• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım gözün aydın benimde asilamamin 6.gunu oldu bugün bende on gün sonra sonuç alican darısı bize olsun inşallah. Seninde sağ salim bebisin kucağında olsun hayırlısıyla
Ayy inşallah canımmm çok sağol seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bizede :halay:

Gunaydın kızlar kırmızısız yenı bır gune daha uyandım insallah boyle devam eder hiç umudum yokken boyle olması ne guzelmıs :-) hiç umudum yoktu sDece ıkı gun birlikte olduk bu ay ama birinde yumurtlama akıntım baslamıstj dıgerınde zaten akıntım hıc kesılmemıstı ve adet takvımıme gore yuksek gebelık sansı gunuydu :-) Sanirim bu sefer oldu insallah kırmzı gormem ınsallahhhhhh :-)
Canım hakkında hayırlısı inşallah güzel netice alırsın güzel haberler bekliyoruz

bn troid hastasıyım şuan değerlerimi hatırlamıyorum 3 yıldır ilaç kullanıyorum. bu ilacı sürekli kullanmam gerektiğini söyledi dr. kadın doğumcu bir dr gittiğimde bana çok kötü davranmıştı senin çocuğun olmaz olursa sakat olur özürlü olur falan dedi. bnm moralim tabi sıfır. yaklaşık 2 ay sonrasında bi gebelik yaşadım ve 8. hafta da kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ama bu troidle alakası var yada yok diyen olmadı. bn şeker hastasıyım insülin kullanıyorum ayrıca çift rahimli bir kişiyim . 1 yıldır korunmuyoruz şimdiki kadın doğumcum gayet olumlu düşünen ve beni anlayan birisi sağlıklı bireylerde bile %20 risk vardır diyor. yani tedavini ol ve sakın kendini kötü hissetme.
Teşekkürler bırazda olsa rahatladım .. oyle bı aksılık kı 2 yıl d kontrol hapı kullandım ve cocuk dusunmedm tam nıyetıne gırdım sımdıde bu hastalık e ailelerde beklıyor artk tabı bende ıstıyorum kucuk bebeklerı gorunce içim gıtmıyor değil :):KK46: panıklemeye basladm aksılıkler cıkınca .. hele bıde düşük olur deyınce korktum cidden.. inşallah değerler bıraz ıyı olmustur . Allah hayırlısını versın hepimize .. :dua:

Kızlar lütfen yardımcı olun içim içimi yiyo şimdi daha öncede yazmıştım ilk defa klomen kullanıp ovitrelle iğne vurulmuştum ve ardından progestan içtim hapım pazartesi bitti salı gebelik idrar testi yaptım negatif perşembe akşamı çok afedersiniz kahverengi akıntım geldi adet oluyorum galiba dedim ve ertesi günü kanamam gelmedi şimdi de bakıyorum ama kahverengi geliyo ilk defa böyle bişi yaşıyorum.. doktoru aradım pazartesi adet olmazsam gebelik testi yapıcak ama şuan öyle merak ediyorum ki acaba yerleşme kanaması mı yoksa ilacın etkisi mi kan testi yapıp negatif görmekten korkuyorum kızlar :( şuan karnım hafif ağrıyo yarın misafirim gelcek olurda bişi varsa diye de çok iş de yapamıyorum napcagımı şaşırmış durumdayımmm:/

kızlar dun sabahtan bi karnımda agrım vardı akıntı geldı koyu bı akıntı kurudu o akıntı.dun gece bel ve karın agrısından öldum yataga grıyodum hafifliodu ayagı kalkıyordum artıyordu hemde sıddetli bu gunde ıyıyım hıc bır sey yok.acaba ben yanlıs mı gordumdemeye baslıyorum agrılarım vardı hemde sıddetlı tamam ama belkı yanlıs gormustum gecen adetım 12 ekımdı.genelde 30 ile 35 döngu arası adet oluyorum.fikirlerinizi bekliyorumm ACİLLLL...

Kızlar lütfen yardımcı olun içim içimi yiyo şimdi daha öncede yazmıştım ilk defa klomen kullanıp ovitrelle iğne vurulmuştum ve ardından progestan içtim hapım pazartesi bitti salı gebelik idrar testi yaptım negatif perşembe akşamı çok afedersiniz kahverengi akıntım geldi adet oluyorum galiba dedim ve ertesi günü kanamam gelmedi şimdi de bakıyorum ama kahverengi geliyo ilk defa böyle bişi yaşıyorum.. doktoru aradım pazartesi adet olmazsam gebelik testi yapıcak ama şuan öyle merak ediyorum ki acaba yerleşme kanaması mı yoksa ilacın etkisi mi kan testi yapıp negatif görmekten korkuyorum kızlar :KK43: şuan karnım hafif ağrıyo yarın misafirim gelcek olurda bişi varsa diye de çok iş de yapamıyorum napcagımı şaşırmış durumdayımmm:/
AYNI DURUMDAYIZ BAK YAZIMI OKU.dinleniyorum bende.ama kalkıp dus alcam artık ne olur ne olmaz bılmıyorum.dune kadar hıc bır sekılde belırtıde yoktu belkı stres yapıyoz ondandır istersen test al kendın yap bugun yarın ıcınde kafan rahat olur.

Kızlar lütfen yardımcı olun içim içimi yiyo şimdi daha öncede yazmıştım ilk defa klomen kullanıp ovitrelle iğne vurulmuştum ve ardından progestan içtim hapım pazartesi bitti salı gebelik idrar testi yaptım negatif perşembe akşamı çok afedersiniz kahverengi akıntım geldi adet oluyorum galiba dedim ve ertesi günü kanamam gelmedi şimdi de bakıyorum ama kahverengi geliyo ilk defa böyle bişi yaşıyorum.. doktoru aradım pazartesi adet olmazsam gebelik testi yapıcak ama şuan öyle merak ediyorum ki acaba yerleşme kanaması mı yoksa ilacın etkisi mi kan testi yapıp negatif görmekten korkuyorum kızlar :KK43: şuan karnım hafif ağrıyo yarın misafirim gelcek olurda bişi varsa diye de çok iş de yapamıyorum napcagımı şaşırmış durumdayımmm:/
Canim o ignede ilacta cok agri yapiyor kendimden bikiyorum ona yonelik tani koyulamaz..yani testten baska caren yok.agriya belirti diyemeyiz.ama benim lekelenmem hic olmadi 2 ay kullndim 2 sindede.insallah senin yerlesme kanamasidir.

Adet belirtilerinde kasıkların ikisi de ağrır . Benim de ikisinde de sağ kasığım ağrıyordu sadece . Doktor ultrasonla bakınca bebek sağ taraftaydı . :) ne tarafa yerleşirse orda batma olur :) haydi bakalım inşaAllah .
Adet belirtilerinde kasıkların ikisi de ağrır . Benim de ikisinde de sağ kasığım ağrıyordu sadece . Doktor ultrasonla bakınca bebek sağ taraftaydı . :) ne tarafa yerleşirse orda batma olur :) haydi bakalım inşaAllah .
Canım sağol inşallah tüm isteyenlere 6 gün

AYNI DURUMDAYIZ BAK YAZIMI OKU.dinleniyorum bende.ama kalkıp dus alcam artık ne olur ne olmaz bılmıyorum.dune kadar hıc bır sekılde belırtıde yoktu belkı stres yapıyoz ondandır istersen test al kendın yap bugun yarın ıcınde kafan rahat olur.

Evet ama bende şöyle bi durum var pco var bende adet düzensizliği ilk defa kullandım o klomen iğne ve progestanla acaba yan etkisi mi valla artık yoruldum yaaa napcagımı şaşırdım ağlamak istemyiorummm negatif görmek istemiyorummm :(

Evet ama bende şöyle bi durum var pco var bende adet düzensizliği ilk defa kullandım o klomen iğne ve progestanla acaba yan etkisi mi valla artık yoruldum yaaa napcagımı şaşırdım ağlamak istemyiorummm negatif görmek istemiyorummm :KK43:
Canim korkunun ecele faydasi yok malesef.nasip bu isler.test yapip yapmaman kaderi deistrmiycek.boyle bukadar ensiseli bekliyceksen bence yap bi test..ki bana kalirsa endiselenme doktorunun dedigi tarihi bekle derim ama cok endiselenmissin oyuzden kafan rahat olur yap gitsin

Canim o ignede ilacta cok agri yapiyor kendimden bikiyorum ona yonelik tani koyulamaz..yani testten baska caren yok.agriya belirti diyemeyiz.ama benim lekelenmem hic olmadi 2 ay kullndim 2 sindede.insallah senin yerlesme kanamasidir.

Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilk kullandığım için açaba yan etkisi olabilir mi diye düşündüm kahverengi akıntı falan pazartesi yi bekleyelim dedik artık yarın belki kanamaya dönüşür fazla ümitlenmek istemiyorum açıkçası sonra sonuç negatif olunca çok mutsuzlaşıyorum :(

Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilk kullandığım için açaba yan etkisi olabilir mi diye düşündüm kahverengi akıntı falan pazartesi yi bekleyelim dedik artık yarın belki kanamaya dönüşür fazla ümitlenmek istemiyorum açıkçası sonra sonuç negatif olunca çok mutsuzlaşıyorum :KK43:
Ama suandada cok mutsuz gibisin uzulme canim.ki gercekten yerlesme kanamasi olabilir.ben 2 kere yaptirdim igne.hic kanamam olmamisti. hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Canim korkunun ecele faydasi yok malesef.nasip bu isler.test yapip yapmaman kaderi deistrmiycek.boyle bukadar ensiseli bekliyceksen bence yap bi test..ki bana kalirsa endiselenme doktorunun dedigi tarihi bekle derim ama cok endiselenmissin oyuzden kafan rahat olur yap gitsin

Elbetteki öyle nasipse eğer olur hiç ummadığımız anda da öğrenebiliriz benim sorma nedenim de bu ilacı kullanıp böyle durumla karşılaşan varmı acaba dedim...

edacimm edacimm 17 Kasım
B bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
M MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
rkybhdr rkybhdr 17 Kasım
A Ankey 17 Kasım
baby baby baby baby 18 Kasım
balbademlinuga balbademlinuga 18 Kasım
elmol elmol 18 Kasım
Frida1kahlo Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
B betulanil 18 Kasım
fly0513 fly0513 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
la rosa la rosa 19 Kasım
purki90 purki90 19 Kasım
bayangezenti bayangezenti 19 Kasım
Babies16 Babies16 20 Kasım
TUBA48 TUBA48 20 Kasım
K kubito 20 Kasım
kkk91 kkk91 21 Kasım
T tugsem_10 21 Kasım
ferishhh ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
Ceylin elif Ceylin elif 21 Kasım
sukrancemal sukrancemal 21 Kasım
Paramedik92 Paramedik92 21 Kasım
P pinkglove 21 Kasım
M mavitosbaa 21 Kasım

Kizlar ne durumdasiniz bi deisiklik varmi ? benim ovu testine gore 18 kasim kendi belirtilerime gore 20 kasim.

Ama suandada cok mutsuz gibisin uzulme canim.ki gercekten yerlesme kanamasi olabilir.ben 2 kere yaptirdim igne.hic kanamam olmamisti. hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Amin inşallah rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin :) aslında mutsuz da değilim endişeliyim ve kafamda deli sorular :) ama beklemekten başka şuan yapıcak bişi yok malesef az kaldı pazartesi ye olursa kanamam olursa yada pazartesi güzle haberler alırsam mutlaka yazarım buraya lütfen dua edin :)

Amin inşallah rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin :) aslında mutsuz da değilim endişeliyim ve kafamda deli sorular :) ama beklemekten başka şuan yapıcak bişi yok malesef az kaldı pazartesi ye olursa kanamam olursa yada pazartesi güzle haberler alırsam mutlaka yazarım buraya lütfen dua edin :)
Insallah canim insallah.bencede pazartesiyi bekle hem kanama durumunda daha bi netlesir cok endiselenmemeye calis.varsa olumsuz etkilenmesin bebisin..kendimle beraber herkese dua ediyrm surekli.rabbim kalbinde cocuk arzusu olan herkese en kisa zamanda versin insallah

Back
X