• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Slm gülüm ya iyi yim canım sen nasilsin canım Allah büyüktür deyip burdan arkadaslarin iyi heberleriyle mutlu oluyor bizim gibi hüsrana ugrayan arkadaslara deseli olmaya calisiyoruz senin yazdigini görünce mutlu oldum gülüm inşallah bizde buraya güzel haberler yazariz öptüm canım:)

Yani hafif pko vardi ama yumurtlamam iyi durumda oyuzden tedaviye gerek duymadi 2 doktora gittim ikiside..esimin morfolojisi kötü cikmisti ama sayi ve hiz iyi olunca onuda onemsemedi doktorlar.6 ay daha deneyin dediler.bakalim
Anladım cnm benmde eşimin morfoloji %2 ama doktr norml sorun yok demişti bendede cikolata kistleri vardı amlyt oldum şuan bende 6 ay beklicem olmazsa tekrr tedavi görcem

Unutmak mumkun muu kuzummm agrilarla can cekisip duruyorum :)) sen nasilsinn napiyosunn
Kiz senide bebisinide yerim. Cok sevinmistim haberini alinca. Agrin sizin normaldir su donemlerde, bildigim kadariyla. Kese,kalp atisi vs. herseyden haberdar et beni.

Bana gelince. Isten ayrildim gecen hafta. Ama dinlenmeye firsatim hic olmadi 1 haftaligina annem-babam bana geldiler. Bugun yolcu ettim. Pazartesi de ise basliyorum. Detay yaptim bugun eve iyicene is oncesi.
Bebe mevzuna hic girmiyorum firsatim kalmiyor. :21::KK46:

@edacimm 17 Kasım
B bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
A Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
fly0513 fly0513 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
Babies16 Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
M mavitosbaa 21 Kasım

Kizlar sabahtan beri yazamadim alinti yapmayida beceremedim..benimde deisik olarak püre gibi bi akintim var sarimsi kasintiya sebep olan.bide asiri bel agrisi..aradada kasiklarda batma..insallah hepimiz hakkinda hayirlisiyla olumlu sonuclar aliriz bu ay :dua:
20161112_231212-1.webp
canim bata 5 kala ovu testim

Yani hafif pko vardi ama yumurtlamam iyi durumda oyuzden tedaviye gerek duymadi 2 doktora gittim ikiside..esimin morfolojisi kötü cikmisti ama sayi ve hiz iyi olunca onuda onemsemedi doktorlar.6 ay daha deneyin dediler.bakalim
Insallah gerek kalmaz canim
İnşallah ikimizede gerek kalmaz bnde duyduğum her doktora gidyorm:-) bu ay gene randevu aldm bakalım o ne dicek:-)

@edacimm 17 Kasım
B bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
A Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
fly0513 fly0513 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
Babies16 Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
M mavitosbaa 21 Kasım

Kizlar sabahtan beri yazamadim alinti yapmayida beceremedim..benimde deisik olarak püre gibi bi akintim var sarimsi kasintiya sebep olan.bide asiri bel agrisi..aradada kasiklarda batma..insallah hepimiz hakkinda hayirlisiyla olumlu sonuclar aliriz bu ay :dua:

Merhaba , Bat 18 ama 20 de olabılır . Ya şimdi madem herkes tecrubeli şunu sorayım benım akıntım genelde hep var galıba ayırtedemıyorum sanki nasıl olcak o Bide adetın 14.gunu yumurtlama oluyormus ya benım ogunlerde kasıklarım şişti ve agrı başladı daha sonra belim başladı suan adetıme 1 hafta var hala kasıklarım hafıf agrıyor belim agrıyor ayrıca gogüslerım ara ara sızlıyor. Akıntı zaten hep var

Kiz senide bebisinide yerim. Cok sevinmistim haberini alinca. Agrin sizin normaldir su donemlerde, bildigim kadariyla. Kese,kalp atisi vs. herseyden haberdar et beni.

Bana gelince. Isten ayrildim gecen hafta. Ama dinlenmeye firsatim hic olmadi 1 haftaligina annem-babam bana geldiler. Bugun yolcu ettim. Pazartesi de ise basliyorum. Detay yaptim bugun eve iyicene is oncesi.
Bebe mevzuna hic girmiyorum firsatim kalmiyor. :21::KK46:
Ederim kuzum benimm baska bir yerde mi devam ediyorsun ise yoksa izne mi ayrildin kuzumm

:KK46::KK46::KK46: F Findikkiran , EceCigdem EceCigdem , @FM_ist , @melegini_bekliyor , Babies16 Babies16 , @myzt , @Dontsay, S selifor ...:ukala:
Saydiklarim ve sayamadigim guzel arkadaslarim, neler yapiyorsunuz kimler ne durumda, var mi yeni gelismeler. Pek fazla giremiyorum.

Unutulduk mu ? :KK11::KK200:
Unutulmadın tabıkıde canım bem silik cizgi gördüm beklemedeyım bakalm hayırlısı olur ınsallah :-) biliyorsun kı gecen aylarda da silik cizgi ve 11gun gecıkme görüp kanda negatıf gormustum cok heveslendırmıyorum kendımı

Slm gülüm ya iyi yim canım sen nasilsin canım Allah büyüktür deyip burdan arkadaslarin iyi heberleriyle mutlu oluyor bizim gibi hüsrana ugrayan arkadaslara deseli olmaya calisiyoruz senin yazdigini görünce mutlu oldum gülüm inşallah bizde buraya güzel haberler yazariz öptüm canım:)
Hamd olsun ben de iyi olmaya çalışıyorum. Biraz toparlandım insan alışıyor galiba. Senin de iyi olmana sevindim. Merak ediyordum seni.

Unutulmadın tabıkıde canım bem silik cizgi gördüm beklemedeyım bakalm hayırlısı olur ınsallah :-) biliyorsun kı gecen aylarda da silik cizgi ve 11gun gecıkme görüp kanda negatıf gormustum cok heveslendırmıyorum kendımı
Him. Test fotosunu gormedim canim. Markasi neydi testin? Insallah Rabbim kalbine gore versin.

Back
X