yaptıklarıgenel olarak doktordan hangi testleri talep etmeliyim .olmadı farklı doktora gidecem. problem varsa geç kalmak istemiyorum
e2
fsh
lh
prolaktin
tsh
t4
t3
açlık şekeri
bunları sıtandart yaparlar ona göre bişeyler söylerler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptıklarıgenel olarak doktordan hangi testleri talep etmeliyim .olmadı farklı doktora gidecem. problem varsa geç kalmak istemiyorum
suu hanım bu pko azı çoğu hepsinin illa şekerle yolu kesişir sadece klomen almayın (gerçi bende yapmadı ama) pko larda kist yapabilir.yalnız adetin 2. günü başlayınca klomene afedersiniz coşturuyordu adet sancımı.haşimato troidi için,tsh t4,t3 her zaman yeterli değil.anti tg ve anti tpo ya baktırın.ben adeti ortalama 29 günde olurum çok şaşmaz .fakat bende hastanelik eden adet sancısı ve kistli görünüm var.bende adetimi normal günde oluyorum diye şekerle ilgim olmaz dedim. gizli şekerim şeker yükleme testinde çıktı düşünün açlık şekerim hep normaldir.doktora danışın kilonuza göre 1000 veya 500mg şeker hapı(glukofen,glukopage) kullanın adet günleriniz daha düzenli olur.pko=şeker hastalığı demek gibi bişey.beslenmenize dikkat edin.benim iradem zayıf mesela istediğim gibi olmuyor.birde pkolulara folik asit faydalı diye duydum ben folidoce alıyorum.ayrıca B vitamini almaya özen gösterin şeker hapı alırken.çünkü şeker hapları B vitamininin emilimini azaltıyor S SUU
inşallah herşey yolundadır çok güzel ya böyle şeyler okudukça duygulanıyorum. rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallahKızlar minnoşumu görmeye gideceğim öğleden sonra. İnşallah herşey yolundadır![]()
sarımsak yapmadım canım bn..
ben elma yağı kullandım onuda günlük pede koydum..
bi de sacak suya damlattım buhara oturdum ..
vajinaya arkadaşım koymuştu onu söyledim ama bn cesaret edemedim bi de vajinanın ph değeri değişir sorun yaşarım diye korktum
sormak istediğin nedir?
bı problem varsa (inşallah yoktur) bu testler yeterli olur mu belli olması içinyaptıkları
e2
fsh
lh
prolaktin
tsh
t4
t3
açlık şekeri
bunları sıtandart yaparlar ona göre bişeyler söylerler.
Allah razı olsun bende pko idim her şey normal diyorlardı ama bişey olduğu yoktu.şeker yükleme ve anti tg,anti tpo özel merkezde yaptırdım.yoksa hiç birinin bakmaya niyeti yok.şu sıralarda pıhtılaşmaya baktırıyorum özel bir merkezde.ne güzel anlatmışsın maşallah:) bende doktoruma her duyduğumu soruyorum inanın ama benim için gerekli olanın şuan sadece yumurta geliştirmek ve çatlatmak olduğunu söylüyo bu hafta hormon değerlerime baktırdım sonuçlara göre tekrar klomen verdi troid yokmuş bende ilk testimde söylemişti ama şeker durumuna hiç bakmadı sannırım zayıf olduğumdan şüphelenmiyo bende inofolic kullanmak istiyorum 6.günümdeyim başlasam olurmu acaba bu ay için faydalı.okadar kafam karışıkkı inan çok yorgun ve bitkinim bu konu yüzünden.
ne kadar güzel teselli vermişsiniz. malesef bende bir türlü akışına bırakamayanlardanım çok istiyorum sizin gibi olmak
Çok teşekkür ederim canım Allahım tez vakitte hayırlısıyla sana da nasip etsin. Zor elde edilen şeyler her zaman daha kıymetli oluyor. Bu hepimiz için bir sınav hayırlısıyla geçicez hepsini. Rabbim sabır versin hepinize hepimizeinşallah herşey yolundadır çok güzel ya böyle şeyler okudukça duygulanıyorum. rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah
amin canım inşallah:) folik asite başlayacam eczaneden hergangibirini alayım mı yoksa doktor tavsiyesi üzerine mı alayım.Çok teşekkür ederim canım Allahım tez vakitte hayırlısıyla sana da nasip etsin. Zor elde edilen şeyler her zaman daha kıymetli oluyor. Bu hepimiz için bir sınav hayırlısıyla geçicez hepsini. Rabbim sabır versin hepinize hepimize
Adet düzensizliği varsa miyositol kullanmıştım ben. Adet düzenliyor ve yumurta kalitesini arttırıyormuş. Gebelik olduktan sonra doktorum bu ilacı bırak artık o görevini tamamladı. Başka vercem dedi.folik asit alcam bugün hangisini almalıyım
Doktoruna da danış tabi. O daha iyi biliramin canım inşallah:) folik asite başlayacam eczaneden hergangibirini alayım mı yoksa doktor tavsiyesi üzerine mı alayım.
Allah razı olsun bende pko idim her şey normal diyorlardı ama bişey olduğu yoktu.şeker yükleme ve anti tg,anti tpo özel merkezde yaptırdım.yoksa hiç birinin bakmaya niyeti yok.şu sıralarda pıhtılaşmaya baktırıyorum özel bir merkezde.
Daha bat yarin cnm sagol guzel dileklerin icin insallah hepimize nasip olurEvet canım aynı fikirdeyim. Zaten senin bat bugündü değil mi? Pazar pazartesi yaparsın. Rabbim hayırlısıyla meleğini sana kavuştursun
Bende negatif ama kanda da görmeden içim durmazİnşallah kanda çıkar canım
bende şimdi test yaptım ve negatif tabiki![]()
Dua edin ne olur 10 dkye cıkacak aglıcam yaacil haberini bekliyoruz şeker
canımmm gebeliğin devam ediyormu bende o ilacı kullanıyorum inşallah hamileliğin devam ediyodur nolur cevabını bekliyorum kaç haftalıkCnm kanama varken artış benimde oldu ..ama progestan diye bir ilaç kullanıyordum ..
Ayy insallah hayirli haber alirsin canimDua edin ne olur 10 dkye cıkacak aglıcam ya
Dua et canm ne olur gene 0,1 görmeyim ne olurburayada yazzz mutlaka![]()
canım yarın batım, iki gün önce idrarda öğrendim, bugünde kanda cıktı sonuç, ve akıntıda bugün başladı dediğin gibi aynı limon sarısı ve ıslaklık,teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyucanım senin bat kaçtı? yeni mi öğrendin hayırlı olsun.akıntın var mı limon sarısı gibi?
bende haşimato anti tpo da çıktı eutroks kullanıyorum 25 mg.kocam bacaklarımı dikip beklememi istemiyor.25 mg dan artırsam mı bilmiyorum.gizli şekerde var bende mesela açlık şekerim normal olmasına rağmen.
illa adetin 2. 3. gününden erken gelme derler. ve adetin düzenli olasa da benim gibi pko olabilirsin.