• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah canim..kaan aydosamo tedavi olmustunuz..bende ona mail attim..sperm degerleriniz normal gebelik icin yeterli ancak dna hasar testi yaptrmaniz gerekebilir yazmisti..nasik bi tedavi uyguladi size 2 ayda hemen duzeldimi
Evet dr.umuz Kaan Aydos canim. bence testi yaptirin bu dr.a cok guveniyorum. temmuzda tedaviye basladik gunasiri klomen ve gunde 2 tane emodex kapsul vitamin kullandi. ben de haftada 3 ogun nohut yemegi her aksam isirgan otu cayi her sabah keciboynuzu ozu her aksam kecboynuzu tozu gunde 2 zeytinyaginda bekletilmis incir takviyesini aksatmadan yaptim esime. 2 ay sonra tekrar hasar testi yaptirdi dusmustu cok sukur. emodexe ve gida takviyesine devam ediyoruz hala.

İnşallah canım benim güzel duan ikimiz içinde kabul olsun inşallah.Ben istanbuldayım özel hastaneye gidiyorum.doktorum kadın hastalıkları ve doğum ana bilim başkanı,prof ve infertilite uzmanı.sen hangi şehirdesin ? doktorundan memnun musun ?
Amin. İnşAllah. Bende gebzedeyim özel hastaneye gidiyorum 5yıldır aynı doktora gidiyorum daha önce bartolin kisti ameliyatı olmuştum ilk öyle tanışmıştık sonra da devam ettik memnunum şükür. Bir yıldan fazla uğraştık oglum için olmadı. İlk hamileliğimde boş gebelik mis başka doktora gidiyordum bunu tanımıyordum kürtaj olunca o hastanede giremez oldum oraya orası da özeldi. Herseyde bir hayır varmış. Bu doktor çıktı araştırmalar sonucu karşıma. Bu ay klomen kullanmak istemiyorum bende incir kürü yapıp yumurtlama günü giderim diyorum belki yine böyle vesile olur. Oglum da öyle olmuştu kısmette varmış şükür. İnşallah aralık güzel haberler getirir ikimize de yeni yıla hamile gireriz. İsteyen herkese de nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda.

Kizlar ya benim sol tupum kapali cikti ama bi kac gundur sol kasigim agriyo ara ara sizi gibi bisi oluyo dun hcg yaptirdim bat 17 kasim negatif cikti tabi ama bu kasigimdaki agriya anlam veremedimki :110:

çok geçmiş olsun canım benimde bir kimyasal gebeliğim var. amin inşallah canım batlarımız aynı zaten haberleşelim sık sık çalışmalara başladın mı benim hep akıntım var bu ara ıslaklık hissi var saydam akıntı sen ne durumdasın
Haberleselim canim benim bugun 10.gunum ovulasyon testi yapiyorum bu ay. 7.8.gunler iliski oldu. gunasiri devam ederiz cift cizgi ciktigi gun ustuste iliski olur diye dusunuyorum. bu ayda boyle deneyelim bakalim:)

Evet dr.umuz Kaan Aydos canim. bence testi yaptirin bu dr.a cok guveniyorum. temmuzda tedaviye basladik gunasiri klomen ve gunde 2 tane emodex kapsul vitamin kullandi. ben de haftada 3 ogun nohut yemegi her aksam isirgan otu cayi her sabah keciboynuzu ozu her aksam kecboynuzu tozu gunde 2 zeytinyaginda bekletilmis incir takviyesini aksatmadan yaptim esime. 2 ay sonra tekrar hasar testi yaptirdi dusmustu cok sukur. emodexe ve gida takviyesine devam ediyoruz hala.
Gida takviyesi dedigin bu bitkisel kürlermi canim

Kizlar ya benim sol tupum kapali cikti ama bi kac gundur sol kasigim agriyo ara ara sizi gibi bisi oluyo dun hcg yaptirdim bat 17 kasim negatif cikti tabi ama bu kasigimdaki agriya anlam veremedimki :110:

cnm sakın tüp açma kürlerini yapma ben de paylaşmıştım elme yağı sarımsak falan . belki yeni oluşuyordur . pazartesi yine kan ver tekrar bak hcg. . yerleşme kanaması falan da gelebilir .inşallah vardır bebiş

Kızlarr kistimin eridiğini hissediyorum :) hatta görüyorumm :):KK68: bu ay çiğ soğan yeme ayıydı resmen . akşamları bi büyük soğanı yedim ayrıca dr verdiği yasmini aksam 11 de saatlik kullandım buna ek olarak elma yağı yaptım ve elma yağını hala yapıyorum :KK68: WC de kağıt kullandığım zaman yoğun kıvamlı aynı muzlu puding gibi şeyler geliyor bugün kesin kist eriyor kesin :KK68::KK68: ay çook mutlu oldumm sabahları aç karna nane yiyorum prolaktin( 26) dengelensin diye

ben zaten son bss kiloyu kurtajdan sknra aldim... kendimi yemeye verdim sanki....

Ben cok basit bi kac sey yapiyorum bugun 12.gun. unlu sekerlj paketli katkili yiyecek ve iceceklerkn hepsini biraktim. gunde sadece iki ogun yapiyorum arlarda sadece cay. aksam yemegini 7 ye kadar bitirmis oluyorum. haftada bir tartiliyorum ben. oyle oneriyorlar. insalkah birlikte verelim. belki boylece bebek fikrinide kafadan atmis oluruz
B BenanAsiye biliyo musun şu diyeti yapmamdaki buyuk etkenlerden biride kafadan cocuk fikrini azda olsa atmak. diyet programin gayet iyi devam edelim ayni hirsla:)

Kızlar adetime yakın göğüslerim hep ağrır ama bu ay sadece sol göğsümde yanma gibi bir his var. Bir tuhaf. Bazen koluma da vuruyor. Valla korktum, kalp veya kist felan olmasın. İnşallah herneyse geçer

lale_cik lale_cik bu arada benim islaklik baslamadi henuz bikac gune baslar sanirim. Bide ben adetin 1.gununden baslayarak 14.gunune kadar arisutu kullaniyorum. yum doneminden sonra birakiyorum kullanmayi vucudum bagisiklik yapmasin diye.

Amin. İnşAllah. Bende gebzedeyim özel hastaneye gidiyorum 5yıldır aynı doktora gidiyorum daha önce bartolin kisti ameliyatı olmuştum ilk öyle tanışmıştık sonra da devam ettik memnunum şükür. Bir yıldan fazla uğraştık oglum için olmadı. İlk hamileliğimde boş gebelik mis başka doktora gidiyordum bunu tanımıyordum kürtaj olunca o hastanede giremez oldum oraya orası da özeldi. Herseyde bir hayır varmış. Bu doktor çıktı araştırmalar sonucu karşıma. Bu ay klomen kullanmak istemiyorum bende incir kürü yapıp yumurtlama günü giderim diyorum belki yine böyle vesile olur. Oglum da öyle olmuştu kısmette varmış şükür. İnşallah aralık güzel haberler getirir ikimize de yeni yıla hamile gireriz. İsteyen herkese de nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda.
bende senin gibi yaptım canım.kürtaj olduğum hastaneye sonradan hiç adım atamadım.hatta hergün sabah akşam önünden geçmek zorunda kalıyorum işe gidip gelirken.ordan geçerken gözlerimi kapatıyorum :( kendimi yavrumu hastaneye bırakmışım sanki onu terketmişim gibi hissediyorum :( :( Allah'ım kimseye yaşatmasın bu acıyı bize de tekrarını nasip etmesin.benim doktorum ne diyecek bilmiyorum.sen incir kürünü nasıl yapıyorsun? ilk hamileliğinde de mi aynı yönetemi uygulamıştın ?

bende senin gibi yaptım canım.kürtaj olduğum hastaneye sonradan hiç adım atamadım.hatta hergün sabah akşam önünden geçmek zorunda kalıyorum işe gidip gelirken.ordan geçerken gözlerimi kapatıyorum :KK43: kendimi yavrumu hastaneye bırakmışım sanki onu terketmişim gibi hissediyorum :KK43: :KK43: Allah'ım kimseye yaşatmasın bu acıyı bize de tekrarını nasip etmesin.benim doktorum ne diyecek bilmiyorum.sen incir kürünü nasıl yapıyorsun? ilk hamileliğinde de mi aynı yönetemi uygulamıştın ?
Bende geçerken yüzümü ceviriyorum. Çarşının ortasında hastane. Mecbur görüyorum. Galiba editörler sakıncalı buluyor şu bitkisel kürleri dün uyarı vardı daha önceden bir arkadaşa yazmıştım buradan da şu kadarını oğluma vesile oldu tabi doğacak zamanı gelmiş o ayrı ama onun sayesinde büyüdü yumurtalar ve kalitesini de arttırıyor bence tespit ortada oglum maşallah i var. Nasip olur inşallah canım. Yapmayı istersen mesaj atabilirim özelden

Inciri hareket icin oneriyolar isirgan otu cayida iyi bi antioksidan hucre yenileyici kullanmanin zarari olmaz icin rahat kullanabilirsin bence canim
Anladim canim cok saol kullniriz bunlarida.ben yenileyici bide kirkkilit otu cayini cok duyuyorum onuda deniycem yada bu otlari bala karstrcam.kendi balimiz bitmek uzere bakalim

Bende geçerken yüzümü ceviriyorum. Çarşının ortasında hastane. Mecbur görüyorum. Galiba editörler sakıncalı buluyor şu bitkisel kürleri dün uyarı vardı daha önceden bir arkadaşa yazmıştım buradan da şu kadarını oğluma vesile oldu tabi doğacak zamanı gelmiş o ayrı ama onun sayesinde büyüdü yumurtalar ve kalitesini de arttırıyor bence tespit ortada oglum maşallah i var. Nasip olur inşallah canım. Yapmayı istersen mesaj atabilirim özelden
anladım canım tamam sen özelden yaz bana.onu da deneyelim belli mi olur belki faydasını görürüz.ki denemiş sonuç almış olarak sen varsın örnek olarak.teşekkür ederim canım şimdiden

Bismillahirrahmanirrahim
Meryem Suresi
4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."
Iste bu ayetler Rabbimizden bize mujdedir bize rahmettir bayanlar. Elhamdulillah Rabbimiz o kadar buyuk ki O herseye Kadirdir. Hicbir zaman umutsuzluk yoktur. Allah varken imkansiz hicbir sey yoktur. Sadece Ol demesi yeter. Dua edin sadece yilmadan isteyin bayanlar...
Ben bu ay hep bu ayeti okudum canm gercekten inanin yurekten isteyin

Enfeksiyon olmasın. ağır bi kokusu oluyor onun da.
kızlar bişey soracağım eşimle çalışma yapalı bi haftaya yakın geçti fakat bende hala ilişkiden sonra nasıl böyle sperm kokusu gibi bir koku olur ya çamaşırda değiştirirsin benim o geçmiyor bir türlü böyle bir durum yaşayan var mı S selifor

Back
X