Sabah yapsan daha iyi ama gün içinde su içmeden 3-4 saat tuvalete gitmeden de yapabilirsinilla sabah mı yapmam gerekiyor eve giderken alırım akşam yapsam sağlıklı sonuç alır mıyım hiç umudum yok ama içim rahat olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yapsan daha iyi ama gün içinde su içmeden 3-4 saat tuvalete gitmeden de yapabilirsinilla sabah mı yapmam gerekiyor eve giderken alırım akşam yapsam sağlıklı sonuç alır mıyım hiç umudum yok ama içim rahat olur.
İşallah, okuyorum hep öyle şeyleri, benim de bugün 4.gün geçen, ben de işallah öyledir diye bekliyorum her gün bir testleYa kizlar 5 gunum gecti hala negatif sizce gec dollenme mi
Geçmedi bi gün kala yaptım 4 gün önceden saptıyor çünkü ama negatif ya herhalde OfCanım senin ne kadar geçti gününden. kan tahlili fln yapsan icin daha rahat eder
Bir benzeri de bende,4 gün gecikti, kasık ağrısı, koku hassaiyeti, bulanırmış gibi değişik bi mide, ara ara baş dönmesi, tansyon düşmesi gibi garip haller,akıntı, ama yaptığım ger test negatifAllahim nasil bi sinav bu ne adet oluyorum ne hamileyim boyke bi caresizlik yasamak cok zor 5 gunum gecti ve hala bisey yok ne yapacagmi bilmiyorum durup durup agliyorum sinirlerim bozuldu![]()
Kızlar hamilelikte salgılanan su hormon, ilk kan'a sonra idrara cikiyor. henuz idrara yansimamistir belki..Bir benzeri de bende,4 gün gecikti, kasık ağrısı, koku hassaiyeti, bulanırmış gibi değişik bi mide, ara ara baş dönmesi, tansyon düşmesi gibi garip haller,akıntı, ama yaptığım ger test negatif
Valla cnm hiiiic belli olmaz. adet gunumden 2 gün once kasiklarim agrimaya basladi. bacagima ve sirtima vuruyo agrisi. 16snda olmam gerekiyordu. hala birsey yok. pzrtsi kan testi yaptrcmGünaydın kızlar normalde test yapmayacaktım ama gece sol kasigimda çok ağrı oldu uyutmadı Bütün gün de ağrımıştı şüphe düştü içime Sabah test yaptım ama koskoca bir negatif demek ki hasta olacağım
Ben de yarım saat önce bundan yaptım, 5 ay önce pozitifi onda görmüştüm, uğurlu gelir belki dedim ama, aynı çirkin negatif bende de var adet olana kadar umut devam yapçak bişi yokBu ne Allah aşkına kızlar ya negatif ama silik bi artı gibi de dijital diye mi bu böyle Of ağlıcam ya
Yapabileceğim ne varsa yaparım tabiiBana yardım eder misin be olur
Öyle umut ediyom ben deKızlar hamilelikte salgılanan su hormon, ilk kan'a sonra idrara cikiyor. henuz idrara yansimamistir belki..
İnşallah canımÖyle umut ediyom ben de![]()
Benim de 3 gün var canım ayni şekilde Dün başladı Benim de ağrılar Aynı şekilde. inşallah hamilesindir canım Ben de bekleyip göreceğim Bakalım günüm geçerse kan testi yaptıracağım Hayırlısı olsun hepimiz içinValla cnm hiiiic belli olmaz. adet gunumden 2 gün once kasiklarim agrimaya basladi. bacagima ve sirtima vuruyo agrisi. 16snda olmam gerekiyordu. hala birsey yok. pzrtsi kan testi yaptrcm
İnşallah canim yaa :) beklemek çok zor acayip meraklanıyorum. hepimizin kucaklari tez zamanda dolar insallahBenim de 3 gün var canım ayni şekilde Dün başladı Benim de ağrılar Aynı şekilde. inşallah hamilesindir canım Ben de bekleyip göreceğim Bakalım günüm geçerse kan testi yaptıracağım Hayırlısı olsun hepimiz için
Evet canım Ya çok sabırsızlanıyoruz ama vakti gelmeden Hiç bir şey ogrenemiyoruz işte. Aminn inşallah canım inşallah :)İnşallah canim yaa :) beklemek çok zor acayip meraklanıyorum. hepimizin kucaklari tez zamanda dolar insallah
Benm umudum yok artık bırakıyorum herşeyiBen de yarım saat önce bundan yaptım, 5 ay önce pozitifi onda görmüştüm, uğurlu gelir belki dedim ama, aynı çirkin negatif bende de var adet olana kadar umut devam yapçak bişi yok![]()
Yardımlı bişeyim kalmadı 4 Aydın aynı işkence negatif negatif yoruldum artıkYapabileceğim ne varsa yaparım tabii
Daha günün bide geçmemiş, tamam takip etmeyi bırak ama, ağrı kesici falan içme nolur nolmaz,Benm umudum yok artık bırakıyorum herşeyi
Ben en kötü anımda bile içmedim ya hamileysem diye ama yok test gösterirdi yarın adet günüm zatenDaha günün bide geçmemiş, tamam takip etmeyi bırak ama, ağrı kesici falan içme nolur nolmaz,