• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Lutfen uzulmeyin verecek olan Allah bir kul yaratmak istedikten sonra hicbir engel olamaz kafanizi rahat tutun kendinizi surekli cocuga odakladiktan sonra inanin olmuyor cevreden cok duyuyorum cunku stres yapiyorsunuz ve tum hormonlariniz etkileniyor. guzelce kafanizi baska seylere verin gezin esinizle vakit gecirin el isi falan yapin farkli ugraslarla kafanizi mesgale edin kafanizdan tamamen cikarin inanin o zaman kendiliginden olacak Allahin izniyle ben cevreden hep duyuyorum sikmayin caninizi
Ahh bunlarin hepsini biliyorum. boyle istedikce arzuladikca uzaklasiyor gibi bir his icimi kavuran. normalde asla boyle degilim ama bazen geliyod istd. insan olmak boyle bir sey galiba. birde bu konuda cok okuyup aeastirmamak lazim. arastirdikca okudukca negatifler daha cok geliyor insana..
Birde ben nisanda bebegimi kaybettkm uc aylikti karnimdayken. kalbi durdu. belkidd onu atlatamadim hala

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.
Bat tarihim cumartesi ya da pazar.
Ama ben psikolojik olarak kotuyjm..dun aksam saatlerce agladjm. yani suan ndredeysd eminjm hamile ddgilim. cunku hic bir belirti yok. ne goguslerde hassasiyet ne siskinlik. ne uyku. ne kasik agrisi...
Bu ayda gecti. bekleyio gorecem artik...
Bana bir seyler diyin ama iyi bir seyler olsun... beklemek zor bekleyip olmamasi ayri zor. Allaha isyan etmiyorum. baska derdimi anlayan da yok ondan baska. diyorum demek ki zamani gelmemis..
Siz olmadiginda nasil kotive ediyorsunuz kendinizi? neler diyorsunuz? (bu arada bu aglamakli ve uzgun halim adetin geldcdgininde habercisi buyuk ijtimalle..)
Canım benim göğüslerim bat geçtikten sonra şişti ve acımaya başladı. İnancını kaybetme bende dahil bir çok kişi burada adet olmayı beklerken hamile olduğunu öğrendi. Daha adetin gelmeden bu kadar hırpalama kendini. Bebiş varsa ona da zarar verirsin Allah korusun. Rabbim tez vakitte dualarını, dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Bu arada bende adetin tüm belirtilerini yaşarken hamileliğimi öğrendim.

Canım benim göğüslerim bat geçtikten sonra şişti ve acımaya başladı. İnancını kaybetme bende dahil bir çok kişi burada adet olmayı beklerken hamile olduğunu öğrendi. Daha adetin gelmeden bu kadar hırpalama kendini. Bebiş varsa ona da zarar verirsin Allah korusun. Rabbim tez vakitte dualarını, dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Bu arada bende adetin tüm belirtilerini yaşarken hamileliğimi öğrendim.

Sagol canim. oyle bir mucize olsa keske. Allahtann gelecek bir hayra oyle mujtacim ki... keşke banada oyle olsa.

Allah razi olsun canım. Ben henüz olmadım ama olurum artık. Kısmet. Üzülmedim desem yalan olur ama artık yapacak birşey yok. İnşallah bir dahaki ay beraber güzel hayırlı haber alırız.
İnşallah canım ne diyelim diyecek bişey de yok zaten.bide ben bu sabah test yapmıştım biliyomusun baksana o da nasıl çıkmıştı :))))) yarın doktordan randevu aldım bakalım ne diyecek

Eklentiler

• 20161110_110137-1.webp
    20161110_110137-1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 60
Bismillahirrahmanirrahim
Meryem Suresi
4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."
Iste bu ayetler Rabbimizden bize mujdedir bize rahmettir bayanlar. Elhamdulillah Rabbimiz o kadar buyuk ki O herseye Kadirdir. Hicbir zaman umutsuzluk yoktur. Allah varken imkansiz hicbir sey yoktur. Sadece Ol demesi yeter. Dua edin sadece yilmadan isteyin bayanlar...

Sana dua etmekle hic bedbaht olmadim... bizde Zekeriya as gibi askla duamizi edebilsek ksske... onun gibi gonulden...

Ahh bunlarin hepsini biliyorum. boyle istedikce arzuladikca uzaklasiyor gibi bir his icimi kavuran. normalde asla boyle degilim ama bazen geliyod istd. insan olmam boyle bir ssy galiba. birde bu konuda cok okuyup aeastirmamak lazim. arastirdikca okudukca negatifler daha cok geliyor insana..
Birde ben nisanda bebegimi kaybettkm uc aylikti karnimdayken. kalbi durdu. belkidd onu atlatamadim hala
Cok iyi anliyorum sizi bende kaybettim gectigimiz martta. Atlatmak gercekten zor ama elimizden ne gelir Rabbim yanina almak istemis kim engel olabilir? Beklemek zor sabretmek zor ama bu da bir sinav. Belki de sinavin odulu evladinizdir o yuzden sabir dileyin bolca dua edin Kur an okuyun namazlarinizda dua edin tum samimiyetinizle umit ederek isteyin insallah Rabbim bir degil uc tane versin hayirli ve saglikli evlat size

Cok iyi anliyorum sizi bende kaybettim gectigimiz martta. Atlatmak gercekten zor ama elimizden ne gelir Rabbim yanina almak istemis kim engel olabilir? Beklemek zor sabretmek zor ama bu da bir sinav. Belki de sinavin odulu evladinizdir o yuzden sabir dileyin bolca dua edin Kur an okuyun namazlarinizda dua edin tum samimiyetinizle umit ederek isteyin insallah Rabbim bir degil uc tane versin hayirli ve saglikli evlat size

Bebeģini kaybetmiş bir anneyi ancak bebegini kaybeden baska biri anlar.. siz beni anliyorsunuz.. her duaniza amin diyorum... rabbim hepimizi hayda gark etsin. bebelerimze saglikla hayirla kavustursun...
Bazen boyle geliyor insana.. aglamaktan baska bir caresi yok bunun... Rahmana siginmamtan baska... o ne guzek bir vekil..

Sagol canim. oyle bir mucize olsa keske. Allahtann gelecek bir hayra oyle mujtacim ki... keşke banada oyle olsa.
Eylülde hsg çektirdim. Bir sorun olmadığını biliyorduk film sayesinde emin olduk. Sonra doktora aşılama için gerekli çalışmalara başlayalım biz bu arada bebiş kendiliğinden olursa süpriz olur olmazsa vakit kaybetmeyiz dedim. Sırf benim ve eşimin içi rahat etsin diye tamam dedi. Artık eşimin de benim de kafamız rahattı Nasıl olsa çaresi var doğalı olmazsa aşılama olacaktı. Bat ı beklerken tabiki stres yaptım ama bir beklenti içinde olmadım. Çünkü adet olacakmışım gibi ağrı oluyordu. Saçlarım şekile girmiyodu gergindim. Hiç ihtimal vermedim. Öyle ki kan testinin sonucunu bile eşime aldırttım. Demek istediğim bu cimcimeler süpriz yapmayı seviyor. İçini ferah tut ve olacağına inan.

A
Bebeģini kaybetmiş bir anneyi ancak bebegini kaybeden baska biri anlar.. siz beni anliyorsunuz.. her duaniza amin diyorum... rabbim hepimizi hayda gark etsin. bebelerimze saglikla hayirla kavustursun...
Bazen boyle geliyor insana.. aglamaktan baska bir caresi yok bunun... Rahmana siginmamtan baska... o ne guzek bir vekil..
Amin insallah bu gece mubarek cuma gecesi dua ile gecirmeye gayret edin meryem suresini okuyun insallah bende sizin icin dua edecegim

kızlar bişey soracağım eşimle çalışma yapalı bi haftaya yakın geçti fakat bende hala ilişkiden sonra nasıl böyle sperm kokusu gibi bir koku olur ya çamaşırda değiştirirsin benim o geçmiyor bir türlü böyle bir durum yaşayan var mı S selifor

İnşallah canım ne diyelim diyecek bişey de yok zaten.bide ben bu sabah test yapmıştım biliyomusun baksana o da nasıl çıkmıştı :))))) yarın doktordan randevu aldım bakalım ne diyecek
Hmm. Ne bileyim ya artık kısmetin ötesi yok diyorum. Özel hastaneye mi gidiyorsun doktorun dan memnun san sorun yok. İnşallah Allah da ol dedikten sonra uygun tedavi olur. Güzel haberler bekliyoruz belki birden fazla yumurta gelişir şans yükselir inşallah

@Busra ozsoy34 ECEdeniz8107 ECEdeniz8107 insallah ovulasyon testi bu ay vesilemiz olur. testi hergun ayni saatte yapmak ve testi yapmadan once min 2 saat sıvı almamak gerekiyor. ilk idrarla yapilmamasi gerekiyor. yapilma saatini calisma durumunuza gore belirleyebilirsiniz. ornegin ben 7de esimi ise gecirirken ilk idrarimi yapiyorum tekrar uyuyorum uyanincaki idrarimla testi yapiyorum. gunde 1 defa yaparak ovulasyonu yakaladim hep. LH vucudumuzda hep vardir o yuzden test hep silik cikar burda onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta oldugu günü yakalamak. bu koyu oldugu gün ve diger silindigi gun iliski olmali diye dusunuyorum. tabi bu size kalmis internette degisik bilgiler var iliskinin ne zaman olmasi gerektigiyle ilgili. en son 1 yıl önce kullanmistim bu ay tekrar denicem heyecanliyim o yuzden.

ECEdeniz8107 ECEdeniz8107 tahmini yumurtlama zamanini biliyor musun? ben testi kulĺandigimda bazen 12.gun bazen 14. bazen de 16.gun ovulasyonu yakaladigim aylar oldu o yuzden garanti olsun diye ben 10.gun basliyorum testi yapmaya. bence kacirmamissindir bugun basla canim yapmaya. bu arada ben hep labqick marka kullandim hic yanılmadım.
Bende ayni marka aldim canim bugun yapicam bakalim hadi insallah bizimde tutar bu ay ovulasyon testi ile dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizinle

günaydın hamileliğin ilk aylarında bulantı da yoksa dalıyor ınsan ben kızıma ahmıleyken merdıvenlerı zıplayarak cıkıyordum esım kolumdan tutu hamıle oldugunu unutun galiba diye uyarmıstı :) cok endıse etmeyın kendınızı de kısıtlamayaın hareket konusunda ama tabiki agır kaldırmak ve ani hareketlerden kacınmakta fayda var :)
Canım teşekkür ederim :) hafif ağrıkarım oluyo ama onlar normalmiş şiddetli olmadığı sürece.rahim büyüyomuş ve bebiş tutunmaya çalışıyomuş ondan oluyomuş ağrılar ama illa evhamlanıyoruz :)
Evet canım ani hareketlerimiz oluyor kendimize gelince de aklımızı bişeyler kemiriyor acaba bişey olur mu diye. Allah ım korusun inşallah meleklerimizi :dua::dua:
Allah korusun canım cümlemizi .evham yapmadan duramıyoruz ama dikkat etmemiz lazım kendimize:)

Eylülde hsg çektirdim. Bir sorun olmadığını biliyorduk film sayesinde emin olduk. Sonra doktora aşılama için gerekli çalışmalara başlayalım biz bu arada bebiş kendiliğinden olursa süpriz olur olmazsa vakit kaybetmeyiz dedim. Sırf benim ve eşimin içi rahat etsin diye tamam dedi. Artık eşimin de benim de kafamız rahattı Nasıl olsa çaresi var doğalı olmazsa aşılama olacaktı. Bat ı beklerken tabiki stres yaptım ama bir beklenti içinde olmadım. Çünkü adet olacakmışım gibi ağrı oluyordu. Saçlarım şekile girmiyodu gergindim. Hiç ihtimal vermedim. Öyle ki kan testinin sonucunu bile eşime aldırttım. Demek istediğim bu cimcimeler süpriz yapmayı seviyor. İçini ferah tut ve olacağına inan.
NE guzek masallab. insallah hayirla kucaginiza alirsiniz.. bende bi rhaatlayabilsem. Unutabilsem... en olmadik yerde aklima geliyor.. benim bir kurtajim var. bazen o suoheli geliyor rahmime ya zarar verdilerse diyd... ama iyi dusunmem lazim.. duaya safilacagim.insallah bir surprizde ben yasarim. rabbkm kucaklarimizi bos birakmasin

Back
X