- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Cok sagolun Rabbim yuzumuze gonlumuze baksin.. insallahA
Amin insallah bu gece mubarek cuma gecesi dua ile gecirmeye gayret edin meryem suresini okuyun insallah bende sizin icin dua edecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagolun Rabbim yuzumuze gonlumuze baksin.. insallahA
Amin insallah bu gece mubarek cuma gecesi dua ile gecirmeye gayret edin meryem suresini okuyun insallah bende sizin icin dua edecegim
Canim uzayan akintin gelmisse bugun catlamistr yine degerlendirmeye bakta ev ustune ev olmuyor ya ayri ev imkaniniz yok mu sen calissaydin keske ciksaydiniz ayri eveYa o kadar sinirlerim bozukki anlatamam esim gece cslisiyo 2 gundr kv nin misafirleri vardi yaklasamadik bugun kahvaltidan sonra beraber odadaydk tm biseyler olck kv kapiya vurmadsn acmaya zorluyo Allahtan kilitliydi israrla acmaya calisiyo kslktm hmn toparlandm kapiyi actm yastik kilifini soruyor bna soyledim gitti dondum esime bagrdm bnde gelmiyrm yanina dedim sakin 3 gun boyunca yaklasma bna dye ve bu sabah o yumurta aki gibi akintm gelmisti yine 2 gundr zatn iliski yoktu bu gunde yok bide cocuk istyrz ya bu nasil is artk olsada olmasada yapck biseym yok yeter ya bu nadl bi insan anlmdm bi kadn oglunu kiskanrmi bu kadar yaaaa
Anneme gitmeyi dusunuyrm iki uc gun orda kalsam iyi olck banyo yaparkn bile sinirdn agladm belkide yumurtlama donemimdi bidaha onuda kacirdim offff Allah ne zmn verrse o zamn olsn ilgilnmcm artk![]()
Amin canım Allahım sana sabır versin ne hissettiğini yaşayan bilir tabiki. İnşallah bir daha yaşatmasın, sağlıkla hayırlısıyla meleğini nasip etsin inşallahNE guzek masallab. insallah hayirla kucaginiza alirsiniz.. bende bi rhaatlayabilsem. Unutabilsem... en olmadik yerde aklima geliyor.. benim bir kurtajim var. bazen o suoheli geliyor rahmime ya zarar verdilerse diyd... ama iyi dusunmem lazim.. duaya safilacagim.insallah bir surprizde ben yasarim. rabbkm kucaklarimizi bos birakmasin
Boy 1.70Kizlar herkes kıloluyum dıyor kılolar kac ? ?
Benimde boyum 1.53 kilom 2 hafta once 70 di. 2 haftadir unu ve sekeri cikardim hayatimdan. cumartesi 68.8 idim. bu cumartesi gene tarti gunum. bende vermdye calisiyorum hemde saglikli beslenmis oluyorum. doktorum dedi ki fazla kilo gebe kalmaya engel olabilirBoy 1.70
Kilo 57.7
Hedef kilo 52
52 di bulantıli geçince 1 kilo gitti kaldı 51 ve drum bnm 50 nin altına düşmemi istemiyo vücut gerçekten yoruluyor kilo verince bizim için ideal kilo en az 55 bence tabi ki yine sen bilirsinBoy 1.70
Kilo 57.7
Hedef kilo 52
Canim endise etme ben 3 defa kurtaj oldum 4 kayip yasadim biri kimyasal gebelikti. Kurtajlarimi esimin dr kuzeni yapti cok ilgilendi sagolsun. olumsuzu getirmiyorum aklima, en kotu ihtimal gider hsg cekiniriz tekrar. inaniyorum olacagina Allah nasip edecek insallahevet canım benimkilerde azalma var normal dedi zamanla düzene girermiş bu ay adet olursam belki daha yoğun olur diye düşünüyorum yapışıklıktan korkuyorum dedim 3kürtajdan sonra yapışıklık olabilir dedi hakkımızda hayırlısı
inşallah cnm Allah gönlüne göre versinHayirlisi olsun hakkimizda canim benim uzulme rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah tum isteyenlerede sanada.Ben o kadar takilmiyorum belirtilere cunku daha oncede cokca belirti yasayip adet oldgmu biliyorum.8 gun sonra belli olur hayirlisi insallah
Önümüzdeki ay olamaz cnm eşim asker mart ayında izne gelicek o zamana olursa artık kısmet inşallah senin gelir bebişin.Canm benım ya hayırlısı olsun hıc degılse benım gıbı heran ne zaman gelcek dıye beklemeyeceksin onumuzdekı ay da olur ınsallah sıkma canını
Maasallah gozunaydin olsun canim dikkat et kendine gelismelerden haberdar et beni Allaha emanet olun canimCanım ya yazmayı unuttum kusmalarım mide bulantım basladı çok rahatsızlandım ondan yazamadım dün gittik bebişide gördük kalbimizide duyduk çok şükür darısı sizlere canım![]()
Canım hamile kalmak için dua etme hayırlı zamanda hamile kalmak için dua et. Elbet bi vakti var. Sen hayırlı zamanı dile Allah tan. Ben ilk hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadığı için. Ve bu durumu asla atlatamayacağımı düşündüm. Hep ağladım, gece gündüz. Ama bu sitede kürtajla ilgili şeyleri okudum ve neleri varmış dedim. Buna şükür demeyi öğrendim. Bi yerde kendi kendimi telkin ettim. Her işte bi hayır vardır. Bu ay olmadıysa vardır bi sebebi. Belki bu ay hamile kalsaydın seninde yarım kalacaktı , yada doğum yapıp kaybedecektin. Allah korusun canım hayırlı zamanda elbet olacak.Merhaba kizlar.
Bat tarihim cumartesi ya da pazar.
Ama ben psikolojik olarak kotuyjm..dun aksam saatlerce agladjm. yani suan ndredeysd eminjm hamile ddgilim. cunku hic bir belirti yok. ne goguslerde hassasiyet ne siskinlik. ne uyku. ne kasik agrisi...
Bu ayda gecti. bekleyio gorecem artik...
Bana bir seyler diyin ama iyi bir seyler olsun... beklemek zor bekleyip olmamasi ayri zor. Allaha isyan etmiyorum. baska derdimi anlayan da yok ondan baska. diyorum demek ki zamani gelmemis..
Siz olmadiginda nasil kotive ediyorsunuz kendinizi? neler diyorsunuz? (bu arada bu aglamakli ve uzgun halim adetin geldcdgininde habercisi buyuk ijtimalle..)
Hakkisin canim her zaman hayirlisini dilemek lazim...benimde ilk gebeligim kurtajla sonlandi... 3aylik bebegimin kalbi durdu. gectihimiz bir nisandaa aldilar....bende bazen bu aci hic gecmeyecek sandim ama hamdolsun daha iyyim...daha beterinden muhafaza etsin rabbim.. insallah sende bebegini saglicskla kucagina alirsin.... darisi bizlere insCanım hamile kalmak için dua etme hayırlı zamanda hamile kalmak için dua et. Elbet bi vakti var. Sen hayırlı zamanı dile Allah tan. Ben ilk hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadığı için. Ve bu durumu asla atlatamayacağımı düşündüm. Hep ağladım, gece gündüz. Ama bu sitede kürtajla ilgili şeyleri okudum ve neleri varmış dedim. Buna şükür demeyi öğrendim. Bi yerde kendi kendimi telkin ettim. Her işte bi hayır vardır. Bu ay olmadıysa vardır bi sebebi. Belki bu ay hamile kalsaydın seninde yarım kalacaktı , yada doğum yapıp kaybedecektin. Allah korusun canım hayırlı zamanda elbet olacak.
Benim de 5 gunum var belirtiler var cok halsizim bag agrim var kasik agrim arada oluyor bide hafif kramp oluyor bakalim bekleyecegimbenim bata 4 gün kaldı ama hiç bir belirti yok gayet iyiyim:) zaten erken gebelik testi yaptığım için pek ümidim yok ama işte kırmızılar gelene kadar ümitli olalım diyo herkes o yüzden bi umut işte bekliyorum bat'ı. inşallah olur bu ay yaaaa(( Genelde adete bir hafta kala hamileler kasık ağrısı çekmiş,göğüslerde hassasiyet olmuş . o yüzden kesin yine olmadı. var mıydı benim gibi olan arkadaşlar hiç bir belirti yaşamadan 8 gün kala erken gebelik testi yapan sonra yine hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen:)) bende biraz saçmalamışım sanırım
Bende laboauik aldim canim cok yesekkur ederim bu arada cok saol uygulamaya baslayalim bu ay insallah vesile olur insallah. Herpimize ugurlu gelir bu ay :)
Kizlar ben bugun 10.gunumde LH testine basladim. size de tavsiyem hergun testi yaptiktan 5 dk sonra fotograflamaniz cunku bikac saat icinde cizgi gercek rengini kaybediyo.Bende ayni marka aldim canim bugun yapicam bakalim hadi insallah bizimde tutar bu ay ovulasyon testi ile dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizinle
Canim ideal kilonda hamile kalmissin ne guzel. evet 55 belki daha iyi ama ben hep 52 kiloydum 2 yil calisma hayatim oldu oglen yemeklerim fastfood tu ve 2 yilda 6 kilo aldim. tum gardrobum 34 beden ve kendimi o halimle daha iyi hissediyordum. insallah hamilede kalirsam 52 kiloyla super olur.Ttlim bnm de boyum 170 hamilelik öncesi kilom
52 di bulantıli geçince 1 kilo gitti kaldı 51 ve drum bnm 50 nin altına düşmemi istemiyo vücut gerçekten yoruluyor kilo verince bizim için ideal kilo en az 55 bence tabi ki yine sen bilirsin
Canim ideal kilonda hamile kalmissin ne guzel. evet 55 belki daha iyi ama ben hep 52 kiloydum 2 yil calisma hayatim oldu oglen yemeklerim fastfood tu ve 2 yilda 6 kilo aldim. tum gardrobum 34 beden ve kendimi o halimle daha iyi hissediyordum. insallah hamilede kalirsam 52 kiloyla super olur.