• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen canim zaten en belirgin hamilelik belirtisi adet gecikmesi diger hersey adet oncesi belirtisiyle ayni.Bende tek fark migde bulantisi yasamis olmam.Ve sabahlari asiri ac uyaniyorum birde kasiklarim hic bu kadar agrimamsti.Daha onceki hamilelgmdede boyle belirtilerm olmstu ama Yinede adet belirtisi deyip geciyorum beklemekten baska caremiz yok Allah im hayirlisini nasip etsin
Amin insallah bebeğin seninledir kuzum

Kızlar adetime 5 gün var beyz akıntım göğüslerimde belimde ve ara ara kasıklarda ağrım var. Bugün dudağımda uçuk çıktı duyduğuma göre hamilelik başlangıcında olabliyormuş sizce doğru mudur yasayan var mi?
Benim cok hafif kasik ve gogus agrim var. inanmazskn ama bende de bu sabah ucuk cikti. yarin ya da pazar bat gunum... ucuk olayini nereden duydun canim?
Ben adet olacagim gibi hissettigim icin 2-3 gundur cok uzuldum cok agladim..ucukta ondan cikti xiye dusunuyorum... ah ksks dedigin olsa mucizemizi gondedse Allahimiz...

Kızlar günaydınnnn şimdi çıltım hastaneden keseyi gördük çok şükür bebeğim 4 haftalıkmış 2 hafta geriden gidiyoruz geç döllenme varmış :anneadayı::KK200:
Canım gözün aydın benimde asilamamin 6.gunu oldu bugün bende on gün sonra sonuç alican darısı bize olsun inşallah. Seninde sağ salim bebisin kucağında olsun hayırlısıyla

Bilmiyrmki bende ilk defa kullandim.teorik olarak tam koyuyu yakalayinca 24 saat icinde catlar.hatta ogun deilde 3 gun sonra akintim olunca aman bidaha kullanmiycam yanlis heralde bunlar diye dusundum...benimde kafam karsti simdi yaa
Canim tekrik oladak 24 saat icinde degil 72 saat icinde catlar ben hep oyle okudum. akintida da oyld. uzayan akinti gekince hemen catlar ya da 72 saatin icinde.

F Findikkiran ve B betulanil cevaplariniz icin tesekkur ederim. Biraz daha bekleyecegim gecikme olacak mi bklm agrim var ama cok degil adet olacakmisim gibi insallah olmam bacaklarim cok agriyor kopacak gibi sanki. Bebegim insallah benimledir. Rabbimden hayirlisi hepimiz icin..
Amin canim benim insallah rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimize.Olmazsa bu ay vardir bir hayir.Birdahaki ay yine guzel umutlarla devam ederiz icimizdeki umudu hic kaybetmeyelim..Allah tan umut kesilmez Ol der ve Olur insallah

Amin canim benim insallah rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimize.Olmazsa bu ay vardir bir hayir.Birdahaki ay yine guzel umutlarla devam ederiz icimizdeki umudu hic kaybetmeyelim..Allah tan umut kesilmez Ol der ve Olur insallah
Amin insallah canimm.. tabii ki rabbim isterse olur. Her seyin bir zamani var biz bilemiyoruz elinden geleni yapacaksin gerisini de allaha bırakacaksın. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin :dua::dua:

Merhaba kızlar benim bir sorum var size bizim nikahımız 4 ay önce oldu maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamamıştık şimdi yapmaya karar vermiştik ancak eniştem şubatta yada yazın olsun dedi moralim çok bozuldu zaten zar zor bişeyler ayarladık ailelerimiz destek olmuyor birde böyle saçma yorumlar oluyor nişanımda da problemler çıkmıştı şimdi düğünümü de mahvedecekler diye eşime düğün yapmayalm ben kaldıramıyorum artık dedim sizce ne yapmalıyım eşimin ailesi de gelmicek

F Findikkiran ve B betulanil cevaplariniz icin tesekkur ederim. Biraz daha bekleyecegim gecikme olacak mi bklm agrim var ama cok degil adet olacakmisim gibi insallah olmam bacaklarim cok agriyor kopacak gibi sanki. Bebegim insallah benimledir. Rabbimden hayirlisi hepimiz icin..
Insallah canim güzel haberlerini aliriz

Merhaba kızlar benim bir sorum var size bizim nikahımız 4 ay önce oldu maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamamıştık şimdi yapmaya karar vermiştik ancak eniştem şubatta yada yazın olsun dedi moralim çok bozuldu zaten zar zor bişeyler ayarladık ailelerimiz destek olmuyor birde böyle saçma yorumlar oluyor nişanımda da problemler çıkmıştı şimdi düğünümü de mahvedecekler diye eşime düğün yapmayalm ben kaldıramıyorum artık dedim sizce ne yapmalıyım eşimin ailesi de gelmicek
Enistene bu kadar yuz verme bnce .annen mi baban mi yani niye bu kadar takiyosun ki

İyi akşamlar kızlar çok mutluyum oh dedim gerçekten bir engel daha kalktı ve bu beni çok mutlu ediyor .:KK36:
Geçen haftalarda çok üzgün ve çok gergindim hatta geçen hafta hastaneye gidicektim ve sonra hastaneler karıştı ve gidemedim ve sonra eşimle konuştuk sağlık herşeyin önünde tabi ki ve oda beni kırmadı zor olsada her konuda olduğu bu konuda bana destek oldu bırakmadı kabul etti test yapmak için .. Ve bu hafta çok suskundu anlıyorum tabiki kolay değildi ama o beni bende onu kabul ettim evet dedim hastalıkta ,sağlıkta her koşulda biliyordum aslında birşey çıkmayacağı nı ve bizim için 2 gün hastane kokulu , git gelli yorucu koca bir gün geçti ve sonuç pozitif eşimde bende ohh dedik engel olucak hiçbişey çıkmadı hatta değerleri çok yüksek çıktı . İnanın ki tüm kalbimle söylüyorum daha iyi anlıyorum böyle zamanlarda elini sımsıkı tutan bir el ve anlayan birisini olmasını ben çok iyi anlıyorum şu bir kaç aydır kolay şeyler yaşamıyorum ama hepsindede hep bir öncekinden daha güçlü durmaya çalışıyorum ve yapıyorum .. Tek istediğim bir evlat ve Rabbim elbet bir gün verecek artık Rabbimin takdirine kaldı . :KK200:Benim gibi dileyen herkese nasip etsin ..

Canim böyle surecler esleri birbirine kenetler. İleride "biz ne çok şey atlattik bee" deyip birbirinize sarilacaksiniz. İste bağ budur.

Canim tekrik oladak 24 saat icinde degil 72 saat icinde catlar ben hep oyle okudum. akintida da oyld. uzayan akinti gekince hemen catlar ya da 72 saatin icinde.
Ama ben koyuyu yakaladim ertesi gun silindi..bu catladi demek oluyor.lh pik yapiyor dusuyor folikul yirtildiktan sonra.hepimiz icin hayirlisi artik bakalim

Eger dugunu kendin arzuluyorsan yap kimseye yuz verme.ama etraf icin yapcaksan ben olsam hic o telasa giremem.zar zor ayarliyoruz diyorsun ne gerek var kendini zorlamaya..benim kuzenim evlendi yeni.hic bi skintisi yok ne maddi ne ailevi.durumlarida cok iyi.ama sadece nikah yapti dugune cok karsi biri.o parayi yetimlere bagislarim dedi oyle yardimda bulunuyor yetimlere..demek istedigim dugun sart deil etraf icin yapiyorsan hic yapma.ama arzun hevesin varsada kimseyi takma

Back
X