• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canim kadin dogum dr.ları 4 kayibada şansizlik denemeye devam dedi.. bana goreyse 4 defa sans olamazdi mutlaka sebebi vardi. ilk kayiptan sonra esim normal sperm testi yaptirdi her sey normaldi. 2. kayiptan sonra ise benim ve esimin yaptirmadigimiz test kalmadi her sey normaldi.. son kayiptan sonra hamile kalmaktan korkar oldum sperm dna hasar testi diye bisey varmis ozellikle kalp atisi yoksa bebek gelisimi yoksa sebep olabiliyomus testi yaptirdi esim ve hasar yuksek cikti. simdi bilmiyorum sebebim bu hasar miydi.. oyle olduguna inaniyorum. zor gunlerdi ama bu tedavinin ardindan gecen ay denemelere yeniden dogmus gibi basladim sanki kayiplari yasayan ben degilim.. Bu da Allahin bi lütfu, inancım büyük olacak Allah nasip edecek.. Allah 4 defa anneligi tattırdı cok sükür, bigün sonuna kadar yasatacak insallah inaniyorum gönülden.
Geçmiş olsun canım ya ama hiç moralini bozma nasipse olur zaten

Sanmam canm benim hormon problemim nedeniyle 2 ay dk hapi kullandm biter bitmez doktor klomen ve catlatma ignesine baslatti hapim biteli 3 gun olmusdu sadece

kişiden kişiye değişiyor o . bıraktıgı gıbı hamıle kalanda var 3 ay sonra kalanda . benım 3 ayda gectı sankı etkısı. cunku bıraktıgımdada yıne adetım aynı hap kullanırken kı gıbı az gelıyordu. geçen ay evlenmeden oncekı halıne dondu cok yogundu hatta etkısı sımdı gectı dıye dusundum.3 haftayla 3 ay arası demıstı doktor

AMİİN CANIM . AY BENDEDE CIKAR MI KI ACABA YA ADET GUNUNE KADAR BEKLEYEYIM DIYORDUM AMA BEKLEMEK ZOR İŞ :KK16:
canım benim hiç belirtim yoktu lekelenme oldu geçen ayki gibi karnım ve göğüslerim ağrıyordu adet oldum sandım. ağlarken dedim bi test yapıp negatifi göreyim de ağladığıma değsin :KK48: sonra çizgi belirince dedim üzüntüden kafayı yiyorum heralde :KK53:

canım benim hiç belirtim yoktu lekelenme oldu geçen ayki gibi karnım ve göğüslerim ağrıyordu adet oldum sandım. ağlarken dedim bi test yapıp negatifi göreyim de ağladığıma değsin :KK48: sonra çizgi belirince dedim üzüntüden kafayı yiyorum heralde :KK53:

Hahaha :KK70::KK70:bendede kasık bel agrısı var ama yumurtlama tarıhınden berı boyle . bıde ara goguslerde sızlama oluyor. şimdiden bakıp negatıfı gorurum dıye korkuyorum. bakalım senden cesaret alıp bı ıhtımal dye test yapabılrım heran :KK70:
bu arada cok tecrubelı bı kadın dogumcu lekelenme oldugunda genelde bebek erkek oluyo ama tabıkı %100 degıl demıstı,arkadasımın bebegı erkek oldu :) daha snra bı arkadas daha hamıle kaldı lekelenme olmus , onada dedık erkektır dıye erkek cıktı :KK9::KK9:hayırlısı bakalım :)

Son düzenleme:
Hahaha :KK70::KK70:bendede kasık bel agrısı var ama yumurtlama tarıhınden berı boyle . bıde ara goguslerde sızlama oluyor. şimdiden bakıp negatıfı gorurum dıye korkuyorum. bakalım senden cesaret alıp bı ıhtımal dye test yapabılrım heran :KK70:
bu arada cok tecrubelı bı kadın dogumcu lekelenme oldugunda genelde bebek erkek oluyo ama tabıkı %100 degıl demıstı,arkadasımın bebegı erkek oldu :) daha snra bı arkadas daha hamıle kaldı lekelenme olmus , onada dedık erkektır dıye erkek cıktı :KK9::KK9:hayırlısı bakalım :)
hayırlısı olsun canım olsun sağlıklı olsun evlat hepsi sevilir :KK46::anne: test yaparsan haber ver :) hadi inşallah

Ayy daha simdiden geri sayim moduna giriyorum sacmaliyorum ya iyice sasirdim kendimi:)
Nee geri sayim modumu dur bi canim ya simdiden geri sayima baslarsak günler nasil gececek ayol:) :)Kaldi 12 gün:) canim ya dunden beri kasiklarimda agri var benim acaba bukadar erken belirti olurmu aklimda deli sorularrrr:)
Ayy daha simdiden geri sayim moduna giriyorum sacmaliyorum ya iyice sasirdim kendimi:)

Sn. GÜLER ÖZKAN,
4446 **** **** 9082 no'lu kredi kartınızın son ekstresinde belirtilen ekstre borcu ödenmediğinden kredi kartınız kullanıma kapatılmış olup, ekstre toplam borç tutarı olan 530,91 TL 'yi ödemeniz durumunda tekrar kullanıma açılacaktır. En kısa sürede ödeme yapmanızı rica eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla, Ziraat Bankası

Not: Bu e-posta mesajından önce ödeme yaptıysanız, lütfen bu mesajı dikkate almayınız.

Back
X