• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ovu akintisi 5 6 cm uzar canim..bu ovu oncesi akintindir birazdaha bekle bikac gune gelir oda
Kuzum bak senin de akintin gelmedi benim de . Senin de ovu pozitiflesmeye basliyor bence sen hamilesin icime cok doguyor :)) gec geldi yani ovuye gore düzeltiyorum geri :)

Peki ovu da negatftan kac gun sonra hcg de pozitifi gordun canim..bide belirtilerin nelerdi..benim kasigimda tek bi nokta her hareketimde aciyor idrarimi yaparken kasiklarimda baski olusuyor suan en belirgin bunlar var..bide ilginc goguslerimde hic damarlanma olmamasina ramen asiri sizliyorlar.normalde adete 1 hafta kala damarlarim cok belirginlesirdi ve sizlardi.simdi damarsiz ama sizliyor
Adet günü ovulasyon negatifti. Adet geçtikten 4 gün sonra kan testi yaptırdım 28 çıktı. 2 gün sonra 101 olduğunda idrar yaptım. Çok silik çıkmıştı o da hemen değil. Belirtilerimde kasıklarımda dediğin gibi baskı oluyordu. Hapşırdığımda bile tek nokta acıyordu hala da öyle. Gögüslerimin uçları dikleşmişti damarlar önceden de vardı.

Kızlar bugub cektirdin hsg ama benim canım cok yandı yaa Zor kalktım anestezili güya ama hiç uyuşamadım. Şimdi evdeyim yatıyorum adet agrısı gibi ağrı var bide kustum biraz önce şuan da da kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Bu ovulasyon testleri ilk idrarla yapılırsa hamilelik için sonuç verir mi acaba? Normalde ilk idrarla yapmayın diyor ya üzerinde merak ettim :)
Benim aylardan beri buralarda okuduğum şu: adet günü yapıldığında aynı koyulukta çıkıyorsa gebelik oluyor. Ama herkeste de çıkmıyor bende mesela gebelik olmasına rağmen çıkmamıştı. Zaten ovulasyon testlerini kullanmayı hiç beceremedim. Doktoruma da sordum doğruluk payı vardır ama gebeliği anladığından değilmiş. Ovulasyon lh ölçüyor b-hcg içinde lh benzeyen bir yapı varmış. Onu algıladığı için koyulaşıyormuş

evet yaptım oda şaşırtıcı derecede hiç bir çizgi çıkmadı aynı gebelik testi gibi bembeyaz hatta ben ovulasyonda çift çıkınca koca karı testleri yaptım :KK70: onlardanda pek anlamadım ama sonuçları denilen gibi... eşim kızıyo sabret bekle diyor bende artık sabredicem yoksa çok üzülüyorum:KK43:
Hayirlisi olsun artik hakkimizda canim

Kuzum bak senin de akintin gelmedi benim de . Senin de ovu pozitiflesmeye basliyor bence sen hamilesin icime cok doguyor :)) gec geldi yani ovuye gore düzeltiyorum geri :)
Insallah canim yaa...belirtilerimde var ama yinede korkuyorum..balkondam camasirlari topladim nefes nefese kalmis gibiyim 2 dakikalik iste..namaz kilarken bike egilip kalkiyrm o bile yoruya 10 katli merdiven cikmis gibi kalbim atmaya basliyor anlamadim..bunca seye bu ayda yoksaa yuhh diycem artik :KK54:

Adet günü ovulasyon negatifti. Adet geçtikten 4 gün sonra kan testi yaptırdım 28 çıktı. 2 gün sonra 101 olduğunda idrar yaptım. Çok silik çıkmıştı o da hemen değil. Belirtilerimde kasıklarımda dediğin gibi baskı oluyordu. Hapşırdığımda bile tek nokta acıyordu hala da öyle. Gögüslerimin uçları dikleşmişti damarlar önceden de vardı.
Senin gec dollenmemi olmus acaba canim..aynen bende hapsirmaya öksürmeye korkuyrm bicak gibi saplaniyor sanci..insallah kist falan deildirde

Insallah canim yaa...belirtilerimde var ama yinede korkuyorum..balkondam camasirlari topladim nefes nefese kalmis gibiyim 2 dakikalik iste..namaz kilarken bike egilip kalkiyrm o bile yoruya 10 katli merdiven cikmis gibi kalbim atmaya basliyor anlamadim..bunca seye bu ayda yoksaa yuhh diycem artik :KK54:
Bnde ayni canim namazda fena yoruluyorum ayy insallah guzel çıkar sonuc kuzum

Kızlar bugub cektirdin hsg ama benim canım cok yandı yaa Zor kalktım anestezili güya ama hiç uyuşamadım. Şimdi evdeyim yatıyorum adet agrısı gibi ağrı var bide kustum biraz önce şuan da da kendimi hiç iyi hissetmiyorum
geçmiş olsun canım.kusma niz anestezi den dolayi mutlaka ve iyi olmuş kusma niz.keske anestezi almasaydiniz.2 dk lik işlemdi yani

Kızlar selam ya benim takvim çok karışık bu ay 2 gün geç oldum adet bir umut olmuştu ve bu ay yumurtlama günü hayliyle karıştı takvime göre dündü ama deneyemedik ama biliyorsunuz ki 14 . gün önemlidir ve bugün 14. günüm inan ki kafam allak bullak oldu . Sanırım gün aşırı deneyecegiz zaten ama bakalım ne olacak :)

Senin gec dollenmemi olmus acaba canim..aynen bende hapsirmaya öksürmeye korkuyrm bicak gibi saplaniyor sanci..insallah kist falan deildirde
Evet canım geç döllenme olmuş. Bebiş 1 hafta geriden geliyo. Bu hafta bakıcak doktor yakalayamazsa son adet tarihimi 1 hafta ileri alcak

Acillll yardımmm!!!!! Kızlar merhaba baa yardımcı olursanız cok sevinirim 5 haftalık hamileyim kesemin şekli yuvarlak deil allahım dünden beri moralim alt üst kendi kendime sıkıntıya ssoktum kendimi anlayanlar bir yorum yapsınlar lütfen

Eklentiler

• IMG-20161114-WA0001.webp
    IMG-20161114-WA0001.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 59
Back
X