• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mrb arkadaslar 3-4 aydir deniyoruz ama olmadi..bu ay kendim inofolic alip kullandim sabah aksam bitane ictim...bu sali adet olmam gerekiyordu (bazi donemler gecikme oluyo ama son aylarda duzenliydi) adetimden 2 gun once test yaptm negatif cikti ama 2 gun gecti ben adet olmadim..her an olacakmis hissi vajinada agri sizlama bel agrisi var hafif beyaz akintim var...test yapmaya korkuyorum ama eger hamile olsaydim silik de olsa cikardi heralde 2 gun once..bu durumlari yasayip snra hamile olan var mi..sanki her an adetim bosalacak gbi...diger aylardan farkim vajinada agri var

sabah test tapacak arkadaslarim insallah cift cizgi fotograf yuklemek nasip etsin rabbim hepimiz icin cok istiyorum hasret bitsin bebek lafi gecince bogazimiz dugumlenmesin artik.. icimdekileri kelimelerede dokemiyorum cok duygusallastim bugun yuce rabbimin izniyle gozyaslarimiz dinsin artik.. bizde ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 ile 28inde test yapicaz sabah siz, 28inde de biz mujdeyi verelim insaalah.. 4 kayiba ragmen cogu zaman dirayetliydimde bugun sukoyverdim:KK43:

İnşAllah hamilesindir kardeşim yeni üye oldum ilk yorumumu sana yazdım diğer tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
İnşallah canım , allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. yorumun için teşekkürler :) pazartesini iple çekiyorum. kasık ağrılarım devam ediyor hala

Bugün eşimle baya bir yürüdük kasiklarim cok ağrıdı canlar belim ve sirtimdada ağrı oldu Göğüs hassasiyetim var ama kasik agrimin normal olmayan hali yürüyup yorulunca sag tarafim asiri kasiliyor:bicak:

sabah test tapacak arkadaslarim insallah cift cizgi fotograf yuklemek nasip etsin rabbim hepimiz icin cok istiyorum hasret bitsin bebek lafi gecince bogazimiz dugumlenmesin artik.. icimdekileri kelimelerede dokemiyorum cok duygusallastim bugun yuce rabbimin izniyle gozyaslarimiz dinsin artik.. bizde ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 ile 28inde test yapicaz sabah siz, 28inde de biz mujdeyi verelim insaalah.. 4 kayiba ragmen cogu zaman dirayetliydimde bugun sukoyverdim:KK43:

inşallahhhh canımmm :dua:

Canlar takvimim uygulamasi kullaniyorum adet aralığını otomatik ayarla diye birşey varmış önceki verilere göre 29 gün çıktı ve bu durumda 10 günüm kalmış oluyor yuppi:halay:

Bu ne Allah aşkına kızlar ya negatif ama silik bi artı gibi de dijital diye mi bu böyle Of ağlıcam ya

Eklentiler

• IMG_0928.webp
    IMG_0928.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar size umut olsun belki batlar geçmeden test yapiyosun uz heyecandan ama ben suan 8+4 hamileyim ve adetim 4 gun geçtiğinde bile evde yaptığım testte çıkmamış ti laboquick marka onun ovulasyonunu da kullanmıştım ve tamamen ümidi kesmistim ekim ayından bide 35 gunde bir oluyorum ben çok geç yani o yüzden negatif çıksa bile çok inanmayın en net bat 1 hafta geçtikten sonra verilen kan yoksa gerisi tamamen şans
Ben de adetten 5 gün önce kan testinde baktırdım, negatifdi, bugün adetim 4 gün gecikti,az önce yaptım, sabah ilk idrar olsun diye, ki bundan önce de 4 idrar testi daha yapmıştım, negatif:( okudukça bunları umut oluyor

Back
X