekayyy :anneadayı:
@Zuzu minnos :anneadayı:
@Beklenencanim :anneadayı:
@Tombikstugba :anneadayı:
@Meyvelipasta1 :anneadayı:
@TuruncuHayal :anneadayı:
@smy11 :anneadayı:
@Morenam :anneadayı:
@snesrn :anneadayı:
@Esraerol :anneadayı:
@busraturkmen :anneadayı:
@Princess91 :anneadayı:
@melo11 :anneadayı:
@zuhrealam :anneadayı:
@Lovepinkbm :anneadayı:
@tontis76 :anneadayı:
@cgdmkrks :anneadayı:
@Sb12345 :anneadayı:
@sevilan :anneadayı:
Mina sevde :anneadayı:
@Mangetsu :anneadayı:
@senzalize33 :anneadayı:
@Burcu251 :anneadayı:
@seydarella :anneadayı:
@ervil :anneadayı:
@sweett_ :anneadayı:
@fatos55 :anneadayı:
@ummulurve :anneadayı:
@yesilbalon :anneadayı:
@nothinggg :anneadayı:
@melegini_bekliyor :anneadayı:
@bulut29 :anneadayı:
@ALYALAL :anneadayı:
Krizantem cicegi :anneadayı:
@Sarisinbebek :anneadayı:
@tugceavhn :anneadayı:
@Pembegelin01 :anneadayı:
@Mrvmdpl :anneadayı:
@Senur94 :anneadayı:
meyis pelin :anneadayı:
@Burmera :anneadayı:
@Missyiru :anneadayı:
Merhaba beni de ekler misiniz. Bat 6 aralık

benim otalama 10 gün kaldı adetime.bu ay birbirimizi yemekten pek ahım şahım çalışma yapmadık.hatta tüp merkezine de bi daha yaza kadar gitmesem mi diye düşünüyorum.

Bismillahirrahmanirrahim
Meryem Suresi
4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."
Iste bu ayetler Rabbimizden bize mujdedir bize rahmettir bayanlar. Elhamdulillah Rabbimiz o kadar buyuk ki O herseye Kadirdir. Hicbir zaman umutsuzluk yoktur. Allah varken imkansiz hicbir sey yoktur. Sadece Ol demesi yeter. Dua edin sadece yilmadan isteyin bayanlar...

Back
X