• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Her ay doktora gidiyorum hic bi sorun olmadgini soyluyo. Bu ay klomen ve catlatma igmesi kullandm oda olmadi bugn adet oldm.
Bna onları da vermedi ya bi dha mı gitsem dye düşünüyrm bu ay olursam bna da herşy yolunda deynce eşimi götürdm doktora sperm sayısı az çıktı amelyt oldu sayı hmn artıyomş dyolr da 3 ay snra bi dha test yplck bnde bi ümit bklyrm dha 1 hfta var bata

Kızlar umutsuzluğa kapılmayın ya hayırlısıyla olur inşallah şöyle düşünmek lazım hayırlı zaman değil demekki

çok güzel bi duygu olsa gerek İnş sağsalim kucağına alırsın bebişini Önce kese görünüyo snra mı kalp atışı duyuluyo?
Evet kuzum haftaya kalp atisini da duyarim insallah. Rabbim sana ve diger arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah

KIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA

Eklentiler

• IMG_1408.webp
    IMG_1408.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1410.webp
    IMG_1410.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 64
Evet kuzum haftaya kalp atisini da duyarim insallah. Rabbim sana ve diger arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah
İnş kalp atışlarını da duyarsın yaaa çok tatlı bi duygu :) dün bi program buldum bebek kalp atışı dinliyo indrdm öyle boşum tabi ama sırf denemk olsun bktm kalp atışı gbi bşy aaa ddm noluyo snra eşime yptım ondan da geldi aynı ses kafayı yicez evde bz :D

F Findikkiran nasıl gidiyor canım:) bugün kesemizi gördük biz 4 hafta 2 günlük ultrasonda. Telefon uygulamasında 5h+1g gözüküyordu doğru çıkmadı o sizde gelişmeler neler :anneadayı::KK200:

Kızlar bana bir fikir verir misiniz nolur? Bugün benim batım. Pkoluyum aynı zamanda. Bugün adet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum hiç. Dün akşama doğru göğüslerim acımaya başladı gündüz hiçbirşey yokken. Gece iyice acıdı. Sabah bi kalktım acı falan yok. Hafif hassasiyet kalmış sadece dolgunluk falan.normalde 1 hafta öncesinden dolgunla başlar sonra acımaya başlar sonra adet olurum. Bir de dünden beri sol kaşığımda batma oluyo. Tam kasık değil kasığın biraz daha üstü. 3aydır deniyoruz bu ay çok rahattım hiç aklıma bile gelmedi, düne kadar. Yorumlarınızı merak ediyorum. Test yapmak istemiyorum :KK43: buna benzer bişeyler yaşayan oldu mu

Back
X