- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Bnde adet olim trmizlenim yapcm ip rakarim kaymaz icine falan dimi bi denim kotu bisry degil ne oldugunu biliyrz en azindaYok ya kalmiyor bisey canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde adet olim trmizlenim yapcm ip rakarim kaymaz icine falan dimi bi denim kotu bisry degil ne oldugunu biliyrz en azindaYok ya kalmiyor bisey canim
Aynen canim benimde safak 1 ama adet olmaya hamileligi ogrenmeye degil.bu ay umudum kalmadi Allah im hayirlisiyla nasip eder insallah tum isteyenlerede banada.Bu gun 17 si SAFAK 1 HEYECAN DORUKTA SONUC NE OLURSA OLSUN BU HEYECANI HEP BERABER YASAYIP PAYLASIYORUZ YA NE DIYIM SEVIYORUUUM SIZI cikamiyom sayfadan ya bagimlilik yapti artik guzel annis adaylari
Yani enfeksiyonu olanlar geceden koyuyor sabaha kadar duruyor..zaten iceri zorla itiyon oyle kaycak gibi deil ama yine ip takabilirsin icin rahat eder.Bnde adet olim trmizlenim yapcm ip rakarim kaymaz icine falan dimi bi denim kotu bisry degil ne oldugunu biliyrz en azinda
Psikolojik acisindan mi demeye calistin canım yoksa kendimizi dinledigimz icin mi aslında psikolojik evet korunurken düşünmuyorsun otomatikmende belirti vs aramiyorsunKorunurken yumurtlama dönemimi anlamazdım. Korunmayı bıraktıktan sonra kasık batmasını hissetmeye başladım
Amin canım o zaman baya olmuş varsa cikar ki insaAllahta vardır bende sabirsizlaniyordum seni anlıyorum ve uzulmemen icin söyledim kendim yasadigimdanEvet canım haklisin ama insan sabirsizlaniyor işte aslında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum belirtide yok bazı şeyler dışında...yarın iğneden sonra ki 13. Günüm olacak Allahimm dileyen arzulayan tüm kullarına Hayırlı evlatlar nasip et
Malesef canim.simdi yaptim buseferki dunku kadar koyu cikmadiBabies16 canım ne yaptın? Merak ettim seni. Ovu testin koyu çıktımı yine?
After test, adet öncesini gösterir mi ? Gün gelmeden. Testin ismi after ya ondan sordum :)
canim yerleşmeden kaynaklıdır ama sen genede dikkatli ol ağır is falan yapma dinlen progestan falan kullanıyomusunKızlar bugün yum dan sonraki 12.gündü ve bugün hcg sonucum 51 çıkmıştı. Akşam tam kahverengimsi diyemem ama sarıdan biraz daha koyu renkte bi akıntı oldu. İlk gebeliğim düşük olunca bi an panikledim ama bu kadar erken olmaz diyorum kendi kendime, inşallah yerleşmenin işaretidir. Renk çok koyu olmayınca biraz rahatladım ama yinede sebebini çok merak ediyorum![]()
Sabahın 7sinde uyandım test yapmadım canım zaten negatifi görmekten gına geldi artık.y arini bekleyecegim inşallah hep birlikte güzel haberler alırız....off ne zor ismis bu yaa 1 hfta izin aldım rahat rahat uyuym dinleneyim diye ne uyku ne dinlenme stres stres aklından çıkmıyor bebek işi oldumu olmadimi olmadıysa naparim diyeYapma yaaaaaaa yarinida atlattinmi tmm dir ertesi sabah yaparz bn catliyorum inanki seytan durtuyo ama yapmcm yapma sende
Hayır canım biz Dr gittik ben hormonlarıma baktırdım oda test verdi ikimiz de de sorun yok Dr dediğine göre bu ay 2 gün gecikti ddün adetim geldi ama bidaha ki aya kaldı inşallah olur bu sefer
aynen . . hayırlısı olsun inşallah . bende eşime akşam söyledim onunda canı sıkıldı . bana belli etmemeye çalıştı ama yinede çok üzüldü. o da çok istiyor dile getiremiyor. bnm sağlık sorunlarımdan dolayı üzülmemden korkuyor. ona da üzüldüm
gittim kuzum dün acile. serum taktılar . kanda beyaz küre yüksek dedi enfeksiyon kapmış. anlamadım niye olduğunu . bugün doktora da ulaşamadım. şuan kusma yok bulantım hafif ama düne göre daha iyiyim..Nerde yaptırdın canım sen ya? Söyledin mi niye böyle yaptınız şikayet etseydin keşke