Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bembeyaz oldu hiç kırmızılık vermedi test
Uğraştım çabaladım sonuç hep aynı
canım inşallah vardır yaa sabret bakalım bi kaçgün daha, kasık ağrın varmı bende en büyük belirti bu adet olcam gibi aynıayyy bende de limon sarısı bir akıntı var.ama biraz da kaşıntı var o yüzden kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum.benim adet dönemim yarın.adet olabileceğim en son tarih 21 kasım.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.![]()
ayy yaşasın ne güzel haberHAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCGaLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE
ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
Kan testi yap bencekizlar gecikmede 6. gunum dun idrar testi yaptim negatif![]()
HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCGaLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE
Tamam okucam inş artıkBolca meryem suresi okuyun
Tebrik ederimmm ayy cok sevindim canim.. hayirlisiyla saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder insallah allahim .. benim de bat 16. hala bsy yok. pzrtsi yaptrcm bakalmm nlcaaak. sari bi akintin var mydi canim ??HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCGaLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE
3 gun once yaptimKan testi yap bence
maşalllahhh Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsinHAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCGaLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE
Negatif mi canim3 gun once yaptim
canım sarımsağın ucunu azıcık kesseydin keşke.daha önce bi arkadaş yapmıştı bunu ucunu keserek hemen tadı keldi 5 dk çıkarttım demişti ama hangi arkadaş hatırlamıyorum .
soydum üzerinide çizdim ama yanlış yaptım sanırım bu akşam düzenli bi şekilde yapıcam inşallah.