• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Korktum yaa gerci bosuna almıs oldum uyuşmadım çünkü çok acı çektim ama ya ben niye öyle oldu anlamadım ağrım ve bulantın hala devam ediyo. Teşekkür ederim canım cevapladığın için
rica ederim ...Kimi insana narkoz yaramıyor kusma bulantı yapıyor.valla ben otobüsle eve dönmüstüm fakultede oldum.arkadaşlarımda çok rahat çektirdiler hatta birinin tüpleri kapaliydi.çok geçmiş olsun bol bol dinlenin bulantı niz kusma niz ve ateş olursa dr a bildirin

mrb kızlar benim bat 14 kasımdı henüz adet olmadm test ypmaya korkuyorum ya ckmassa diye sizce varmıdır bişey

Kızlar adetım bitti bile kısa zamanda calısmalara baslayacagım bir yandan da spora başladım tabı hdı hayırlısı

6. Ay doldu .

Kimine göre az bi vakittir belki ama benim icin cok.. Yaşım 27. Evliliğimin İlk gününden başlayan istek , heves her ay gitti yavaş yavaş.....

Bekliyorum yine. Ya sabır diyerek.
Az cok diye bi sey yok ki istedikten sonra olmayan her ay zor geliyor anliyorum olur insallah canim

CANIM KARIN BÖLGEMDE Bİ HALSİZLİK VAR ÜSTÜMDE SABAH KALKTIM AKINTI HİSSETTİM DEDEM KIRMIZILAR GELDİ LAVABOYA GİTTİM BEYAZ AKINTI İDİ ÇOK ŞÜKÜR DEDİM DAHA GÖRMEDİM KIRMIZILARI. ARADA FECİ ŞEKİLDE BEL AĞRISI VURUYOR.
Olmusti bende canim oyle

E
Acillll yardımmm!!!!! Kızlar merhaba baa yardımcı olursanız cok sevinirim 5 haftalık hamileyim kesemin şekli yuvarlak deil allahım dünden beri moralim alt üst kendi kendime sıkıntıya ssoktum kendimi anlayanlar bir yorum yapsınlar lütfen
E doktor anormal bi sey olsa soylerdi demedi mi bi sey

Arkadaslar bisey sorabilir miyim ben supheli iliski sonrasi adet gecikmemin 3.gununde kan testi yapmistim 0.100 cikmisti.iliskiden sonra ella hapi kulanmistim tarlusal verdi doktor.ultrasonda bisey gozukmedi cunku.adet oldum ama ustune gorme durumdan korktum evde adet bitiminden sonra idrar testi yaptim 3 tane.biri kesin negatif ama iki testte belli belirsiz cizgi var ben mi kuruntu yapiyorum yoksa hamile olabilir miyim var mi bole bisey yasayan?

Korktum yaa gerci bosuna almıs oldum uyuşmadım çünkü çok acı çektim ama ya ben niye öyle oldu anlamadım ağrım ve bulantın hala devam ediyo. Teşekkür ederim canım cevapladığın için
Tamamen bayıltmadılar mı canım ya çok üzüldüm. Beni 5 dk uyuttular uyandığımda ayakta duramıyordum sadece hiç kusma olmadı.

Arkadaslar bisey sorabilir miyim ben supheli iliski sonrasi adet gecikmemin 3.gununde kan testi yapmistim 0.100 cikmisti.iliskiden sonra ella hapi kulanmistim tarlusal verdi doktor.ultrasonda bisey gozukmedi cunku.adet oldum ama ustune gorme durumdan korktum evde adet bitiminden sonra idrar testi yaptim 3 tane.biri kesin negatif ama iki testte belli belirsiz cizgi var ben mi kuruntu yapiyorum yoksa hamile olabilir miyim var mi bole bisey yasayan?
Hamilelik istiyo musun istemiyo musun c?

:110:23 ekim ama umudum yok gibi gibi çünkü geçen ay ümitlendim fos çıktı bakalım artık belirtilere de inanmıyorum çünkü çoğu kişide kasık ağrısı oluyor ben hiç yaşamadım ne bilim bakalım

Ama bi adım yaklaştık bebeğimize öyle düşün ben öyle teselli ediyorum kendimi

6. Ay doldu .

Kimine göre az bi vakittir belki ama benim icin cok.. Yaşım 27. Evliliğimin İlk gününden başlayan istek , heves her ay gitti yavaş yavaş.....

Bekliyorum yine. Ya sabır diyerek.
Ooo yaşım 33. Ümidimi hiç yitirmedim. Sakın hevesin kaçmasın meleğin gelecek sana

Back
X