• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kiizlaaar, bende aranizdayim, adetimin 3.gunu, bittiginde insallah dogru zamanlamalarla baslamak istiyorum cocuk calismalarina, henuz 2 aylik evliyim bakalim umarim bir problem yoktur bizde.:anne:
SAT: 8.11.2016
BAT:10.12.2016
insallah canim hoşgeldin :)

İnanın böyle birşey yok yazdıgım saatten bu yana başıma gelenler cidden içler acısı,Demekki rabbim korudu bizi, Durumum ciddi olsa bu insanlar tarafından ölüme terk edilecektim,Paran varsa rezil oldugunu,Paran yoksa gördügün o insafsız muameleyle kafayı yiycektim canımın acısınamı,Yoksa bu yapılanlara mı şaşırsam Aklımı oynattım resMen, Kendi doktorumu aradık özel hastahane meşhur bir hastahane adını vermiycem ama adı batsın yaşadıgım şehirde bi bı bi devlet var neyse doktorumda o hastahanede diye acile gittik,Gelir muayne eder bakar diye gittigimizde agrı kesici vurup gönderelim biz sizi yarın doktorunuzla görüşün doktor acile gelmiyor öyle bir adetleri yok zaten acilde ultrason cihazımız Yok diyince eşimde sinirlendi bende hastahaneden ayrıldık devletten medet umduk,Devlete gittigimizde o agrıyla bekliyorum doktorun yanına girdim erkekti kocamı almadılar yanıma, neyin var dedi 13 haftalık hamileyim şiddetli kasık agrım var dedim,geç yat şuraya karnını aç dedi yaptıgı o muameleyi anlatamam sanki tövbestagfurullah çocugum şey evli degilimde bildiginiz o muameleyi yaptı,Neyse sinirlendim gittim evladım için yattım geldi konuşmadan ultrasona bakacaktım merakla iyimi diye sen bakamazsın dön duvara sonra aldırmaya kalkıyorsunuz umut baglıyorsunuz flan filan diye saçmaladı,bişey yok kalk idrar ver dedi dişarıya çıktım bekliyorum sancılı oldugumdan başımdaki şal bir tuhaf örtülmüştü halim yoktu ve suriyeli işte ne olacak dendigini duydum suriyeli sanıldım ve yapılan şeyler ortada acımasızca,Eşim fark etti kavga etti adamın üstüne yürüdü,Onu tutmaya çalış o halimle onu durdurmaya çalışacam derken artk gücümü kaybettim ve düşüp bayılmışım eşim çaresiz geri özele götürmüş serum flan sonra eve geldik yani kaynanama saolsun o baktı uyuya kalmışım igne etkisiyle ama şikayet edecem diye yemin ettim sizce nerelere şikayet edebilirim. Bu insanları ?
Diyecek söz bulamıyorum, insalıklarını unutmuslar artık bunlar...gecmis olsun canım, stres yapma ama sakın, önemli olan bebisin...

İnanın böyle birşey yok yazdıgım saatten bu yana başıma gelenler cidden içler acısı,Demekki rabbim korudu bizi, Durumum ciddi olsa bu insanlar tarafından ölüme terk edilecektim,Paran varsa rezil oldugunu,Paran yoksa gördügün o insafsız muameleyle kafayı yiycektim canımın acısınamı,Yoksa bu yapılanlara mı şaşırsam Aklımı oynattım resMen, Kendi doktorumu aradık özel hastahane meşhur bir hastahane adını vermiycem ama adı batsın yaşadıgım şehirde bi bı bi devlet var neyse doktorumda o hastahanede diye acile gittik,Gelir muayne eder bakar diye gittigimizde agrı kesici vurup gönderelim biz sizi yarın doktorunuzla görüşün doktor acile gelmiyor öyle bir adetleri yok zaten acilde ultrason cihazımız Yok diyince eşimde sinirlendi bende hastahaneden ayrıldık devletten medet umduk,Devlete gittigimizde o agrıyla bekliyorum doktorun yanına girdim erkekti kocamı almadılar yanıma, neyin var dedi 13 haftalık hamileyim şiddetli kasık agrım var dedim,geç yat şuraya karnını aç dedi yaptıgı o muameleyi anlatamam sanki tövbestagfurullah çocugum şey evli degilimde bildiginiz o muameleyi yaptı,Neyse sinirlendim gittim evladım için yattım geldi konuşmadan ultrasona bakacaktım merakla iyimi diye sen bakamazsın dön duvara sonra aldırmaya kalkıyorsunuz umut baglıyorsunuz flan filan diye saçmaladı,bişey yok kalk idrar ver dedi dişarıya çıktım bekliyorum sancılı oldugumdan başımdaki şal bir tuhaf örtülmüştü halim yoktu ve suriyeli işte ne olacak dendigini duydum suriyeli sanıldım ve yapılan şeyler ortada acımasızca,Eşim fark etti kavga etti adamın üstüne yürüdü,Onu tutmaya çalış o halimle onu durdurmaya çalışacam derken artk gücümü kaybettim ve düşüp bayılmışım eşim çaresiz geri özele götürmüş serum flan sonra eve geldik yani kaynanama saolsun o baktı uyuya kalmışım igne etkisiyle ama şikayet edecem diye yemin ettim sizce nerelere şikayet edebilirim. Bu insanları ?
Allah korumus bebisini canım ya. bide bunun gibi insanlara güvenip canimizi teslim ediyoruz. Allah melegini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.

Kizlar ben bugun 10.gunumde LH testine basladim. size de tavsiyem hergun testi yaptiktan 5 dk sonra fotograflamaniz cunku bikac saat icinde cizgi gercek rengini kaybediyo.
Eki Görüntüle 1909748

SIMDI ISE DUAM 1 ARALIK BAT GUNU GEBELIK TESTINI DE BOYLE CIFT CIZGI GORMEK NASIP ETSIN ALLAHIM
Bugun yaptim canim ikinci cizgi hafif silik cikti fotograflamadim ama yarin sabah tekrarladigim zaman fotograflarim verdigin bilgiler icin cok tsk ederim canim

Kizlar bisey soylemek istiyorum ben bisey duydum .. Bebek yuvasi diye bsy varmis o agir kaldirdigimizdan dolayi yukari kayiyormus ve bu yuzden kari koca tahlilleri temiz cikan kisilerin bu yuzden cocugu olmuyo. Ablamda oyleydi bi akrabamiz karnina bardak atti ve yuvayi yerine koydu bu ay hamile oldugunu ogrendik bunu daha once duyan oldumu

Gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim. Doktor bebek yuvaya tutunamadan dusmus diyince bende gittim o kadinin yanina. Adet gunum bugundu adet olmadim bende... galiba hamileyim insallah kimyasal degildir yine :KK43:

Kizlar bisey soylemek istiyorum ben bisey duydum .. Bebek yuvasi diye bsy varmis o agir kaldirdigimizdan dolayi yukari kayiyormus ve bu yuzden kari koca tahlilleri temiz cikan kisilerin bu yuzden cocugu olmuyo. Ablamda oyleydi bi akrabamiz karnina bardak atti ve yuvayi yerine koydu bu ay hamile oldugunu ogrendik bunu daha once duyan oldumu
Canim sirt üstü yere yat.ayak tabanin yere basacak sekilde dizlerini kendine cek..parmaginla gobek deligine bastr..atar damari hissedersen sorun yok demektir

Iste dusmustu gittim duzeltti kadin yasli bi teyzeydi 20 yildir gelenim cok olur bos donen olmadi dedi bende adet olmadim umutlandim kan verdim yarin alicam sonucu ama hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum

Arkadaşlar hepinize merabalar ben şubatta düsük yaptım ve kürtaj oldm. smdi iki aydir korunmuyoruz bu ay adetim 2 gun once oldu ve cok kısa sürdü ama adetti baya. o adetten bi hafta kadar once ardarda bikac iliskimiz oldu yumurtlama donemi degildi ama. suan iliskinin uzerinden hemen hemen 15 16 gun gecti asiri mide bulantim halsizligim var bi uzerimde bi kiriklik var ve hep uyuyasim geliyo boyle bisey yasayan oldu mu daha once acaba var midir bebek felan bide doktorum decavit verdi 3 gundur kullaniyorum onun boyle bi yan etkisi olabilir mi yada bi fikri olan var mi

Ilacin yan etkilerine baksana netten belki ondan oluyodur hamilelikte hemen migde bulantisi falan olmaz 2 yada 3 aya kadar

Allah gani gani sabır versin bence eşinize rhatsız olduğunuzu söyleyin ya ev ev üstüne olur mu kendi evi barkı varken hem de tabi özel bir durum mu var bilemiyorum eşinize söyleyemezseniz bile kayınvalidenizi alıp karşınıza sende bir bayansın odada uygun olmayabiliriz kapıyı bile çalmadan seslensen gbisinden söyleyin bence
Uygunsuz görse
Hemen bimere şikayet yaz. Bi çok kez yaz. Farklı metinlerle. Allah yardımcımız olsun böyle insanların eline düşürmesin. Geçmiş olsun.

Ilacin yan etkilerine baksana netten belki ondan oluyodur hamilelikte hemen migde bulantisi falan olmaz 2 yada 3 aya kadar

Bi onceki hamileligimde de boyle olmustu ya hatta ilk haftadan kusmaya baslamistim ama kan tahlilinde bile sonuc negatifti bende hamile degilim diye serum felan taktirmistim bissuru antibiyotik fln vermislerdi :/

Bende oyle dusuk yaptim gecen ay gerizekali. Acil doktoru yuzunden.

Ben de aynen bissuru ilac ictim serum yedim o halsizlikle. ama iste kanda bile cikmiyosa demek ki onlarda anlayamiyolar. Once negatif cikti 20 gun sonra 5 haftalik cikti. demek ki 2. haftada felan baslayabiliyo bulantilar ama isin icine adet girince kafam karisti

Bak bazen bebek rahme yerlwstigi zamanda kanama olur ama bir iki damla falan senin 2 gun surmus keske doktora gitseydin

Back
X