- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebet canım çok sağolNonipo keseyi gormussun çok sükür canim gozunaydin
ayy canım bu mesajını yeni gördüm.hayırlısı olsun kuzum denemeye devam yapacak bişeyimiz yok.benimde öyle bat lar tutmuyor.sanırım bu ay iğneden dolayı böyle oldu. üzülme en azından yeniden umut beslemeye devam edicez canımBat 9 kasım di. Bugün yedim. Artık yeni bat hesaplayamaz oldum gün günü tutmuyor aylardır. Hayırlısı ne diyeyim.
gelmucizegel oldum artık canım
Benim akıntım olmadı canım. Hamile olduğumu öğrendikten sonra akıntılarım başladıHamile arkadaşlara sormak istiyorum. Aranızda hiç böyle rahmi kupkuru ve sertleşmiş olduģu halde hamile kalan var mı? adetime bir ya da iki gun var ve kupkuruyum... biraz goguslerimde hassasiyet var ama o da adet belirtisi olabilir .. hic bir umudum yok bu aydan.
Bebeklere bile kullanırla pişik olduğunda bende çok severim canım. Eğer genital bölgem çok kaşınrsa sürerim ertesi günü falan geçerBiliyorum bu kremi bende cok guzel bir krem esim gocmen bulgaristandan getirdiler gecen sene.
Bence imkan varsa başka bir dr a git derim. Çünkü geç döllenme demesi garip belkide öyle bişey yok başkasıda baksın söylesin kaç haftalık kafan rahat olsun. Çok çok tebrik ederim bu aradaYa kızlar doktor geç döllenme var dedi benim son adetim 3 ekim ve ben adetime 5 gün kala erken öğrendim sizce bunda bir çelişki yok mu ya nasıl geç döllenme oluyo anlamadım bilen varsa yardımcı olsun ???
Çok sağol canım özele gitmiştim ama bide devlete gidiyim bakalım o ne dicekBence imkan varsa başka bir dr a git derim. Çünkü geç döllenme demesi garip belkide öyle bişey yok başkasıda baksın söylesin kaç haftalık kafan rahat olsun. Çok çok tebrik ederim bu arada
canım benim de aynı o şekilde oluyor, beyaz su gibi kokusuz bir akıntı görüyorum sonrasında, gebelikle ilgili olabilir mi canım kaç gün geçti adetin?Kızlarne hissettiğimi soyleyeyım belkı yorum yapmak isteyen olur. Boyle oturuyorum mesela alt tarafımdan sankı adet oluyormuş gibi hissediyorum ama kabarcık kabarcık cıkıyo gibi gidıp lavobaya bakıyorum sadece akıntı ama hava kabarcıkları cıkıyo gıbı hıssedıyorum hep
Akınti zaten yokta birde rahim girişim kapanmış gibi. Sert. Hani yumurtlama günlerinde daha yumuşak olur ya onun aksi. keske bende belirtisiz hamile kaldığımı öģrensem. Bugün 28.gün. Bugün ya da yarın adet olmam lazım. en geç pazar. genelde sekmez. ah beklemek ne zor.Benim akıntım olmadı canım. Hamile olduğumu öğrendikten sonra akıntılarım başladı
Bugün 4.gun oluyor canimcanım benim de aynı o şekilde oluyor, beyaz su gibi kokusuz bir akıntı görüyorum sonrasında, gebelikle ilgili olabilir mi canım kaç gün geçti adetin?
canımm test yapsana, geç döllenme olmuştur belki. hiç yapmışmıydın kaçırdım sanırım.Bugün 4.gun oluyor canim
Denemisligim var iyi geliyor kesinlikle. Hatta benim deri altinda sert birsey cikmisti genital bolgemde. Onu surdum bir kac gün hic birsey kalmadı.Bebeklere bile kullanırla pişik olduğunda bende çok severim canım. Eğer genital bölgem çok kaşınrsa sürerim ertesi günü falan geçer
Canim test bozuk bence bir test daha yap derim gunun de gecmis zaten.kızlar merhaba ya bende adetim 5 gün geçti bi test yaptım idrar tesiti çizgi ortada çıktı nasıl bişey bu anamadım???
öyle zor işte yaa bende o tedirginlikle ydi m hayırlısı canım. İnşallahAynen canım en azından oldun. Bak ben bekliyorum hala testte negatif cıktı ama gelmedi hala
Ne guzel gercek olsun insallahKızlar gece rüyamda bir kız doğurdum onu pek hatırlamıyorum hemen ardından bir de erkek çocuk doğurdum. Maşallah tosuncuktu.ah ah yanımda da anam vardı.

Ne guzel gercek olsun insallah![]()
Bat 8 kasımdı canım bnde 9 kasımda yapmıstım ama negatif ticanımm test yapsana, geç döllenme olmuştur belki. hiç yapmışmıydın kaçırdım sanırım.