• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım yarın batım, iki gün önce idrarda öğrendim, bugünde kanda cıktı sonuç, ve akıntıda bugün başladı dediğin gibi aynı limon sarısı ve ıslaklık,teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu
ayyy bende de limon sarısı bir akıntı var.ama biraz da kaşıntı var o yüzden kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum.benim adet dönemim yarın.adet olabileceğim en son tarih 21 kasım.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.:hasta::rolleyes:

canımmm gebeliğin devam ediyormu bende o ilacı kullanıyorum inşallah hamileliğin devam ediyodur nolur cevabını bekliyorum kaç haftalık
Canım benim ki malesef kimyasal gebelik olarak düştü..ama şakın buna takılma sağlıksıZsa düşüyor..sağlıksıZsa düşsün zaten. Ama kanamayla birlikte devam eden gebeliklerde var..ama sağlıklıysa devam ediyor..sen ilacını al dinlenmene bak..ama daha sonuç net değilken yıpratma kendini..

Uğraştım çabaladım sonuç hep aynı
Bak guzel arkadasim inan bana basimiza gelen hersyde bir hayir vardir.Asla pes etme Allah tan umit kesilmez.Bu ay olmadi diye bidahaki ay olmiycak diye birsey yok olana kadar sabret rabbime birak.O en dogrusunu bilendir.Bak ben mayis ayinda hamile kaldim cok istiyordum resmen baska bise dusunmez olmstum 2.ayda tutmustu.Dunyalar benm oldu sanki.Simdiden hayaller kurmaya baslamstim bile dusun dogum kisa denk gelcek diye sapka bile ormustum.Ama kalp atisi hic alinamdi ve haziranda mecburen kurtaj oldum.Cok agladim ama sonra dedm herseyde bir hayir vardr.Demekki bu kdr cok istememek dusunmemek lazm rabbimr birakmak lazim.O yuzden bak smdi 3 aydir kornmyruz istiyorz ama adetm gecmeden ne test yapiyorm ne baska bisey.Rabbime biraktim herseyin hayirlisni diliyorum o en dogrusunu bilendir.

Herkese merhabalar Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi..:KK200::anneadayı:
.
benim sat:15 ekim..arkadaşlar 4+4 iken çarşamba hcg :38 çıktı dün adet olur gibi kanama oldu doktora gittik tekrar hcg istedi eğer düşmüşse gebelik sonlanıyor dedi ama yükselirse umut var dedi bi günde hcg:68 olmuş bu ptesi tekrar istedi tahlil ona göre yorumlucak..Başına böyle bişe gelen oldu mu değerler 4 haftalığa göre düşük mü kızlar nolursunuz yardım edin bana sevincimiz kursağımızda kaldı o kadar çok kaptırmıştık ki kendimizi eşimle ..:KK46::110::anne:
Değerlere takılma canım herkeste farklı oluyor önemli olan artıyor olması..ben de 5. Haftamda kanama yaşadım iğne vurdular durdu vs kahverengi olarak devam ediyor bugün dr gittik herşey güzel devam ediyor bol su içiyorum ve aktivitelerimi en aza indirdim. Dr iğne ya da ilaç tedavisi uygulayabilir korkma canım çok dua et ben de çok stres yaptım ondan oldu ama aldım dersimi kafamı rahat tuttum bak bugün öğrendimki bebişim 3 günde 6 günlük büyümüş:) Allah sana bağışlasın dikkat et kendine

Bak guzel arkadasim inan bana basimiza gelen hersyde bir hayir vardir.Asla pes etme Allah tan umit kesilmez.Bu ay olmadi diye bidahaki ay olmiycak diye birsey yok olana kadar sabret rabbime birak.O en dogrusunu bilendir.Bak ben mayis ayinda hamile kaldim cok istiyordum resmen baska bise dusunmez olmstum 2.ayda tutmustu.Dunyalar benm oldu sanki.Simdiden hayaller kurmaya baslamstim bile dusun dogum kisa denk gelcek diye sapka bile ormustum.Ama kalp atisi hic alinamdi ve haziranda mecburen kurtaj oldum.Cok agladim ama sonra dedm herseyde bir hayir vardr.Demekki bu kdr cok istememek dusunmemek lazm rabbimr birakmak lazim.O yuzden bak smdi 3 aydir kornmyruz istiyorz ama adetm gecmeden ne test yapiyorm ne baska bisey.Rabbime biraktim herseyin hayirlisni diliyorum o en dogrusunu bilendir.
Ah ah bu son dahada umut bağlamam takmam olursa olur olmazsa seneye ilaca başlıcam yoruldum artık

canım günaydın.sizin yine çok olmayacak aradaki yaş farkı inşallah.benim kızım 5.5 yaşında.bende geçen sene kasım ayında başlamıştım ama nisan da kürtaj olunca olmadı da olmadı yani.akşam dışarı çıkmıştık.yolda giderken yine kardeşten bahsediyor kızım.anne ne zaman gelecek kardeşim,bir daha olursa yine kalbi durmaz dimi ? dedi beni canevimden vurdu :KK43: yok kızım Allah sağlıklı olmadığı için göndermedi sen dua et sağlıklı bir kardeş göndersin sana dedim.hep dua ediyorum zaten anne diyor.çaresizliğin son noktası işte ne yapabilirim elimden bişey gelmiyor ki :KK43:
Öyle canım. Ne gelir ki elden duadan başka. Benim de ilk hamileliği m kürtaj la sonlanmış ti. Ne denli zor olduğunu biliyorum. Rabbim vardır hayır demek için onu sindirmek gerekiyordu o zamanlar. İsyana düşmekten sığınıyorum. Çok ince çizgi bu durum. Ol der olur biliyorum. Nice insanlar var ki annelik gibi kutsal bir mertebenin gölgesine dahii giremeyecek cinste ama hiç haberleri olmadan çaba sarfetmeden hamile olup çocuk doğruluyorlar. Ne varlıklarından haberleri var ne yokluklar indan. Rabbim imtihanı kimine görecek mi diye veriyor. Görelim Mevla neyler. Neyler se güzel eyler insaalah. Bizim de gönlümüze hoş eyler. İstemekten bıkmamak gerek. Ki isteyen en Yüce Kudret sahibi yse. İnsaalah yeniden o sevinci yaşatacak bize. İnanıyorum.

belki bilgin vardır sarımsağı vajinaya koyup ağzına kokusu gelirse tüpler açık oluyomuş diye ben dün akşam denedim ama tam içinde koyamadım öylesine yapmak istedim ama sabah ağzımda ne tadı ne kokusu vardı
canım sarımsağın ucunu azıcık kesseydin keşke.daha önce bi arkadaş yapmıştı bunu ucunu keserek hemen tadı keldi 5 dk çıkarttım demişti ama hangi arkadaş hatırlamıyorum .

Back
X