• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Doktora zaten gittim morgagni kistim var bitane. ama doktor herseyin normal oldugunu soyledi :):) test felan yapmadi sadece kiste bakti ama o kist de yumurtaliklarda olmadigi icin adete sorun yapmiyodu hic yaklasik 5 6 aydir var. sadece hersey yolunda diyip vitamin verdi doktor neyse bakalim ya. senin kac haftalikti bebegin dustugunde. gecmis olsun bu arada

Sagol canim4 haftalikti. Bu arada ben bu ay sogan kurude yaptim belkide turmustur adet olmadigima gore yarin 30 gumum doluyo insallah kan testimde cikar ya yarin sonucu almaya gidicem korkuyorum

evet ben bi bucuk senelik evliyim olmuyo hic korunmadim klomenle bi gecen ay hamile kaldim oda kimyasaldi bu yine bekledim adet olmadim bugun hirrim kan verdim sonuc yarin

bugun 28 gunum oldu negatif cikarsa bi hafta sonra yine yaptiricam adet olcagmi sanmiyorum hic bi belirtim yok

He bende dusuk yaptim deyince kurtaj felan oldun sandim. insallah istedigin gibi bi sonuc alirsi rabbim herkesin gonlune gore versin :)

Herkes herseyi hamilelige yorar olmus :):) artik psikolojimiz bozulcak dusune dusune

Sadece gaz probleminin hamilelok belirtisi olabilcegini sanmiyorum yediklerinden kaynaklaniyo olabilir

Kızlar merhaba. Ben 12 eylülde dusuk yaptım kürtaj olmadım. 13 ekimde adet oldum. Şuan halen adet olmadım. Karnım sis akintim var beyaz şeffaf. Ama adet belirtileri yok bende şuan hiç. Önceden 2 gün önceden adet olacağımı anladım. Şuan adet ne zaman olacağım onu hesaplayamiyorum

Kızlar merhaba. Ben 12 eylülde dusuk yaptım kürtaj olmadım. 13 ekimde adet oldum. Şuan halen adet olmadım. Karnım sis akintim var beyaz şeffaf. Ama adet belirtileri yok bende şuan hiç. Önceden 2 gün önceden adet olacağımı anladım. Şuan adet ne zaman olacağım onu hesaplayamiyorum
Canım 3. Adetten sonra toparlıyo rahim ben düşük yaptığımda 45 gün adet olmadım ve olduğumda da çok az olmuştum

Çok heycanlıyım kızlar uykum gelmiyo ya resmen sabah 10 da randevum var bebişin kesesine bakıcaz yaaa :anne:
Guzel uykusuzluk bunlar insAllah hersey yolunda gider keseyi gorursun darisi kalp atisini duymaya insAllah
Çok heycanlıyım kızlar uykum gelmiyo ya resmen sabah 10 da randevum var bebişin kesesine bakıcaz yaaa :anne:

Suan yumurtlama donemi olabilir..iki parmagin arasinda 5 6 cm uzayan akintiyi yakaladiktam 2 hafta sonra det olunur canim normal sartlarda..gebelik yoksa tabi

H
Hic test yaptinmi canim belki bebis vardir

Bende ilk adetimi tam 30. Günde oldum. Tuhafima giden şuan hiç belirtim yok. Hiç korunmadik eşimle ve şuan akintim var. İnşallah nasip artk.
Canım inşallah bebiş vardırda o yüzdendir . ama sen 1 ay daha rahmini dinlendir bence yeni düşük yapmışsın

Back
X