• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya bu gebelik nasil hesaplaniyor. Smdi benim bugun tam 5 hafta oluyor. Ama 4. Haftanin icindeyken 5 hafta diyor. Simdi 6. Haftann icinde yaziyor telefonumda ki uygulamada burdaki henüz guncellemedi. Smdi ben ne kadarlik hamileyim 5 mi 6 mi :)

Aynen canim 5 gun kala lh boyleydi gebelik testinde de silikti ama belliydi . insallah olucak dualarim hep sizinle ovu testi yap atsana yarin bi bakalimm ona da
Daha 9 gun var ama bata yinede yapayim.aslinda ovu testine gore en belirgin 4 uydu ama ben uzayan akintiyi 7 sinde yakaladm.hangisi dogru bilemiyrm

Ben tam tamina 8 ay kullandim canim sonunda Rabbimn izniyle sonuc verdi . cok özenli kullandm ama hic aksatmadan
Şimdi ben 4 aylık evliyim çocuk istiyoruz adetim bir hafta gecikti idrarda negatif çıktı pazartesi kan varcem ama yine negatif çıkacak eminim inofolic kullanmak istiyorum doktor tavsiyesizz kullansam sıkıntı olur mu nasıl kullanılıyor bana bilgi veririmsn Rica etsem

Benim kirmizilar dun cok hafif gelir gibi oldu ama pihti seklinde degil pembemsi bugun de ayni sekilde geldi cok az. Goguslerimde gergin ve acima var kasiklarimda biraz batma ve karnimda gerginlik var. Bata son 3 gun. Ne yapsam ki? :110::110: Umutlanmalimiyim sizce? Baska belirtilerde var bir de ben boyle olmazdim yani belim kopacak. Adet gunumde agrirdi o kadar nerdeyse 3 haftadir bel agrisi cekiyorum:110:

Ya bu gebelik nasil hesaplaniyor. Smdi benim bugun tam 5 hafta oluyor. Ama 4. Haftanin icindeyken 5 hafta diyor. Simdi 6. Haftann icinde yaziyor telefonumda ki uygulamada burdaki henüz guncellemedi. Smdi ben ne kadarlik hamileyim 5 mi 6 mi :)
Canim tipta son adet tarihin baz alinarak hesaplama yapiliyor sende son adet tarihinin gunune 7 ekle...ayindanda 3 cikar.ozaman tahmini dogum tarihine ulasiyorsun.ona gore yap istersen..mesela 1.10.16 ise 8.7.17 oluyor

Azıcık anlayışlı olsalar aslında bi ewin bi oğlu anasını babasını atamaz birazcık anlayışlı olsunlar kalsınlar yazık onlara da ama azıcık susmayı bilsinler
Istw bnde gidin diyemiyrm da hani bnm onlara olan saygim da onlarda olsa onemli degil kalsinlar bnmde annem babam var ama annm bile cok sabirli kadindr hep o bna ogretr bunu gelecekte ne olacagimiz hic belli olmaz diye o bile yiprandi hayirlisi bklm ya bi bebisim gelse kafayi ona verdm mi hic bisey takmam heralde

Daha 9 gun var ama bata yinede yapayim.aslinda ovu testine gore en belirgin 4 uydu ama ben uzayan akintiyi 7 sinde yakaladm.hangisi dogru bilemiyrm
Benm de yumurtam catlayinca bu ay akintm gelmedi bir kac gun snra geldi hatta cok sasirmistm bunla bi alakasi var dicem eger sen hamileysen canim :)

Canim tipta son adet tarihin baz alinarak hesaplama yapiliyor sende son adet tarihinin gunune 7 ekle...ayindanda 3 cikar.ozaman tahmini dogum tarihine ulasiyorsun.ona gore yap istersen..mesela 1.10.16 ise 8.7.17 oluyor
Canim oyle yaptim da uygulamalarda 4. Haftadasn ya 5. Haftanin içinde diyor acaba gun alinca diger haftaya mi gecmis sayiyor ki

F Findikkiran canim bak 4 unde tam koyu yakaladim.sonra silindi sonra 2 gun tekrar koyulasti sonra 2 gun tekrar silik..ben belirtilerimi 7 sinde yasadim ama burdaki teste gore 4 unden sonra olmasi lazim hemen

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-12-00-36-24.webp
    Screenshot_2016-11-12-00-36-24.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 35
Şimdi ben 4 aylık evliyim çocuk istiyoruz adetim bir hafta gecikti idrarda negatif çıktı pazartesi kan varcem ama yine negatif çıkacak eminim inofolic kullanmak istiyorum doktor tavsiyesizz kullansam sıkıntı olur mu nasıl kullanılıyor bana bilgi veririmsn Rica etsem
Canim bana doktor yan etkisi yok dedi hamileyim su an hala kullan dedi hatta ama sen yine de danis bi istersen. Eczaneden recetesiz aliniyor. Sabah iki aksam 2 aliyorum her gun

F Findikkiran canim bak 4 unde tam koyu yakaladim.sonra silindi sonra 2 gun tekrar koyulasti sonra 2 gun tekrar silik..ben belirtilerimi 7 sinde yasadim ama burdaki teste gore 4 unden sonra olmasi lazim hemen
Benim ki gbi aynen akinti bende de gec geldi ama test bence doğru niye cok bilgim yok bi defa kullandim tek ama kafam karisti iyice herkes mi aynisi olmus acaba bize ozel mi :)

Benim ki gbi aynen akinti bende de gec geldi ama test bence doğru niye cok bilgim yok bi defa kullandim tek ama kafam karisti iyice herkes mi aynisi olmus acaba bize ozel mi :)
Bilmiyrmki bende ilk defa kullandim.teorik olarak tam koyuyu yakalayinca 24 saat icinde catlar.hatta ogun deilde 3 gun sonra akintim olunca aman bidaha kullanmiycam yanlis heralde bunlar diye dusundum...benimde kafam karsti simdi yaa

Aa hadiya sende ovu testine goremi catlayinca deilde sonra yakaladin..ay bak yone her ay oldugu gibi heycanlaniyrm yaa
Aynen 2 3 gun snra geldi o akinti bende sasirdim hatta ilgisi olabilir mi ki acaba bunun . ben senden umitliyim ya olucak sanki insallah

Bilmiyrmki bende ilk defa kullandim.teorik olarak tam koyuyu yakalayinca 24 saat icinde catlar.hatta ogun deilde 3 gun sonra akintim olunca aman bidaha kullanmiycam yanlis heralde bunlar diye dusundum...benimde kafam karsti simdi yaa
Aynen benim de karıştı kafam bakalim nolacak sen 1 hafta kala lh testi yap bakalim bi insallah guzel haberler aliriz

Back
X